Orijinalini görmek için tıklayınız : Lumar cam filmi yaptırdım
Raistlin
24/09/2009, 23:04
Arkadaşlar arabama lumar cam filmi yaptırdım ömür boyu garantili olanlarından....400 lira fiyat çekti tanıdık olduğu için 250 ye yaptırdım....Bursa içi yaptırıcak olanlar benden yardım alabilir...Ne de olsa piyasadaki en iyi film şu an için lumar =) resimleri de koyuyorum
StrawBeeRy
24/09/2009, 23:07
hayırlı olsun abi güle güle kullan
Güle güle kullan Mert, 400 den 250 ye indirilmesi gerçekten hoş olmuş :)
bende ön cam dahil 450tl yaptırmıştım.. atatürk oto sanayi içinde.. fiyatı çok uygunmuş.. iyi günlerde kullanın..
bu arada ön camlara yaptırdın mı? sanırım yanlar 2 numara..
Raistlin
24/09/2009, 23:32
Güle güle kullan Mert, 400 den 250 ye indirilmesi gerçekten hoş olmuş :)
abi dier cam filmlerini 100 civarına yapıodu ama 5 sene garantili...lumar dünyada en kalitelisi olduğu için biraz paraya kıydım olmuşken en iisi olsun dedim ömür boyu garantiyi de aldım =)
StrawBeeRy
24/09/2009, 23:39
düşeşe gelmiş yani :D. istanbuldada en kaliteli aksarayda 50 lira.yaptırmayanı dövüyorlar :D :D :D
Raistlin
25/09/2009, 00:10
düşeşe gelmiş yani :D. istanbuldada en kaliteli aksarayda 50 lira.yaptırmayanı dövüyorlar :D :D :D
yok lumar deildir o...lumar olanı imkansız çok araştırdım ben =) zaten elleyince belli oluo =)
StrawBeeRy
25/09/2009, 00:22
yok abi lumar değil zaten lumar 50 lira olurmu yahu :D zaten aksaraya bir gir her tarafta cam filmi 50 lira yazıyor :D
made in china
abi dier cam filmlerini 100 civarına yapıodu ama 5 sene garantili...lumar dünyada en kalitelisi olduğu için biraz paraya kıydım olmuşken en iisi olsun dedim ömür boyu garantiyi de aldım =)
Haklısın Mert, 100 yerine 250 verip daha kaliteli ve garantili bir şekilde yapılması sonradan yaşanacak pişmanlıkları önler, hayırlı olsun...
Raistlin
25/09/2009, 00:32
Haklısın Mert, 100 yerine 250 verip daha kaliteli ve garantili bir şekilde yapılması sonradan yaşanacak pişmanlıkları önler, hayırlı olsun...
valla abi herşeyin en iyisine kasıyorum şimdi sırada philips xenon var 5 yıl garantili,450 lira civarı ama başımızı ağrıtmıcak sanırım =)
Erdem Bozdağ
25/09/2009, 01:23
hayırlı olsun
kaliteli mal seçmekle en iyisini yapıorsunuz
kaliteli mal kendini hemen göstermese bile uzun vade de belli ediyor kendini
Raistlin
25/09/2009, 12:20
hayırlı olsun
kaliteli mal seçmekle en iyisini yapıorsunuz
kaliteli mal kendini hemen göstermese bile uzun vade de belli ediyor kendini
ne kadar ekmek o kadar köfte:cool0000:
velovis_
07/10/2009, 21:25
bende 120 liraya 5 yıl garantili film yaptırdım. 3. saatinde 128 lira ceza yedim böyle bi şansızlık olabilirmi:(((
aracımda filmin tonu ne çok açık ne çok koyu ceza yememek için ne yapmam gerekiyo??
mert senın arabayla benım araba aynı.:) bır sorum olacak sana ?
arka camlar zaten koyu (filmli) tekrardan butun camlarımı fılmlettın yoksa aynı koyulukta sadece on 2 camımı fılmlettın??
mert sen1n arabayla ben1m araba ayn1. b1r sorum olacak sana ?
arka camlar zaten koyu (filmli) tekrardan butun camlar1m1 f1lmlett1n yoksa ayn1 koyulukta sadece on 2 cam1m1 f1lmlett1n??
arka camlar fun ve sport da filmli deil renkli cam olmas1 laz1m
Raistlin
08/10/2009, 00:55
mert senın arabayla benım araba aynı.:) bır sorum olacak sana ?
arka camlar zaten koyu (filmli) tekrardan butun camlarımı fılmlettın yoksa aynı koyulukta sadece on 2 camımı fılmlettın??
o zman şöyle diim önlere 3 numara film çektirdim arkalara ve arka cama 0.5 çektirdim hemen hemen aynı oldu ama yine de az bişey arkalar daha koyu gayet de güzel oldu....zaten onu filmi çeken kişi ayarlıo =)
arka camlar fun ve sport da filmli deil renkli cam olmas1 laz1m
aynen =)=)
selcukche
08/10/2009, 04:45
hayırlı olsun lumar'ı bende duymuştum kaliteli marka ama çok pahalıymış ,,ben 150 liraya ömür boyu garantili yaptırdım.. 3M
Denildiği gibi Fun ve Sport donanımda yan arka camlar ve arka camda film yok, fabrika çıkışı koyu-renkli cam mevcut...
Fun ve sportta arka camlar lazerle karartılmış geliyo ama yinede içeri gözüküyo.Bu arada ucuza yaptırmışsınız.Güle güle kullanın.
Yeni dikkatimi çekti resimlerde arka sinyaller kırmızı değil bizimkisi kırmızı neden böyle renk farkı var?
Doğan, araçta Abarth Stoplar mevcut...
Teşekkürler.
Raistlin
08/10/2009, 23:17
aynen arda abi 10 numarasın =)=)