Arkadaşlar arabama lumar cam filmi yaptırdım ömür boyu garantili olanlarından....400 lira fiyat çekti tanıdık olduğu için 250 ye yaptırdım....Bursa içi yaptırıcak olanlar benden yardım alabilir...Ne de olsa piyasadaki en iyi film şu an için lumar =) resimleri de koyuyorum
hayırlı olsun abi güle güle kullan
Güle güle kullan Mert, 400 den 250 ye indirilmesi gerçekten hoş olmuş![]()
bende ön cam dahil 450tl yaptırmıştım.. atatürk oto sanayi içinde.. fiyatı çok uygunmuş.. iyi günlerde kullanın..
bu arada ön camlara yaptırdın mı? sanırım yanlar 2 numara..
düşeşe gelmiş yani. istanbuldada en kaliteli aksarayda 50 lira.yaptırmayanı dövüyorlar
![]()
![]()
![]()
yok abi lumar değil zaten lumar 50 lira olurmu yahuzaten aksaraya bir gir her tarafta cam filmi 50 lira yazıyor
![]()
made in china
hayırlı olsun
kaliteli mal seçmekle en iyisini yapıorsunuz
kaliteli mal kendini hemen göstermese bile uzun vade de belli ediyor kendini
bende 120 liraya 5 yıl garantili film yaptırdım. 3. saatinde 128 lira ceza yedim böyle bi şansızlık olabilirmi((
aracımda filmin tonu ne çok açık ne çok koyu ceza yememek için ne yapmam gerekiyo??
mert senın arabayla benım araba aynı.bır sorum olacak sana ?
arka camlar zaten koyu (filmli) tekrardan butun camlarımı fılmlettın yoksa aynı koyulukta sadece on 2 camımı fılmlettın??
Konu anvil tarafından (08/10/2009 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
hayırlı olsun lumar'ı bende duymuştum kaliteli marka ama çok pahalıymış ,,ben 150 liraya ömür boyu garantili yaptırdım.. 3M
Denildiği gibi Fun ve Sport donanımda yan arka camlar ve arka camda film yok, fabrika çıkışı koyu-renkli cam mevcut...
Fun ve sportta arka camlar lazerle karartılmış geliyo ama yinede içeri gözüküyo.Bu arada ucuza yaptırmışsınız.Güle güle kullanın.
Yeni dikkatimi çekti resimlerde arka sinyaller kırmızı değil bizimkisi kırmızı neden böyle renk farkı var?
Konu ABNEW tarafından (08/10/2009 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.
Doğan, araçta Abarth Stoplar mevcut...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri