Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto Abarth Dizel s1
Bu konuyu çok daha önceleri açmak istemiştim ama hem SRKN bey'in aynı aksesuarları yapmış olmasından :D hemde zaman aşımından bu güne kısmet oldu.
Bende nasıl bir değişiklik olur diye düşünürken aklıma ilk bu geldi ve uyguladım bakalım yeni ayna kapaklarımı beğenecekmisiniz
Ziyaretçi047
10/05/2009, 15:29
Resim yok çünkü :)
acemilik işte hoşgörün :)
Güle güle kullan Cengiz, tercihim birkaç kırmızı unsur daha ekleyerek kırmızı aynaları kullanman :)
Güle Güle kullan Cengiz,Kazasız belasız....
Fabrika boyadan tasarruf etmiş sanırım aynanaları boyamayı unutmuş :P
birde stickerini nezaman yapıştırıyorsun arka cam bomboş kalmış:)
:siritma:Dur hemen çamur atmam lazım:agiskavgasi: kopyacı seni abarth la sağdan soldan alakası yok one öle 4 kapı abarth mı olur:pokey000: anca abarth ın a sı olabilir one öle ııııııııyyyyyy ayıp ayıp tam yapın kardeşim şu arabaları ne öle doğan görünümlü şahin gibi :D O arabanın abarth a benzemesi için bin 1000 fırın ekmek yemesi lazım :Pbide utanmadan başlığı çalmış yanına s1 eklemiş ayıp ayıp :bash:Şaka şaka cengiz kardeşimle gönüllerimiz bir birimizi tanımadan aynı düşünceleri paylaşmışız haberimiz olmadan ben uygulama konusunda hızlı çıktım biraz kardeşim sonuna kadar destekçinim :cheers00:elimden ne geliyorsada yardıma hazırım konuşalım bir ara detaylıca bu arada kırmızı kapaklar daha güzel duruyor ama biran önce kapı altı şeridini yapıtır çünki 2 si birlikte çok güzel uyum sağlıyor.Bide şu abarth tamponlarını ve çamurluk ağızı baklitlerini temin edebilsek süper olacak valla manyk duracak arabalar.Tam gaz devam kardeşim güzel gidiyor kazasız belasız güle güle kullan :Ç
Güzel olmuş güle güle kullan ,4 kapıdan hem abarth hem aile arabası olur ,abarth olmazssa bizde avangarde deriz :D