Bu konuyu çok daha önceleri açmak istemiştim ama hem SRKN bey'in aynı aksesuarları yapmış olmasındanhemde zaman aşımından bu güne kısmet oldu.
Bende nasıl bir değişiklik olur diye düşünürken aklıma ilk bu geldi ve uyguladım bakalım yeni ayna kapaklarımı beğenecekmisiniz
Konu Buremir tarafından (10/05/2009 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.
Resimleri göremiyoruz
acemilik işte hoşgörün![]()
Güle güle kullan Cengiz, tercihim birkaç kırmızı unsur daha ekleyerek kırmızı aynaları kullanman![]()
Güle Güle kullan Cengiz,Kazasız belasız....
Fabrika boyadan tasarruf etmiş sanırım aynanaları boyamayı unutmuş
birde stickerini nezaman yapıştırıyorsun arka cam bomboş kalmış![]()
Dur hemen çamur atmam lazım
kopyacı seni abarth la sağdan soldan alakası yok one öle 4 kapı abarth mı olur
anca abarth ın a sı olabilir one öle ııııııııyyyyyy ayıp ayıp tam yapın kardeşim şu arabaları ne öle doğan görünümlü şahin gibi
O arabanın abarth a benzemesi için bin 1000 fırın ekmek yemesi lazım
bide utanmadan başlığı çalmış yanına s1 eklemiş ayıp ayıp
Şaka şaka cengiz kardeşimle gönüllerimiz bir birimizi tanımadan aynı düşünceleri paylaşmışız haberimiz olmadan ben uygulama konusunda hızlı çıktım biraz kardeşim sonuna kadar destekçinim
elimden ne geliyorsada yardıma hazırım konuşalım bir ara detaylıca bu arada kırmızı kapaklar daha güzel duruyor ama biran önce kapı altı şeridini yapıtır çünki 2 si birlikte çok güzel uyum sağlıyor.Bide şu abarth tamponlarını ve çamurluk ağızı baklitlerini temin edebilsek süper olacak valla manyk duracak arabalar.Tam gaz devam kardeşim güzel gidiyor kazasız belasız güle güle kullan
![]()
Güzel olmuş güle güle kullan ,4 kapıdan hem abarth hem aile arabası olur ,abarth olmazssa bizde avangarde deriz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri