Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufak Ankara buluşmaları..
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
çok güzelmiş arkadaşlar olsaydık ii olurdu amam olamadık ii eğlenmişsiniz başka sefere napalım :):):):)
İbrahimKC
12/07/2007, 09:56
Herkese çok teşekkür ederim. Güzel bir akşamdı.. Çok eğlendik, çok güldük..
Tabuda da yenildik ama ezilmedik bile diyemiyecek karşı takım ne yazık ki. Fena ezdik arkadasları..
Bende fazla fotograf çekmemişim bu akşam buyrun üç kare foto. Darısı nice buluşmalara....
https://img98.imageshack.us/img98/5360/picture001lm6.jpg
https://img530.imageshack.us/img530/1661/picture002dl0.jpg
https://img530.imageshack.us/img530/1525/picture005qv7.jpg
06kaymak
12/07/2007, 10:10
ben bu tabudan zevk almadim:)
evet guzel bir aksamdi tesekkur ederim herkese...
GaladrieL
12/07/2007, 15:10
Ben Tabu dan feccii keyf aldım walla :) Bizim takım burayyaaa eller havayaaa :) Katılan herkese teşekkürler, özellikle de beni kırmayıp tabu oynadığınız için...
Seni dart keser Müslüm:D
Güzel resimler, teşekkürler...
müslüm hepsinde iyi aslında :)
Fotoğraflar bi harika..Çok güzel bende olmak isterdim :(
Türkiye Buluşmasını yapalım artık arkadaslar ;)
06kaymak
12/07/2007, 17:04
bilardo ve tavla oynamak istiyorum...oynamak isteyen arkadaslarim bir bulusma yapalim derim...:)
shoparr_
12/07/2007, 17:29
eveeeet tavlaa ve bilardoo :D hatta okey ve ihale:X
İbrahimKC
12/07/2007, 18:34
King King King
tempesty
12/07/2007, 20:16
King King King
+999999999999999999999999 :muz::muz::muz:
GaladrieL
12/07/2007, 23:12
piknik piknik piknikkk
piknikde yakan top, istop :P
abi sırf sen zevk al die kaç kere kopya verdim insaf et ama ya bi de karşı takımdanım... :D
müslüm hepsinde iyi aslında :)
emin ol o kadar kelimeyi tek başına anlatmadı... :D
bilardo ve tavla oynamak istiyorum...oynamak isteyen arkadaslarim bir bulusma yapalim derim...:)
o da uyar ama bilardoyu sadece amerikan oynayabiliyom... :D
shoparr_
12/07/2007, 23:16
piknik piknik piknikkk
piknikde yakan top, istop :P
eveeeeeet :pokey000::play_bal::X:surfing:
allah piknik de olur tabe mangal kanat şiş ve rakı... :D
King King King
+999999999999999999999999 :muz::muz::muz:
+ 56465486545484654846546
:shutup20::shutup20::shutup20:
İbrahimKC
13/07/2007, 09:47
Evet King masası kuruluyor. İbrahim, Bora ve Emre
Var mı King'e dört...
king ne bilader yeniyormu :D:D:D:D
Evet King masası kuruluyor. İbrahim, Bora ve Emre
Var mı King'e dört...
var ama bu gün tatile gidiyor :surfing: :)
gelince de olurmu ki?
İbrahimKC
13/07/2007, 10:10
gelince de olurmu ki?
Tamam abicim senin sandelyeni ayırttık. Sen güzel güzel Marmaris lerde tatili yap,dinlen gel.
İyi Tatiller Emrahcım... Dikkatli ol yollarda...
GaladrieL
13/07/2007, 10:28
İyi tatiller Akbaş Ailesi :) Benim yerime de tadını çıkartın n'olur denizin-güneşin-kumsalın....
Emrah nereye yaw? Daha karpuz kabuğu suya düşmemiş, öyle bir duyum aldım! Gitmeyin siz, gitmeyin. Tatil çok gereksiz bir şey zaten... :D :D
Tamam abicim senin sandelyeni ayırttık. Sen güzel güzel Marmaris lerde tatili yap,dinlen gel.
İyi Tatiller Emrahcım... Dikkatli ol yollarda...
İyi tatiller Akbaş Ailesi :) Benim yerime de tadını çıkartın n'olur denizin-güneşin-kumsalın....
Emrah nereye yaw? Daha karpuz kabuğu suya düşmemiş, öyle bir duyum aldım! Gitmeyin siz, gitmeyin. Tatil çok gereksiz bir şey zaten... :D :D
çok teşekkür ederim. kendinize iyi bakın.
kafayı dağıtmak için çok iyi gelecek bu tatil bize.
ibrahim halimden anlıyordu zaten ;)
GaladrieL
13/07/2007, 12:47
Tatil nasıl gereksiz olur ya :dumbo: olsun da çamurdan olsun..
Tatil nasıl gereksiz olur ya :dumbo: olsun da çamurdan olsun..
Halihazırda, bizim gibi, gidememiş olanlar için gereksiz tabii ki! ;)
tatil demeyin arkadaşlar
Emrah kardeş sizede iyi tatiller bol bol eğlenin eğlenmeden gelmeyin
yaw birisi king e 4. arıyoruz mu dedi... :D
gelince de olurmu ki?
İyi tatiller abi...
(bagaja beni de atsanıza, ben de geleyim :P )
İbrahimKC
13/07/2007, 17:53
Böylece birinci king masamız kurulmuştur.
İbrahim - Bora - Emre - Eren
2. Masa için üye kayıtlarımız başlamıştır.
ii de hocam ne zamn oynuyoz... :D
Emrah iyi tatiller size...
Kingi uzun süredir oynamıyorum ama hatırlatırsanız gelebilirim:)
İbrahimKC
13/07/2007, 18:33
ii de hocam ne zamn oynuyoz... :D
Önümüzdeki hafta içi bir gün oynarız Eren..
Yada herkese uyarsa Yarın öğleden sonra şöyle klimalı bir kafede buluşalım. Çok geç olmaması lazım ama..
bana gelcek hafta içi uymuyo ama yarın olabilir çünkü gelcek hafta vizelerim başlıo... :S
Manyak mıyız? Bence evet :D:D:D:D
Buyurun video, ama özellikle de femoli (Mehmet) in yüz ifadesine dikkat etmenizi istiyorum. Hiç korkmadı yaw :D:D:D:D
YouTube - gptr manyakları :) (https://www.youtube.com/watch?v=CL_ByHxNDFw)
yaw ne ara gittiniz habersiz öle bea... ??
Manyak mıyız? Bence evet :D:D
Buyurun video, ama özellikle de femoli (Mehmet) in yüz ifadesine dikkat etmenizi istiyorum. Hiç korkmadı yaw :D
[="https://www.youtube.com/watch?v=CL_ByHxNDFw"]YouTube - gptr manyakları [/]
one..two..three..forrooo :D:D
cevap veriyorum..
EVEET:evet:
ee..tekrar ne zaman gidiyoruz??
mehmet..senin adını ilk sıraya yazdım ona göre..
ehuehuehue...
adam buz kesmişti resmen.
ve.. arkadaşlar!
evet..evet..açıklıyorum!
mehmet...o taş fırın erkeği..korkmaz-etmez eleman,
3. aletten sonra..kustuu..hemde standart kusma prosedürünü izleyerek )(önce..arkadaşlar..bana bişiler oluyo demek suretiyle..akabinde de.. böögh..boögh..diyerek uzaklaştı aramızdan)
Evet ben de şahidim, adam resmen kustu :D:D:D:D
yaw ii de mehmet hanımdan korkmuyodu başka korkusuzluunu okumadım forumda o da yenge izin veriyodur... :D
Ziyaretçi047
23/07/2007, 23:45
ehuehu güzel video
erdiyilmaz
24/07/2007, 00:29
güzeL egLenmişsiniz : )
abi bahceli faciasi daha unutulmaya yuz tutmamisken bu ikincisi iyi olmadi galiba euhehuehue :D:D
Sadece kustuysa iyi :toot0000:
shoparr_
24/07/2007, 01:54
abi gelemdim ama çok hoş olmuş buluşma..önümüzdekilerde inşallah..
Emre ne güzel ulumuşsun sen öyle! :D :D
Mehmet, sen de tahminimden daha tırsakmışsın be abi :D :D
ailecek yıllar önce gitmiştim benim ilk binişimde çok hoşuma gitmişti. ablam bana korkunç olup olmadığını sorduğunda korkunç olmadığını söylemiştim ve ben 2. kez ablamla biniştim düşmeye başladıığızda bana devamlı küfrediyordu :D:D:D:D
senede 2-3 kez tren yolculuğu yaparım. tren garına 45dk. 1 saat önce gittiğim için her defasında binerim bence çok eğlenceli manzarasıda iyi daha ne olsun korkacak ne var anlamadım :devil::devil::devil::devil:
yaw asansörde bişi yok yeni oyuncaklar güzel... :)
ama mehmet onlara binse direk oyuncakta başlar kusmaya... :D
GaladrieL
24/07/2007, 09:56
Çok şirin olmuş video :) Tabii izlerken şirin, bana dünyaları verseler hayatta binmem öyle oyuncaklara...:w00t2000:
İbrahimKC
24/07/2007, 10:02
yaw asansörde bişi yok yeni oyuncaklar güzel... :)
ama mehmet onlara binse direk oyuncakta başlar kusmaya... :D
Mehmet Onlara bindi zaten Eren. 3. olarak asansör'e bindik ve ondan sonra Mehmet'de film şey pardon mide koptu.
Yeni aletlerden Sarkaç dediğim alet çok başarılı. Diğer aletlere göre çok daha hızlı. Herkese tavsiye ederim.
abi asansör maceraları iyi oluyo ama mehmet abi koltuğa yapışmış kalkışta
eskiden bi yengeden korkardı şimdi asansördende korkuyo iyice tırsak oldun abi:D:D:D:D:D
teşekkür ederim ilgin ve alakan için işte ufak mecburi buluşma emre yok malesef geç kaldı
https://img410.imageshack.us/img410/6776/gglx0.jpg (https://imageshack.us)
Shot at 2007-08-10
ohhhh onasıl bir sofra sanki servis değil restaurant kekler harika be...
https://img410.imageshack.us/img410/8173/gfffffpa1.jpg (https://imageshack.us)
Shot at 2007-08-10
abilerim ablalarım :) salı sabahı yola çıkıyorum iş için ankaraya geliyorum cuma-cumartesiye kdr da orda olucam kısmet olursa bi akşam sizlerle görüşmeyi buluşmayı çok isterim şuanda tam net değil kesinleşince haber vericem iyi akşamlar ..
erdiyilmaz
15/08/2007, 00:25
%50'Lik bir ihtimaL c.tesi günü ben de ankaradayım.
ancak akşama başka yere geçicek gibiyim. uygun oLursak haber veririm zaten.
ufak bir ankara buLuşması ayarLıyaLım.
buluşuruz yeterki siz gelin
misafir3
15/08/2007, 00:37
bugra var erdı var varda var mehmet abıde olur orda bak sen muhabbete benımde gelesım geldı sımdı ama izinide kullandık..neyse sıze ıyı eylenceler demkten yapabılecek gzul bı fıkrım yok ...işalah ankaraya gıtme ımkanınıda yakalarızz..
hımmm canlılık hız kazanıyor yavaş yavaş şöle bir buluşma daha ayarlasakmı mangallı bol sohbetli ankara buluşması :D:D:D:D:D:D
Ne dersiniz
hımmm canlılık hız kazanıyor yavaş yavaş şöle bir buluşma daha ayarlasakmı mangallı bol sohbetli ankara buluşması :D:D:D:D:D:D
Ne dersiniz
15 gün soora kardeşim...
hadi..hadi..dağılın :kicking0::kicking0:
15 gün soora kardeşim...
hadi..hadi..dağılın :kicking0::kicking0:
hehhehheeee arkadaşımız taile gidecek ya dağılın dağılın heeee görürsün bak senin geleciğin günün bir öncesinde canlı bir buluşma yapmazsam çatlada patla :D:D:D:D:D:D:D
arkadaşlar bugün akşam atonun orda konserim var gelmek isteyen bana ulaşsın
cep 05055536919-05367648764
hayırdır ne konseri mehmet
erdiyilmaz
15/08/2007, 12:46
bu c.tesi için %50 oLan ankaraya geLme ihtimaLim %0'a inmesi nedeniyLe geLemiyorum.
ufak bir işim vardı ama maaLesef bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor işte : )
hayırdır ne konseri mehmet
abşbenim grup varya onlarla çıkacaz atonunorda bi yerde sen gelirsin artık
gelirsek ararım mehmet iyi olur
atonun neresinde sanırım rock müzikle uraşıyosun sewerim dinlemeyi detaylı bilgi verirsen sewinirim... :)
abşbenim grup varya onlarla çıkacaz atonunorda bi yerde sen gelirsin artık
ato'nun tam arkasında, spormed vardır... onun önünde bir süredir alan düzenlemesi yapılıyordu..demek bunun içinmiş..
:rolleyes:
ewet gdiiyomuyuz yane onu da söleyin gidilcekse ufaktan bi plan yapalım... :)
abiler ablalar ay sonunda oruç abinin bahsettiği yerde kumdan heykel sergisi var (açılışı) hepinizi beklerim açılışta duman nil karaibrahimgil ve dumanın ön grubu olarak biz ordayız tarihi kesin olarak ben size yazarım
yazarsan sewiniriz tabi ki... :)
hatta duman nil falan güzel bi buluşma olur... :)
yaw bi aralar bi tabu oynamıştık biz rövanşı almıcak mı karşı takım... :D
Evet Arkadaşlar İş İçin Gelmem Söz Konusuydu Gelmem Kesinleşti Sali Sabahi Yola çikiyorum Ve Ankaraya Geliyorum Ee Bişiler Yapariz Artikin ..
arkadaşlar gelmek isteyen varsa akşam 6,5-7 gibi yerli rock grubu nekrofil sahne alacak
yarın akşam ise trojen (manganın altgrubu) onlarda 6,5 - 7 gibi çıkacaklar hepinizi beklerim oraya gelecek olanlar beni arasın numaralarım
05055536919
05367648764
akşama ufak bi sehir dışı kaçamağı yapıo olmasam gelirdim ama akşam yola çıkıyorum...
ne zamandır ufak ankara buluşpması olmuyor buğra arkadaşımızda geliyormuş bir buluşma yapsak mı ne dersiniz...
arkadaşlar kısmetse bende yarın ankaraya aracımla geliyorum , buluşma düzenlerseniz katılıp tanışmak isterim ...
o zaman buğra abi ve baycep geliyormuş hemen cumartesi yada pazara buluşma ayarlıyalım
evet ayarlayalımda biri el atsın şu işe...
yeni alışveriş merkezi ceba da buluşsak kim gelir bakalım bir söyleyin ........:group000::poster_t::motorcu::gatherin::ga therin::grup::melek::dj::dj::umut:
ben bu haftasonu ankara dışında olucam...
(ya işte hep böyle oluyo ya ;( )
magicpunto
22/08/2007, 21:32
Hmm saat 20:44 geç kaldım.
Hmm saat 20:44 geç kaldım.
yok geç kalmadınız daha olmadı çünkü buluşma...
cumartesi olursa çok süper olur. aynı gün akşam bodruma gidecem...
su an aracım drvinylde bakımdan geçiyor cumartesi alacam.
cumartesi olursa çok süper olur. aynı gün akşam bodruma gidecem...
su an aracım drvinylde bakımdan geçiyor cumartesi alacam.
cumartesi olabilir ama bakalım milletten ses çıkıyor mu kaç kişi olur belli değil..
erdiyilmaz
23/08/2007, 18:22
bu c.tesi buLuşmaya benLe femoLi'de geLeceğiz.
bu c.tesi buLuşmaya benLe femoLi'de geLeceğiz.
bu güzel işte sizsiz buluşma zaten düşünemiyorum .....:gunsmilie::thankyou::smartass::)
yer olarak yeni alışveriş merkezi ceba ya ne dersiniz biraz kalabalık olabilir ama bir deneriz...
bir liste..
1-elbruz
2-erdi
3-femoli
4-baycep
5-savaşcı
çok sevindim, benim aracımın nano teknolojili boya korumalı halinide görürsünüz ,fotografından daha yakışıklıdır kendileri...
Beyler cumartesi günü bahçeli 7 girişinde buluşalım orada otururuz hem ben aranızda erken ayrılmak zorunda kalacağım, bir arkadaşımın düğünü var cepa hem çok uzak olur hemde çok kalabalık eğer bahçeli olursa daha uzun kalırım kabul olursa bende varım zaten erdide yazmış
1-elbruz
2-erdi
3-femoli
4-baycep
5-savaşcı
magicpunto
24/08/2007, 11:28
yok geç kalmadınız daha olmadı çünkü buluşma...
Madem geç kalmadım ben de varım. İlk kez böyle bir buluşmaya katılacağım :) Saat kaçta ve benzinliğin önünde değil mi?
saat 20 00 da benzinlikte yada içeride mutlak araçları görürsünüz tel irtibat özelden alabilirsiniz
erdiyilmaz
24/08/2007, 13:30
Beyler cumartesi günü bahçeli 7 girişinde buluşalım orada otururuz hem ben aranızda erken ayrılmak zorunda kalacağım, bir arkadaşımın düğünü var cepa hem çok uzak olur hemde çok kalabalık eğer bahçeli olursa daha uzun kalırım kabul olursa bende varım zaten erdide yazmış
1-elbruz
2-erdi
3-femoli
4-baycep
5-savaşcı
6-magicpunto
başka yok mu geLen?
başka yok mu geLen?
küçük buluşma için hiçte fana değil napalım..
bu arada demek buluşma yerine bahçeli diyorsunuz cepayı beğenmediniz saat 20.00 diyorsunuz femoli yi mi kıracağız ona daha uygun olacaksa oraya geliriz fakat umarım park yeri buluruz ama topluca park etmemiz zor bahçelide özellkikle 7,caddede bakalım...:cool0000::gome_whi::agiskavgasi:
bahcelili_ali
24/08/2007, 16:38
bende ankarada olsaydım kesinlikle katılırdım iyi eğlenceler arkadaşlar.
hocam bahçelide hepsini birden nereye park edeceğiz bu araçların..:melek:
bahcelili_ali
24/08/2007, 18:20
dostum buzbateninin bahçesine;-) kesin yer bulursunuz. bulamazsanız 1.cd de cepler var rahat rahat bırakırsınız ben şimdi ankarada değilim bidahakilere ben hepsini bizim garaja doldururum bi şekilde yer ayarlarım
dostum buzbateninin bahçesine;-) kesin yer bulursunuz. bulamazsanız 1.cd de cepler var rahat rahat bırakırsınız ben şimdi ankarada değilim bidahakilere ben hepsini bizim garaja doldururum bi şekilde yer ayarlarım
sağol kardeş aklımızda bulunsun sen olduğun zamanda buluşuruz yer ayarlaman içinde sağol...:)
bahcelili_ali
24/08/2007, 18:54
nedemek herzaman. bi geliyimde oruç başkanla mehmet başkana bi karting ayarlattırıcam.
hatta burdan mehmet abime tekrar tekrar teşekkür ediorum arabamı sağolsun adam etti ellerine sağlık mehmet abi başımızdan eksik olma.
yaw sen de mersinde değilsin ankarada değilsin nerdesin sen yaw haha
erdiyilmaz
25/08/2007, 11:20
bu akşamki buLuşmaya geLen arkadaşLara
çok az kişide oLan şu fg kırmızı grande punto anahtarLıkLarının
mavi rengi oLan "eLectranica festivaL - grande punto" yazıLı
anahtarLıkLardan verecegim.
kırmızı "fg in the hause powered by grande punto" yazıLı eski anahtarLıklar biLdiginiz üzere mart ayı buLuşmasında dagıtmıştım.
akşam 19:30'da bahçeLide görüşürüz.
bu akşamki buLuşmaya geLen arkadaşLara
çok az kişide oLan şu fg kırmızı grande punto anahtarLıkLarının
mavi rengi oLan "eLectranica festivaL - grande punto" yazıLı
anahtarLıkLardan verecegim.
kırmızı "fg in the hause powered by grande punto" yazıLı eski anahtarLıklar biLdiginiz üzere mart ayı buLuşmasında dagıtmıştım.
akşam 19:30'da bahçeLide görüşürüz.
camın arkasına yapıştırılan stickerdanda varmı ayarlayabilirseniz çok sevinirim akşam görüşürüz..
camın arkasına yapıştırılan stickerdanda varmı ayarlayabilirseniz çok sevinirim akşam görüşürüz..
erdi de varmı bilmiyorum ama femolide vardı onlardan yanında getirirse alırsınız..
bahcelili_ali
25/08/2007, 16:21
yaw sen de mersinde değilsin ankarada değilsin nerdesin sen yaw haha
abi ben yaz gelince mersin ankara kayseri deyim ama bi yandan da hiçbirinde de değilim:-) yakında da marmariste:-)
vay bir kişi daha eksildi demek ne yapalım sağlık olsun..
erdiyilmaz
03/09/2007, 21:38
arkadaşLar şehirdışında oLmam sebebiyLe fotoLarı biraz geciktirdim.
geçen haftaki buLuşma fotografLarı. (wLbruz, baycep, femoLi, erdiyiLmaz, magicpunto) geLen arkadaşLara teşekkürLer.
https://img410.imageshack.us/img410/2227/resim002nm8.jpg
https://img410.imageshack.us/img410/671/resim004qe0.jpg
https://img258.imageshack.us/img258/8430/resim005va2.jpg
https://img258.imageshack.us/img258/7324/resim006fh3.jpg
https://img102.imageshack.us/img102/1496/resim007sq7.jpg
katıLan arkadaşLara teşekkürLer.
Maaşallah, maaşallah... ;)
olum şimdimi yayınlanır ne kadar oldu bende unuttun zannettim maşallah biraz uykummu varmış ne :D:D:D:D
güzel buluşma olmuş... :)
yarın 19:00 dan itibaren (ufak kaçışlar hariç) tamamen ankaradayım :D
Hayırlı uğurlu olsun Ozan, görüşmek üzere...
erdiyilmaz
05/09/2007, 00:43
hadi hayırLısı bakaLım ozan.
14-15'ine dogru ben de kesin dönüş yapıyorum ankaraya.
6 eylül 2007 saat 07:00'da ankara'ya ayak basmış olacağım ama ondan sonra 8 eylül'ü 9una bağlayan gece kelebekler vadisine gideceğim ve bende artık kesin olarak okul döneminde yani 19 eylül sonrası odtü kampüsünde olacağım....
haydi hayırlısı bakalım hepiniz hoşgeldiniz ....
yokmu bu haftasonu ufak buluşma :D:D:D:D
sen iste yeterki yaparız buluşma dediğin nedirki
Evet arkadaşlar bende ankaraya kesin dönüş yapmış bulunmaktayım. 13 ünde sınav var daha bir gıdım çalışmadım ayvalara gelmek üzereyim. neyse daha önce buluşurmusunuz bilmem ama zaten erdide o sıralar gelecek benim sınavdan sonra hep birlikte şöyle güzel bir yerde toplanalıp orta dereceli bir ankara buluşması yapalım mı ?
uzun bir işlem olan büyük buluşmadan bahsetmiyorum ne bileyim gidelim meyhaneye yada bara çekelim kafaları veya güzel bir restoranda toplanıp yemek yiyelim yada piknik yapalım vesayre vesayre fikri olanlar ortaya dahada çeşitler sunabilirler.
NOT : Artık geceyi sabaha bağlayan bu saatte ders çalıştığımı sanıyorsanız fena halde yanılıyorsunuz uykusuzluktan kırılmak üzereyim her önemli sınav öncesi bu olurdu ama bu sefer erken başladı tavsiyesi olan varsa ve bana iletirse memnun olurum
Ozzy hayırlı olsun. Sende Üniversite cehennemine hoş geldin. evet bence üniversite bir nevi cehenneme benziyor bütün dönem fani hayatta olduğu gibi yatar eğlenirsin dönem sonunda ceza olarak sınavlara girerek cezanı çekersin ayvalara geldin ozzy hemide mühendislikte :D:D:D:D:D
Evet arkadaşlar bende ankaraya kesin dönüş yapmış bulunmaktayım. 13 ünde sınav var daha bir gıdım çalışmadım ayvalara gelmek üzereyim. neyse daha önce buluşurmusunuz bilmem ama zaten erdide o sıralar gelecek benim sınavdan sonra hep birlikte şöyle güzel bir yerde toplanalıp orta dereceli bir ankara buluşması yapalım mı ?
uzun bir işlem olan büyük buluşmadan bahsetmiyorum ne bileyim gidelim meyhaneye yada bara çekelim kafaları veya güzel bir restoranda toplanıp yemek yiyelim yada piknik yapalım vesayre vesayre fikri olanlar ortaya dahada çeşitler sunabilirler.
NOT : Artık geceyi sabaha bağlayan bu saatte ders çalıştığımı sanıyorsanız fena halde yanılıyorsunuz uykusuzluktan kırılmak üzereyim her önemli sınav öncesi bu olurdu ama bu sefer erken başladı tavsiyesi olan varsa ve bana iletirse memnun olurum
Ozzy hayırlı olsun. Sende Üniversite cehennemine hoş geldin. evet bence üniversite bir nevi cehenneme benziyor bütün dönem fani hayatta olduğu gibi yatar eğlenirsin dönem sonunda ceza olarak sınavlara girerek cezanı çekersin ayvalara geldin ozzy hemide mühendislikte :D
Enis hadi bir şeyler ayarlada bizi çağır sen halledersin bu işi yanlız meyhane bar kafa çekmek. Biraz ters heleki ramazanda 13 ramazan sabah oruç tutup akşam kafa çekmek :D:D:D:D:D
Yani en azından bana ters tersten ziyade mümkün değil...
Geldiğini belli ettin yani gene :D:D:D
ama ramazanda topluca iftara gideriz değilmi mehmet abi
06kaymak
06/09/2007, 12:34
ama ramazanda topluca iftara gideriz değilmi mehmet abi
bencede hep birlikte bir iftar yapalım...
Aynı fikirdeyim organize olup yapabiliriz bu konu güzel araştıralım mesela zengerpaşa konağımıydı ne geçen ramazan mükemmel bir iftar yapmıştık ayarlayabiliriz
Özür dilerim ramazan tümüyle aklımdan çıkmış gitmiş :oops0000::oops0000::shy::shy:
Ama En azından amacıma ulaştım buluşacağız. ilk önce Erdinin geliş zamanını öğrenmek lazım. o geldikten 1yada 2 gün sonra buluşuruz
erdiyilmaz
06/09/2007, 15:14
Özür dilerim ramazan tümüyle aklımdan çıkmış gitmiş :oops0000::oops0000::shy::shy:
Ama En azından amacıma ulaştım buluşacağız. ilk önce Erdinin geliş zamanını öğrenmek lazım. o geldikten 1yada 2 gün sonra buluşuruz
ben geLecek hata 14-15 eyLüL gibi ankaraya dönüş yapmış oLacagım insaLLah.
zengerpaşa da iftar fikri süper ; )
o zaman 17 eylül de buluşalım. eğer itirazı olan yoksa listeyi oluşturmaya başlayalım...
1-jeoenis
2-erdiyılmaz
3-savaşçı
4-femoli
5-06kaymak
6-
OLmaz liste yapmalımmı diye bir liste yapalım :D:D:D:D
1 femoli
2 .:P:P:P
hemen liste allahım ne güzel bişi :D:D:D
arkadaşLar şehirdışında oLmam sebebiyLe fotoLarı biraz geciktirdim.
geçen haftaki buLuşma fotografLarı. (wLbruz, baycep, femoLi, erdiyiLmaz, magicpunto) geLen arkadaşLara teşekkürLer.
https://img410.imageshack.us/img410/2227/resim002nm8.jpg
https://img410.imageshack.us/img410/671/resim004qe0.jpg
https://img258.imageshack.us/img258/8430/resim005va2.jpg
https://img258.imageshack.us/img258/7324/resim006fh3.jpg
https://img102.imageshack.us/img102/1496/resim007sq7.jpg
katıLan arkadaşLara teşekkürLer.
evet teşekkürler katılanlara..
tamam zenger paşa konağı kale içindeydi demi
evet yanlız catil gelmezse olmaz listede adı yok ben anlamam :D:D:D:D
1-jeoenis
2-erdiyılmaz
3-savaşçı
4-femoli
5-06kaymak
6-elbruz
ekledim bile
o kadar ısrar ettiniz madem yemekte bende varım...:pepsi000:
Şuan ingilizce sınavından kalmış bulunuyorum. eğer matematiktende kaldıysam hiç bi listede adım olmaz heralde :D:D
ankarayı hiç bilmiyorum dediğiniz yer uzakmı yakınmı bilmiyorum ama neden pazartesi yaw
harbiden ne pazartesi bende yeni gördüm :D pazartesi senin için özel bir günmü enis :D
Arkadaşlar ya 16 eylül yada 23 eylül ikisi arasında oylama yapalım herkesin gelmesi açısından .....
harbiden ne pazartesi bende yeni gördüm :D pazartesi senin için özel bir günmü enis :D
Arkadaşlar ya 16 eylül yada 23 eylül ikisi arasında oylama yapalım herkesin gelmesi açısından .....
erdi 15'inder gelebilirim diyince bende ertesi gün olan 16'sını söyledim raslantı
üstelik şimdi ankette çarşamba gününü koymuşlar peki çarşambanın ne özelliği var :D:D
ankette çarşamba gününü koymuşlar peki çarşambanın ne özelliği var :D:D
Perşembe'den önce gelir!:fish0000::dilcikartma::dilcikartma::P:P
erdiyilmaz
13/09/2007, 17:17
erdi 15'inder gelebilirim diyince bende ertesi gün olan 16'sını söyledim raslantı
üstelik şimdi ankette çarşamba gününü koymuşlar peki çarşambanın ne özelliği var :D:D
bu akşam iftardan sonra antaLyadan yoLa çıkıyorum. gece ankarada oLurum.
en yakın traihLi, ufak ankara buLuşmasında görüşmek ümidiyLe ; )
:agri::whip0000: sen gel hele de bakalım korkma korkma hayırlı yolculuklar
GaladrieL
13/09/2007, 20:02
ee bi zahmet gel artık yani, bi gittin pir gittin be Erdi...
iyi yolculuklar..
oo gizem abla senne zaman geldin yaa
23ündeki iftara geliyonh demi
ee bi zahmet gel artık yani, bi gittin pir gittin be Erdi...
iyi yolculuklar..
Gizem, sen buralarda mıydın? Artık bıraktığını düşünüyordum forumu!.. :D
falla ne yalan söliyim ben de... :D:D
iyi sende gel sanada hayırlı yolculuklar tabiki auto engineer ada
Way be gizem zeynep olmadan forumun zevk i çıkmıyor beeeee :):):):) çen çen çen çen bıdır bıdır bıdrı D:D:D:D:D:D
walla yaa
edit; memet abi senin yazdıklarını takip edip yeni konulaerı buluyom istilaya başlamışın
eee arkadaşlar yeni bir iftar buluşması yapmaya ne dersiniz. o günde konuşulmuştu hatırlarsanız
abi yaparız bana uyar
sonra yine karting:D:D
misafir3
01/10/2007, 14:18
amma hızlısınız haa ne zman yapıyosanız haber verın bu sefer gelecem valla aranızaa atlıcam otobuse gelcem 1 gunlukte olsaa gelecem lısteye ekleyın benıdeee .holeyy
mehmet ile orhan'dan başka gelen yokmu arkadaşlar
aslında uygun olunursa bu pazar yapalım.
abi ben bu hafta izmite gidiyorum ordan izmir modifiye fuarına gitcem malesef gelemiyorum:(
olur başka zaman yaparızda öncelikle bir kaç kişi daha gelmesi lazım
bu sırada izmite ne zaman gidiyorsun bende cuma akşamı trenle istanbula gidiceğim cumartesi gecesi döneceğim
abi bu hafta içi bi gün yada pazar günü
uzun zamandır buluşma olmamış galiba...:cheers00::g0000000:
uzun zamandır buluşma olmamış galiba...:cheers00::g0000000:
Mehmet nerelerdesin? Yine kayboldun ortalıktan... ;)
Mehmet nerelerdesin? Yine kayboldun ortalıktan... ;)
buralardayım abi ama pek giremedim foruma,görüşemiyoruz hiç,ufak buluşmalar olsa yine uğrarım tabi..
06kaymak
12/11/2007, 12:27
yapalim o zaman? :)
06kaymak
12/11/2007, 12:32
yapalim yapalim ozledik milleti yine :)
yapalim o zaman? :)
yapalım abi,ama kimseden ses yok,bizim ufak buluşmalar genelde alışveriş merkezlerinde bir çay sohbet olurdu ya da karting borwling paintball gibi oyunlar:rudolph0:
ee yetmezmi mehmet daha ne olsun istediğin bişi varsa söyle kardeş :) ayıpsın sen dedinde bizmi yapmadık
faruktuzlu
12/11/2007, 12:44
valla bir buluşma daha olsun benim de canım çekip duruyor!!! özledim gülen yüzleri!
İbrahimKC
12/11/2007, 12:46
yapalım yapalım..
Hemen planda yapalım isterseniz.
Çarşamba Akşamı Bilkent Rollhouse'da Bowling e ne dersiniz.
ee yetmezmi mehmet daha ne olsun istediğin bişi varsa söyle kardeş :) ayıpsın sen dedinde bizmi yapmadık
yani bunlardan birini seçelim o zaman,bir şeyler içip sohbet de olur.
06kaymak
12/11/2007, 13:08
sali-carsamba-persembe ankara disindayim....carsambaya katilamam :(
sali-carsamba-persembe ankara disindayim....carsambaya katilamam :(
doğru tabi ya,bu akşam yapalım yada hafta sonu bu akşam cepada çay içeriz olmazsa ne dersiniz...
tempesty
12/11/2007, 13:27
Bencede bişeyler yapmalıyız artık;Ankara katılım olarak bile azalmaya başlıyor gibi..En son büyük buluşma üstünden 5-6 ay geçti büyük buluşmada olabilir aslında bir zaman..Ama bana perşembe uyar..
faruktuzlu
12/11/2007, 13:50
ben de katılırım! büyük küçük farketmez!
ben de katılırım! büyük küçük farketmez!
şimdilik küçük bir buluşma müslüm abiye de uysunda..
Hafta içi beni alacak olursa uyar yoksa hafta sonu malesef arabam hafta içi garajda yatıyorr:(
tempesty
12/11/2007, 14:07
Ayıp ettin femo ya şurda bi sürü araba var hepsi senin olsun...
Hafta içi beni alacak olursa uyar yoksa hafta sonu malesef arabam hafta içi garajda yatıyorr:(
iyi bakıyorsun arabaya.seni bir yerden alınırdında,bu durumda hafta sonu cumartesi yaparız bu gün biraz acele olur hafta sonu yapalım o zaman.
hafta sonu bende yeni doblomla gelirim:D
Auto engineeR
12/11/2007, 14:51
bence de haftasonu olsun.. cuma sınawım war :D pazar günü çok güzel olur aslında
tamam o zaman hafta sonu cumartesi yada pazar buluşma var liste oluşturalım o zaman.
1-elbruz
Auto engineeR
12/11/2007, 15:41
1-elbruz
2-femoli
3-Auto engineeR (büyük ihtimal)
1-elbruz
2-femoli
4-Er-NnN (büyük ihtimal)
erdiyilmaz
13/11/2007, 01:54
1-elbruz
2-femoli
4-Er-NnN (büyük ihtimal)
5-erdiyiLmaz (küçük ihtimaL)
1-elbruz
2-femoli
4-Er-NnN (büyük ihtimal)
6-Güntaç
sabah arabamı alıyorum. haftasonu tanışmış oluruz. aslında femoli'nin yanına uğramıştım onunla tanıştık.
tempesty
13/11/2007, 02:34
pazar günü nöbet yaf :(
İbrahimKC
13/11/2007, 10:01
Pazar günü banada zor ne yazık ki..
Aslına bakarsanız cumartesi akşam Mİlli Maç var.. Hani Emek desem Carnavalle desem olmaz mı acaba..
faruktuzlu
13/11/2007, 10:06
1-elbruz
2-femoli
4-Er-NnN (büyük ihtimal)
6-Güntaç
7-faruktuzlu
bana da uyar!
Benim de Pazar günü şehir dışından arkadaşım geliyor! Gelemeyeceğim, kusura bakmayın... :(
Aslına bakarsanız cumartesi akşam Mİlli Maç var.. Hani Emek desem Carnavalle desem olmaz mı acaba..
+1 desem tam süper olur kanımca :)
faruktuzlu
13/11/2007, 18:14
hadi arkadaşlar yaw! biraz daha katılım olsun lütfen!
cumartesi ya da pazar demiştim günü tam belli değil cumarteside yapabiliriz pazar diyenlere cumartesi uyuyorsa bu arada listede müslüm abide olacaktı.
1-elbruz
2-femoli
4-Er-NnN (büyük ihtimal)
6-Güntaç
7-faruktuzlu
8-müslüm kaymak.
olabilir buluşmaya yapalım dedik yoksa tam belli değil di nereye gideceğimiz.
Auto engineeR
14/11/2007, 17:36
ben maçtan hiç hoşlanmam arkadaşlar yaw :D şöle oturup muhabbet etsek,yeni gelenlerle kaynaşsak falan??
ben maçtan hiç hoşlanmam arkadaşlar yaw :D şöle oturup muhabbet etsek,yeni gelenlerle kaynaşsak falan??
muhabbette ederiz kardeş kolay artık bu işi kesinleştirelim ona göre gelnler gelsin bu gün gelenler arasında seçim yapılsın çoğunluk cumartesimi pazar mı diyor maç mı diyor yoksa sadece oturup muhabbet mi diyor kesinleştirelim artık.
İbrahimKC
15/11/2007, 16:20
Ben cumartesi akşamı maç diyorum.. Pazar günü gelemem de diyorum..
Hatta maç 20.00 de başlıyormuş, maçın bitimiyle 22.00 den sonra karting'e de gidebilir diyorum. Tabi açık ise..
Ben cumartesi akşamı maç diyorum.. Pazar günü gelemem de diyorum..
Hatta maç 20.00 de başlıyormuş, maçın bitimiyle 22.00 den sonra karting'e de gidebilir diyorum. Tabi açık ise..
presipte bende varım =P
ama malum...daha başbakanın onayına sunucaz :P
diğerleri ne diyor,en iyisi bir bir şey yazalım uyanlar gelsin ne yapalım ancak böyle olacak.
ibrahim abi maçı herkes istemiyor gibi en iyisi maçtan biraz daha önce buluşalım mesala bir saat bir buçuk saat önce buluşalım isteyenler beraber seyreder karting ge gitmek isteyende gider öncelikle amacımız bir buluşma olsun o yüzden en iyi orta yol bu maçtan bir buçuk saat önce buluşalım yer belirleyelim.
cepa otoparkına ne dersiniz ordan maç seyretmek isteyen seyretmeye gidebilir.
İbrahimKC
15/11/2007, 23:14
SAnırım en iyisi pazar günü adam gibi bir buluşma yapmak arkadaşlar. Ben katılamıyacam ama daha önümüzde çok buluşma olur.
Diğer türlü parça parça bir buluşma olacak ki hiç iyi olmaz..
Sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.. Ben Cumartesi akşamı için başka bir plan yapayım bari :)
:gatherin:
arkadaşlar, bu toplantı yapılacak mı? hangi gün? nerede? saat kaçta? bana c.tesi de pzr da uyar ama yapılacaksa yarın mı ona göre insanın plan yapması gerekiyor. liste güncel mi?
:toot0000:
buluşma yapılıp yapılmayacağını şimdi göreceğiz,bu zaten küçük bir buluşma ayak üstü bakalım kimler gelebilecek gelirim diyenler gelecekmi en iyisi ben yazayım gelen gelsin gelen olmazsada ileriye erteleriz.
cumartesi saat :16.00
yer :cepa otoparkı en alt kat inişteki en boş yer
etkinlik:sadece sohbet çay(eskiden armada buluşmalarında olduğu gibi ilk buluşmalardı bunlar)
bakalım gelen var mı.
Evet ben geliyorum. isteyenler toplandıktan sonra maçı da birlikte izleyebilir.
tempesty
16/11/2007, 13:02
olabilir,eğer bizden katılan olursa cumartesi günü sanırım full-time dışarıda olucaz işimiz bittiği zaman bizde uğrayabiliriz
Şimdi kim geliyor kim gelmiyor anlayamadım. c.tesi öğleden sonrayı tek başıma cepa nın otoparkında bekleyerek geçirmek niyetinde değilim. buluşursanız size iyi eğlenceler. artık başka bir buluşmada tanışırız.
1-elbruz
2-femoli
4-Er-NnN (büyük ihtimal)
6-Güntaç
7-faruktuzlu
8-müslüm kaymak.
listedekilerden ses çıkmadı iptal edebilirz nerde bu listedekiler hem buluşma olsun diyorsunuz hem ses seda yok,başka bir zaman artık.:ban?:
Auto engineeR
17/11/2007, 15:43
benim gelme ihtimalim yüksek we her türlü uyuyor şu anki duruma göre. aksi bi durum olmadığı için belirtme gereği duymadım.
Ya ben bu buluşmalara katılmayı çok istiyorum. Cumartesi de doğum günüm! Ama arabam salı günü gelecek. Bayram nedeniyle plaka, ruhsat işlemleri yapılamadı. Bi de galiba en ufağınız benim =)))
Ya ben bu buluşmalara katılmayı çok istiyorum. Cumartesi de doğum günüm! Ama arabam salı günü gelecek. Bayram nedeniyle plaka, ruhsat işlemleri yapılamadı. Bi de galiba en ufağınız benim =)))
Halihazırda bir buluşma yok Doğa. Olduğu zaman buradan okuyabilir ve katılabilirsin... ;)
tempesty
09/01/2008, 01:22
Arkadaşlar çok uzun zaman oldu bir buluşma organize edelim hep beraber...Tekrardan Ankarayı gösterelim derim ben :)
bencede artık bir bulşma şart oldu
faruktuzlu
09/01/2008, 15:19
hadi buluşalım arkadaşlar! özledik valla! :D:D:D
Bencede bencede çooooook oldu görüşmeyeli ama haftaya hafta sonu yapmayın :D
yeterki sen iste faruk abi senle bu akşam buluşuruz alemlere akarız:D:D
GaladrieL
12/01/2008, 17:25
Bakıyorum da ağır toplardan kimsecikler doğru düzgün ses etmemekle birlikte, sağolsun ses eden arkadaşlar da "buluşalım evet evet" demekle yetinmiş.. Anlaşılan organizasyonlardan ben kopunca buluşmalar da kopuk olmuş artık :P
Hadi utandırın beni!!!
tempesty
12/01/2008, 17:29
Walla ben top mop ağır hafif yumuşak bilmem :D:D:D
İlk adım benden işte :)
GaladrieL
12/01/2008, 17:32
mesela bitane ağır top başlatmış, diğerlerinden de gelişme bölümünü alalım bende finali yapıyım :)
neden utandırmamızı bekliyosun ki ayarla işte :D:D
Anlaşılan organizasyonlardan ben kopunca buluşmalar da kopuk olmuş artık :P
E artık anlamışsın da Gizem durumu... Hadi sen ayarla da yapalım bir şeyler... Çok feci buluşmam geldi! :) :)
Şimdi ayarlaya ayarlaya benim olmadığım güne ayarlarsınız kesin :D:D
tempesty
12/01/2008, 20:33
Ozan sen burda olmadığın günleri , Murat ve Arda sizde nöbetçi olduğunuz günleri , femolide pazar günü dışında bir zaman söylesin biz buluşmayı o gün yapalım 3 kişi oturalım :D
erdiyilmaz
12/01/2008, 20:55
yeni bir geLenekseL büyük ankara buLuşması için girişimLere başLıyoruz.
en yakın zamanda, sizLerin de destekLeriyLe gerçekLeşecek, güzeL bir organizasyona daha imza atacağız.
ankara'nın soğugunda birLikte mangaL başında ısınıp, sohbetLer, samimi dostLukLarımızı daha da pekiştireceğiz... güzeL bir buLuşmaya şimdiden hazır oLun.
tüm ayrıntıLar yakında beLirtiLecek, bizi takip etmeye devam edin : )
@Bora abi
17-20 ocak
29ocak-18şubat arası hariç uygun :D:D
@Erdi
O yazdıkların benim olmadığım zamanda olmasın :D:D
tempesty
12/01/2008, 21:06
Soğuk ve takip kelimelerini çıkarsak eğer ; sounds good :D ee hadi ama :)
iyi hadi bakalım kolları sıvayalım :) ankara ekibi geri dönsün :)
Bu mutluluğa karda bile mangal yaparım :):)
sanki benim gitmemi beklediniz gibi bi his oluştu neden acaba:D:D
mart uygun olurmu acep
ta bize dahil ali uğurluyu araştıracak sponsored :D nerden sponsor olursa oraya yanaşacağız ....:)
ohoo bende hemen girişiyosunuz sandım :D:D
19 şubattan itibaren burdayım :D
tolgaank88
15/03/2008, 16:19
sevgili arkadaşlar,herkese merhaba
foruma yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler buldum,kuruculara burdan teşekkürlerimi iletirim...bir sorum olucaktı sizlere;2008 yılında ankara buluşması vs bişeyler olucakmı???
ilginiz için şimdiden teşekkürler
yarın kavaklıdere oto fiat servisinde hem buluşma hemde yeni bravonun test kokteyli var senide aramızda görmek isteriz...
Bu arada hoş geldin forumumuza aktif olman dileğiyle (Tanışma bölümüne kendini tanıtıcı bir topic açarsan seni yakından tanıma fırsatımız olur:))
İbrahimKC
15/03/2008, 16:39
sevgili arkadaşlar,herkese merhaba
foruma yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler buldum,kuruculara burdan teşekkürlerimi iletirim...bir sorum olucaktı sizlere;2008 yılında ankara buluşması vs bişeyler olucakmı???
ilginiz için şimdiden teşekkürler
Aramıza hoş geldin Tolga...
Buluşmalarımız tabi olacak. Mesela yarın bir çogumuz KAvaklıdere Oto'da Bravo testinde olacağız. ORaya gelebilirsen görüşürüz.
Bahar aylarında buluşmalarımızın sayısıda artar...
tolgaank88
15/03/2008, 20:36
arkadaşlar,herkese merhaba
siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler buldum,bu yuzden kuruculara tesekkurlerimi sunarım...ayrıca bir şey sormak istiyorum;2008 yılında ankarada bir buluşma varmı???ilginiz için şimdiden teşekkürler...
tolgaank88
15/03/2008, 20:39
Ilginiz Için Tekrar çok Teşekkürler,yarin Gelmek Istiyorum Açikcasi Ve Bi Aksilik çikmazsa Mutlaka Gelirim,saat Kaçta Ve Adresi Yazabilirmisiniz???
kurtuluş
15/03/2008, 21:33
Zaman bulursam ben de ordayım. Tanışmak istiyorum forumdan arkadaşlarla zannedersem bravonun testi bahane..
erdiyilmaz
15/03/2008, 22:26
Ilginiz Için Tekrar çok Teşekkürler,yarin Gelmek Istiyorum Açikcasi Ve Bi Aksilik çikmazsa Mutlaka Gelirim,saat Kaçta Ve Adresi Yazabilirmisiniz???
kavaklidere fiat yetkiLi oto servisi, iran caddesi no:6/d (karum iş merkezi karşısı) kavaklidere/ankara
başLama saati: 10:30
bravo, Linea ve fiorino test etme imkanı buLacaksınız, katıLacak arkadaşLara iyi egLenceLer şimdiden.
bahcelili_ali
13/04/2008, 14:05
arkadaşlr bugün saat 5-6 7 de olabilir güzel bi karting yapacağız havalar güzelken gelmek isteyen varsa hadi biraz hareket diyorum ufak canlı bi buluşma olsun. pistte çay içer otururuz bir iki tur karting yaparız
erdiyilmaz
13/04/2008, 14:10
aLi yarın okuL oLmasaydı geLmek isterdim : )
bahcelili_ali
13/04/2008, 14:23
bi saat çık gel başkan nolcak
THuNDeRCoP
06/08/2008, 23:47
Herkez tatil modunamı girdi ne? Ankara da hala hayatta olan varmı :P
Herkez tatil modunamı girdi ne? Ankara da hala hayatta olan varmı :P
Var-dı ama artık o da tatil modunda. Bkz. : Ben... :D
1 Eylül'e kadar yokum... ;)
ReNoVaTio
07/08/2008, 10:30
çok şükür hayattayız levent:-)
THuNDeRCoP
07/08/2008, 18:55
Linos hayatta olanlarla devam edelim o zaman :D
ReNoVaTio
08/08/2008, 16:33
ankarada buluşma başlılı yazıya cvp gelmeyince bende yeni konu açayım dedim.
arkadaşlar bir buluşma ayarlayalım diyorum.fikirlerinizi bekliyorum.
ReNoVaTio
08/08/2008, 16:52
güzel soru:-)benim aklımda saklı bahçe var.akşam serin olur diye orasını düşündüm.tabi başka yer olsun diyen olursada fikirlere açığım.
yok abi orası adı gibi ben bulamıyorum orayı :D
ReNoVaTio
08/08/2008, 17:36
o zaman daha iyi bir fikrim var merkez san.574.sok no 31 ivedik:-))
yok abi orası adı gibi ben bulamıyorum orayı :D
ya şaka bir yana neresi olabilir başka.benim aklımdan geçen şey aslında tavla partisi filan yapsak uva gibi:)zevkli olur aslında
06kaymak
08/08/2008, 19:23
evet neresı...
tavla partisine gelirim bakkk... pilardo da olur ::)))
THuNDeRCoP
09/08/2008, 22:57
bende varım...
06kaymak
10/08/2008, 12:54
tavla partisine gelirim bakkk... pilardo da olur ::)))
sen tavla oynamasını bılıyor musun kardes:cool:
seçeneklerimiz;
1-akşam bahçelide bir yerde oturur tavlamızı oynarız (bilardo oynamak isteyenler için ikisininde olduğu bir yer olmalı) ardından karting yapılabilir.
2-bilkente gidilir bowling, bilardo ve minimum oyunlar oynanır. ardından halimiz kalırsa karting yapılır
dikkatinizi çekerim her iki seçeneğede karting koydum eee mehmet abi ile ben olurda karting yapılmazmı :stretche::stretche::stretche::stretche::stretche: :D:D:D
Benim akşam işim var malesef gelemiyeceğim :D:D
bugün olmazsa yarın abi :D:D:D:D:D
harbiden galiba bu akşam yalan oldu. yarın işiniz yoksa buluşalım arkadaşlar...
(bu sırada gerçekten canım karting yapmak istiyor.)