Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufak Ankara buluşmaları..
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
amannn amma olay dönmüş tamam gizem sakin ol zaten istese gelirdi o şahsiyet belki bizi beğenmiyordur olabilir:icon_smile_big:
walla gizem ben senin bir evin olmadığının kanısındayım sen nerde buluşma orda şaka diyorum ha alınma :)
emredünkü vukuat anlatılırsa karizma yerle bir sakın ha :):):):):) ben emreyi çok seviyorum forumun bulunmaz insanlarından.. ehehhhee
erdi dünkü torpili gördün değilmi keşke o torpil sende olsaydı. ASLA MOCHA İÇMEYİN :):):)
ankara istanbul buluşması konusuna eğilelim arkadaşlar.
bu konu üzerine yoğunlaşalım derim ben.
ankaradaki dostlarım.
kendi aranızda bu konunun bir istişaresini yapın derim ben.
biz de istanbulda ele alalım bu konuyu.
sonra da ortak bir karara varalım.
sizce de uygunsa tabi ki !
:D
İbrahimKC
07/05/2007, 17:33
selam arkadaşlarım.
gündemi biraz karıştırmak istiyorum.
ankara ve istanbul buluşması yapsak nasıl olur.
ankara ve istanbulun ortalarında bir yerde şöyle dillere destan bir buluşma gerçekleştirsek.
hem sizlerden hem de bizlerden katılım olsa.
sponsorlar ile bu katılımı zenginleştirsek, çeşitlendirsek.
büyük türkiye buluşmasına bir ön hazırlık gibi birşey yapsak ne dersiniz ?
şöyle 100 e yakın araba ile bir o kadar katılımcı üye ve birsürü hediye !
ne dersiniz kulağa hoş geliyor değil mi ?
Böyle bir buluşma için elimizden geleni yaparız tabiki Yıldıray..
Alininde dediğimi büyük türkiye buluşması gibi bir şey olur bu. Sonraki büyük buluşmayada herkes gelmeyi kabul ediyorsa, Ankara - İstanbul buluşması, ANKİST'i hayata geçirelim...
Böyle bir buluşma için elimizden geleni yaparız tabiki Yıldıray..
Alininde dediğimi büyük türkiye buluşması gibi bir şey olur bu. Sonraki büyük buluşmayada herkes gelmeyi kabul ediyorsa, Ankara - İstanbul buluşması, ANKİST'i hayata geçirelim...
vaaay ANKİST ha
şekil yapmışsın be ibo can.
güzel isim olmuş doğrusu.
ama tabi ki bu ankist buluşması ile ilgili bir istişare yapmamız lazım karşılıklı olarak.
ben her zaman varım.
yaaav nooldu gözleme işi
yeni bir buluşma daha mı...
çarşamba günü olacak galiaba yalnız nerde olacağını ve saatinide söylerseniz ona göre bir şey söyleriz..:alala:
AKM'de.. Anneler Günü Hediyelik Eşya Fuarında.. 19.00 - 20.00 arası (saat tahminidir)
AKM'de.. Anneler Günü Hediyelik Eşya Fuarında.. 19.00 - 20.00 arası (saat tahminidir)
+10000 :evillol:
Zeynep gözlemeleri sen mi yapıcan :D:D:D:D
dedim ama cevap gelmedii :D:D:D:D:D
zeynep marifet büyük abdullah yaşadı walla :):)
çarşamba saat kaç diyorsunuz netleştirinde ona göre
bugün olsaydı bari biz de gözlemeden sebeplenseydik yanında da sizlerle tanışsaydık :D
ankaradamısınız ne zaman geldiniz adam dün haber verirdi de hep beraber bir buluşma gerçekleştirirdik:)
ankaradamısınız ne zaman geldiniz adam dün haber verirdi de hep beraber bir buluşma gerçekleştirirdik:)
dün geldim de uçakla geldim yarın akşam dönecem. bir dahaki sefere inşallah
tekrar bekleriz arkadaşım bir dahaki sefere olur :):):)
slm arkadaşlar pazar günü küçük ankara buluşması yaptık çok ani oldu ama güzel oldu süperdi gaLadrieL (gizem), femoLi (mehmet), İbrahimKC (ibrahim), dagored (emre) ve erdiyilmaz (erdi) sizleri tanıdıma çok memnun oldum ayaklarınıza sağlık resimler süper olmuş ibrahim abi ellerine sağlık
erdiyilmaz
07/05/2007, 22:41
slm arkadaşlar pazar günü küçük ankara buluşması yaptık çok ani oldu ama güzel oldu süperdi gaLadrieL (gizem), femoLi (mehmet), İbrahimKC (ibrahim), dagored (emre) sizleri tanıdıma çok memnun oldum ayaklarınıza sağlık resimler süper olmuş ibrahim abi ellerine sağlık
ben yokum :(
slm erdicim aaaa sen olmazmısın ayıp ediyon unutmuşum değil yazdım zannetdim pardon iş sitsesi birazda günün yorgunluğu özür dilerim :) erdi arkadaşımızda yanımızdaydı ayrıca onada tşk ederim ayaklarına sağlık süper bir gündü
Bu buluşmaların niye habire benim nöbetime geldiğini çözemesem de tebrik ederim arkadaşlar! Pazar günü elimden geldiğince havayı bozmaya uğraştım ama beceremedim :D :D
(Bu arada bu akşam da nöbetteyim, buluşmuyor musunuz?:D)
Maşallah yaa imrenmemek elde değil :( Ben iş sonrası eve kendimi zor atıyorum zaten saat de 9'a geliyor oluyor. Haftasonu Birmot'ta Vadi ve Yıldıray'ı görmesem bir İstanbul buluşmasından diğerine hiç kimseleri göremeyeceğim :) Ah İstanbul bizi yorgun, bitkin insanlar yaptın ah :) Neyse Anrakadaki arkadaşlar hiç bozmadan böyle devam edin, belki yolumuz düşer biz de bi ara size katılırız ;)
İbrahimKC
08/05/2007, 00:16
Maşallah yaa imrenmemek elde değil :( Ben iş sonrası eve kendimi zor atıyorum zaten saat de 9'a geliyor oluyor. Haftasonu Birmot'ta Vadi ve Yıldıray'ı görmesem bir İstanbul buluşmasından diğerine hiç kimseleri göremeyeceğim :) Ah İstanbul bizi yorgun, bitkin insanlar yaptın ah :) Neyse Anrakadaki arkadaşlar hiç bozmadan böyle devam edin, belki yolumuz düşer biz de bi ara size katılırız ;)
Hülya Herzaman bekleriz.
Ankarada olmanın avantajlarını kullanıyoruz bize.
30 dakika içinde buluşmak için birinin "Fikrim Geldi" diye ortaya atılması yeterli oluyor valla.
Çok mu gezentiyiz ki acaba...
emreye sözüm var şaraplar benden
:D:D:D
Öhö öhö öhööö!!! Benimkilere n'oldu? :D :D
alperylm
08/05/2007, 02:19
arkadaşlar çarşamba ne yapıyoruz? gözleme yiyiyoruzz
bugun bütün gün zeynep in yanındaydım sağolsun en iyi şekilde ağırladı yenimahelle birmotta alarm takıldı aracıma o sırada linea punto bravo derken servisi birlikte kapadık. ardından da çarşamba gitmeyi düşündüğümüz yeri sizden önce görme fırsatı oldu,, zeynep in akrabaları ve ailesiyle tanıştım şeker gibi insanlar hepsi. vaktin nasıl geçtiğini anlamadım 9 bucuktu ayrıldığımda. yemekler harika açık hava muhabbet hoş harika geçti vakit. benim kanaatimce hep beraber gittiğimizde de eğlenip güzelce karnımızı doyurabileceğiz çok hoş bir ortamı vardı benim için.
zeynep ve ailesine beni en iyi şekilde ağırladığı için sonsuz teşekkürler
ben yokum :(
bende yokum:s20: :bawling: :us: :us:
arkadaşlar çarşamba ne yapıyoruz? gözleme yiyiyoruzz
bugun bütün gün zeynep in yanındaydım sağolsun en iyi şekilde ağırladı yenimahelle birmotta alarm takıldı aracıma o sırada linea punto bravo derken servisi birlikte kapadık. ardından da çarşamba gitmeyi düşündüğümüz yeri sizden önce görme fırsatı oldu,, zeynep in akrabaları ve ailesiyle tanıştım şeker gibi insanlar hepsi. vaktin nasıl geçtiğini anlamadım 9 bucuktu ayrıldığımda. yemekler harika açık hava muhabbet hoş harika geçti vakit. benim kanaatimce hep beraber gittiğimizde de eğlenip güzelce karnımızı doyurabileceğiz çok hoş bir ortamı vardı benim için.
zeynep ve ailesine beni en iyi şekilde ağırladığı için sonsuz teşekkürler
alpercim nedemek yaaa..herzaman başımın üstünde yerin var..annnemlerde sana bayılmış.sen gittikten sonra anlata anlata bitiremediler...ne efendi ne tatlı çocuk diolarr....ben olmasamda 1 hafta daha ordalar herzaman gidebilirsin biliosun zaten...çarşamba da gidelim
yarın buluşacakıyız yoksa buluşmayacakmıyız kafam karıştı
alperylm
08/05/2007, 11:38
çarşamba gidiyoruz tabi enis. onlar yokum derken bizikiler geçen pazar buluşmuşlar prensesle onda yokum tarzında diolar
GaladrieL
08/05/2007, 11:54
Allahım gidiyoruz da nereye gidiyoruz, kaçta ve nerde buluşuyoruz ben hala tam bilmiyorum..!
YAAAV gizocuum kuşum benim atatürk kültür merkezine anneler günü fuarına gidiorus...seni bi yerden almamız lazım ama onuda sen sölee..nerden alalım seni kaybolma dieee
GaladrieL
08/05/2007, 12:24
ben AKM' ye gelirim o zaman timam :) ama bende puntiş olmıycak malesef arkidişler..
brucella
08/05/2007, 12:30
hayırdır gizem niyekine???
EFEEET isimleri alaım listeye..haydiin pamuk eller tuşlara...
EFEEET isimleri alaım listeye..haydiin pamuk eller tuşlara...
iyi de; sen hala benim soruma cevap vermedin ki :(
gezin bakalım gelirken banada bir gözleme getirin peynirli olsun ok :):):)
canberkkilic
08/05/2007, 20:20
gırıs 1 ytl :) anneler gunune hitap eden seylerden başka hersey var. rus standından rozet almadan dönemedim...
alperylm
08/05/2007, 20:27
1.alperylm
2.zeynepc
İbrahimKC
08/05/2007, 22:03
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
Gizem sen kaça kadar okuldasın yarın, ben arabayla gideceğim senide alabilirim.
brucella
08/05/2007, 23:05
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
6. brucella
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
6. brucella
7. jeoenis
arkadaşlar bu sırada saat kaçta buluşacağız
alperylm
09/05/2007, 02:16
mehmet abi nerdesinn listede göremedim abilerim sizsiz olur mu bora abi,emre abi, oruc kardeş , erdi nerdesiniz
ankist ile ilgili bir gelişme var mı ankara grubunda arkadaşlar ?
bu konu ile ilgili olarak görüşme fırsatınız oldu mu ?
https://forum.grandepuntotr.com/showthread.php?p=68844#post68844
abi ben bu konu başlığı altında bi yorum yaptım senin de yorumunu bekliyorum :)
GaladrieL
09/05/2007, 11:20
arkadaşlar bu akşam ki organizasyonda malesef yokum ben.. iyi eğlenceler dilerim sizlere..
ankist konusunda da sanırım her kafadan bi ses çıkartmayıp da belirli başlı bikaç kişi konuşur ve nihai kararı ya da olasılıkları bildirirse daha kolay olur.. ben bu konuda adayımı en büyük başkan Femoli olarak belirliyorum :)
tempesty
09/05/2007, 15:07
mehmet abi nerdesinn listede göremedim abilerim sizsiz olur mu bora abi,emre abi, oruc kardeş , erdi nerdesiniz
alper kardeş ben bugün hastanedeyim çok önemli bir toplantımız var akşam ben katılamıcam inşallah başka bi sefere görüşürüz umarım güzel bir buluşma olur yine eminim :flag:
kim gelio şimdikk saat 8 diorum ben..alperde yanımdaaa...direkt akm ye geliin..yemek standlarının olduğu yerde ortada önünde yayık olan standta buluşalım..
kim gelio şimdikk saat 8 diorum ben..alperde yanımdaaa...direkt akm ye geliin..yemek standlarının olduğu yerde ortada önünde yayık olan standta buluşalım..
oohhh afiyet olsun zeynep hanım yayık mayık adamı iştaha getir dur bu arada alper kardeşime slm lar bana özelden msn adresini yazarsa sevinirim hatta sen bile yaza bilirsin zeynepcim kıskandım vallaha
alper kardeş ben bugün hastanedeyim çok önemli bir toplantımız var akşam ben katılamıcam inşallah başka bi sefere görüşürüz umarım güzel bir buluşma olur yine eminim :flag:
Bilader milleti kandırma ne toplantısı biraz önce arayıp mehmet akşam takılmayacakmıyız diye sormadınmı seni gidi seni. Akşam nereye takılıyoruz:drunkard: :drunkard:
vaala ölü ufukçuuuum...alpere söleriiim.servise girdi şimdii..ben de msn yok yaa burda yasak çünküüü..
YYYYAAAFF SON KEZ YAZIOM AMA akşam gelmek isteyenler..saat 8de atatürk kültür merkezine gelsiin..zatii gizo yokmuş moralim bozuldu..alperii arayabilirsiniz biş olursa...
tempesty
09/05/2007, 15:42
Bilader milleti kandırma ne toplantısı biraz önce arayıp mehmet akşam takılmayacakmıyız diye sormadınmı seni gidi seni. Akşam nereye takılıyoruz:drunkard: :drunkard:
yok kardeş walla toplantımız var ya şimdi millet doğru zannedicek öyle söyleme :) biz sözleşmeli çalışıyoruz ya hastanede inşallah kadroya geçicez yakında onun için görüşme var :poster_oops:
ama takılalım diyosan eğer pazartesiye kadar komple boşum cuma cmt pazar söyle ayıp ediyosun :)
GaladrieL
09/05/2007, 15:45
YYYYAAAFF SON KEZ YAZIOM AMA akşam gelmek isteyenler..saat 8de atatürk kültür merkezine gelsiin..zatii gizo yokmuş moralim bozuldu..alperii arayabilirsiniz biş olursa...
kuzum üzgünüm olamadığım için...bidahaki sefere inşallah :poster_oops:
yok kardeş walla toplantımız var ya şimdi millet doğru zannedicek öyle söyleme :) biz sözleşmeli çalışıyoruz ya hastanede inşallah kadroya geçicez yakında onun için görüşme var :poster_oops:
kardeşim şu 4b maddesi dimi evet doğru bora bizim hast. dün yapıldı bu toplantı ama hiç bir işe yaramaz diyorlar arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun
ben senin yerinde olsam hemen gecerim abi
kuzum üzgünüm olamadığım için...bidahaki sefere inşallah :poster_oops:
yaaaaaavf :(
vaala ölü ufukçuuuum...alpere söleriiim.servise girdi şimdii..ben de msn yok yaa burda yasak çünküüü..
zeynepcim sen izmite gelsene burda ben sana satış departmanında bir iş ayarlarım bunlar senn kıymetini bilmiyorlar yahu
GaladrieL
09/05/2007, 15:49
zeynepcim sen izmite gelsene burda ben sana satış departmanında bir iş ayarlarım bunlar senn kıymetini bilmiyorlar yahu
:s19: hıırrrrrrr, biliyorus kıymetinii :kar:
:s19: hıırrrrrrr, biliyorus kıymetinii :kar:
gizemcim kızma yahu ama baksana kızcagız sizleri toplamak için elinden geleni yapıyor ama foss
bu arada sen nasılllllll bilordo oynuyorsun yahu tabii herkesin gözünü korkuttun kimse gelmiyor:icon_smile_cool:
İbrahimKC
09/05/2007, 16:02
Benim durumlar belirsiz, gelecek olursam orada sizi bulurum arkadaşlar.
Mesaiye kalma ihtimalim var....
gelmeyenler çok piiişmaan olcakk çoook...:D
GaladrieL
09/05/2007, 16:34
gizemcim kızma yahu ama baksana kızcagız sizleri toplamak için elinden geleni yapıyor ama foss
bu arada sen nasılllllll bilordo oynuyorsun yahu tabii herkesin gözünü korkuttun kimse gelmiyor:icon_smile_cool:
bizim toplanmalarımız böyle işte, biraz badereli oluyor :)
bide ben çok iyi oynamıyorum gerçekten..:bye:
bizim toplanmalarımız böyle işte, biraz badereli oluyor :)
bide ben çok iyi oynamıyorum gerçekten..:bye:
peki gizemcim o nasıl skor yahu yoksa 5-0 yoksa alcak gönüllükmü yapıyorsun hele resimdeki halın nasıl aldım havasını tarzında gibi meydan okumuş gibi ama tebrikler brovo valla
GaladrieL
09/05/2007, 16:58
peki gizemcim o nasıl skor yahu yoksa 5-0 yoksa alcak gönüllükmü yapıyorsun hele resimdeki halın nasıl aldım havasını tarzında gibi meydan okumuş gibi ama tebrikler brovo valla
im (Burcu) epey iyidir.. bide yıllardır birlikte oynadığımız için biraraya gelince bi başka oynuyoruz ikimiz de..o bakımdan skor öyle hüsran edici :areindeer: Birde rakipler zayıftı ne yalan söyliyim :icon_smile_clown:
im (Burcu) epey iyidir.. bide yıllardır birlikte oynadığımız için biraraya gelince bi başka oynuyoruz ikimiz de..o bakımdan skor öyle hüsran edici :areindeer: Birde rakipler zayıftı ne yalan söyliyim :icon_smile_clown:
gizemcim bundan sonra arkadaşın ve sana zorlu ikili diye biliriz
allah sizin elinize bizim formdan birini düşürmesin
aminnnnnnn:)
alperylm
09/05/2007, 17:29
arkadaşlar karnı acıkan vakti olan gelsin
arkadaşlar karnı acıkan vakti olan gelsin
alpercim ahh keşke izmitte olsanda bu teklifini değerlendirsem:tabe:
ufuk valla iyi taktın ankara buluşmalarına abi gel o zaman yaw ordan konuşmayla olmaz çık gel bekliyoruz akşama gözleme feda olsun sana birde zeynep in yayık ayranı offff :):):):
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5.
6. brucella
7. jeoenis
arkadaşlar bu sırada saat kaçta buluşacağız
Arkadaşlar nöbet yorgunluğu nedeniyle gelemeyeceğim.Herkese iyi eğlenceler...
hala sorumun cevabını bile vermedin Zeynep :(
İbrahimKC
09/05/2007, 19:10
1.alperylm
2.zeynepc
3. brucella
4. jeoenis
Sanırım listenin son hali bu Zeynep.. Bizim yerimize yiyin artık.
şimdi yukarıda dediğime ters düşecek ama bede gelemiyorum
1.alperylm
2.zeynepc
3. brucella
brucella
09/05/2007, 23:08
bugünkü buluşmanın önderliğini yaptığı için başta Zeynep olmak üzere katılan herkese teşekkürer ve gelmeyenleri çatlatacak olan resim (gözlemeler o kadar güzeldiki fotograf çekilene kadar bekleyemeden yedik);
https://img162.imageshack.us/img162/9216/09052007032ea2.jpg (https://imageshack.us)
SORU: fotografta yüzünde maske olan kim??
Gizem değilmi o yav :alala:
Zeynep fotoyu çekmiş abi bence...
bi anket açsak mı yaw :D:D:D
GaladrieL
09/05/2007, 23:42
ben değilim arkadaşlar.. bence de zeyno.. gelemeyenlere kızdı ya birascık, ondan galiba kolku filmi olmuş :(
Valla, nerden başlasam?
Gözlemelerin lezzetinden mii...
Zeynep'in..hem kendi ailesinin hem de müstakbel ailesinin misafirperverliğinden mii...
Alper'in arabayı da ilk kez yakından gördüm..4*4 lük yapmış arabayı..gerçi box'ı test edemedik ama olsun :)
İyi ki varsınız arkadaşlar.
alperylm
10/05/2007, 00:47
bizim site ayrı bir güzel yaa süper bir akşam geçirdik birlikte harika muhabbetler üstüne üstlük harika yemekler bir kez daha zeynep'in ailesi ve bizzat kendine, orada olan herkese sonsuz teşekkürler.
bence resimdeki ben değilim desede gizem beni öldürmek için gelmişti ama beni bulamdı orası ayrı
bu sırada tekrar özür dilerim son dakika işim çıktı
Güzel resim:)
Bir dahaki sefere inşallah...
ufuk valla iyi taktın ankara buluşmalarına abi gel o zaman yaw ordan konuşmayla olmaz çık gel bekliyoruz akşama gözleme feda olsun sana birde zeynep in yayık ayranı offff :):):):
yakında geliyorum mehmetim az kaldı o zaman bende gözleme,ve yayık ayranı isterim heee sabah kahvaltısında senin bana ısmarladığın için dolu ekmekten ismini unuttum sen anladın işte ondan isterim:heyo:
ortam süpermiş gerçekten. neresi burası ?
oooooooooooooo süper eğlenememişsiniz halinizden belli eheh ben olmayınca tabi tadı çıkmadı oruç akşam telde verdiğin siparişlerin hepsini yedinmi abi yuh artık yediysen :):):):)
yedii valla femolii...ama süperdi gözlemeler yenmez miiii...alper oruç hadii fotoğraflar yaaaaaa
eee nedir son durum??
emreciiim bu sorunun cevabı mıı...?verdim ya dün ama gelmediin:(
emreciiim bu sorunun cevabı mıı...?verdim ya dün ama gelmediin:(
yok sorum bu değildi Zeynep, ve de konu açıldığından beri hiç gelicem demedim ki :us:
yok sorum bu değildi Zeynep, ve de konu açıldığından beri hiç gelicem demedim ki :us:
hıı pardon o zaman...:claps:
ankaradayken gördüğüm her puntoya acaba forumdan birimi diye baktım. hatta plakalarını bile ezberlemeye çalıştım forumdan karşılaştırırım diye ama unuttum :D
keyifli buluşmalara devam...:guitar: :saeek: :biggrinking:
arkadaşlar
13 ü için her yolu deniyorum
bir aksilik olmazsa cumartesi akşamı ankaradayım
ya biri de haber versin
ne oluyor
Tolga nerelerdesin abi sen yaa?
Sesin soluğun çıkmaz oldu...
ali abi
işler çok karıştı inan ben nerdeyim onu bile hatırlamıyorum bu aralar foruma pek yazamadım ama arkadaşlar mazur görürler umarım :(
Sağlık sıhhat iyi olsun da gerisi boş kardeşim...
cümlemize
13 ünde sende oradasın değilmi
bak ben 700 km yapıp geleceğim :)
Bu sefer zor Tolga bee...
Okulun kapanma dönemi ki en yoğun dönemimiz olur.
abi sen iyi olda sonra görüşürüz
sorun değil
bu arada saçlar da kısaldı pek hoşlanmasamda :(
tempesty
12/05/2007, 00:50
abi sen iyi olda sonra görüşürüz
sorun değil
bu arada saçlar da kısaldı pek hoşlanmasamda :(
şşşşş yakışır kardeşime sıkma sen canını gel yeter yaf özlettin artık olm :bansign:
bora
kardeşim
gelmek için her yolu deneyeceğim
rock and roll
diycem :D
gerisi yalan
tempesty
12/05/2007, 01:07
bora
kardeşim
gelmek için her yolu deneyeceğim
rock and roll
diycem :D
gerisi yalan
ayıpsın kardeşim gelde benim keretayı bi gör tanıyamazsın walla hehe :karate:
way çakal carlos lar sizi ne çeviriyorsunuz bakalım
ODTÜ Bahar Şenlikleri'nde tesadüfi buluşma! ;)
https://img91.imageshack.us/img91/1088/dsc04702eo3.jpg (https://imageshack.us)
https://img221.imageshack.us/img221/1686/dsc04704ll4.jpg (https://imageshack.us)
https://img221.imageshack.us/img221/5413/dsc04705xy8.jpg (https://imageshack.us)
içimden bir his bunun tesadüfi değil bize haber verilmeyen bir buluşma olduğunu söylüyor :D:D
İbrahimKC
12/05/2007, 16:05
içimden bir his bunun tesadüfi değil bize haber verilmeyen bir buluşma olduğunu söylüyor :D:D
Enis, şenlikler sayfasında Gizem ve benim buluşacağız, hatta boranın doğum gününü orada kutlayalım diye öneride bulunulmuştu zaten.
Forum takip sıfır. Sınıfta kaldın...
öyle ayrı gayrı yerlerde yazarsanız nasıl takip edelim abi
Murat Abi tabi sen yoksun fotolarda rahat rahat koymuşsun... yaktın beni yaktın... :D:D:D:D
GaladrieL
13/05/2007, 01:28
Allahım gözlerim bayık bayık çıkmış Linooss!!! neden koydun şu resimi yahu :p
Bizde bu akşam gizem-alper-ben-gizem'in bir arkadaşı ve alper'in 2 arkadaşı ile PENTAGRAM konserine gittiiik...
süper bir konserdi..bütün güzel parçalarını çaldılar ve kapanışı da bende ayrı bir yeri olan "uzun ince bir yoldayım" ile yaptılar..offf yaa.. ne konserdi :super: :super: :super:
hatta bir ara eski üyeleri ogün sanlısoy da sahneye çıkıp 2 şarkı söyledi..grupla beraber :rockband:
kusura bakmayın bendekiler kötü ötesi bir kameradan..ama alperylm de çekti..onlarda biz varız ama :) (hani alper resimler :))
https://img149.imageshack.us/img149/1937/foto16hh4.jpg
https://img299.imageshack.us/img299/6686/foto17po7.jpg
https://img299.imageshack.us/img299/74/foto18cy9.jpg
alperylm
13/05/2007, 12:20
oruç abim dün süperdi önce kemaloto ardında draglar sonrada muthiş konser eğlenmeye biliomuyuz neyiz:)
https://img221.imageshack.us/img221/7066/dsc00332os1.jpg
https://img221.imageshack.us/img221/6200/dsc00331kt3.jpg
alper bende bursaya gelince benide böyle eylendirirsin dimi
alperylm
13/05/2007, 12:36
her zaman tabi ki misafirimsin seve seve sen gel yeter ki
kıskanıyoooz ama haaaaaa
niye kıskanıyorsunki zeynepcim
alperylm
13/05/2007, 13:12
zeynepcim sen de gell..
ben zaten bugun uğrayacağım sana:)
niye kıskanıyorsunki zeynepcim
gelemioz,gidemioz..kıskanıozz..:s19:
zeynepcim sen de gell..
uğra alperciim beklioooom...:flag:
ODTÜ'nin bahar şenlikleri btti değilmi ?
uğra alperciim beklioooom...:flag:
bugünde mi çalışıyorsun. zor iş valla kolay gelsin
bugünde mi çalışıyorsun. zor iş valla kolay gelsin
efet yaaa..ayaklarıma kara sular indi resmen ..bide dün bi kalabalıktı femoli gördü..aman tanrım eve kendimi zor attım..dolmuşta uyumaya başladım..8.30 yattım bugün sabah 10 da kalktım..halada yorgunum halada yorgunum..linea tanıtı8m günleriii...çok yorulduk yaaavf.. müdürüm duy sesimizi:us:
efet yaaa..ayaklarıma kara sular indi resmen ..bide dün bi kalabalıktı femoli gördü..aman tanrım eve kendimi zor attım..dolmuşta uyumaya başladım..8.30 yattım bugün sabah 10 da kalktım..halada yorgunum halada yorgunum..linea tanıtı8m günleriii...çok yorulduk yaaavf.. müdürüm duy sesimizi:us:
bugünde mi full mesai zeynep yaw? :poke:
yassık sanaa :icon_smile_shy:
zeynep merak ettim gelsem linea test sürüşü yapabilirmiyim :D:D:D almayacağım ama merak ettim
aaaa..gel tabii yaparıs alman şart deil..5 e kadar burdayım..5.30 sa voleybol maçım var..haa haaa rezalet oynuyorum ama..gelsene
bugünde mi full mesai zeynep yaw? :poke:
yassık sanaa :icon_smile_shy:
efet..:ebebe: :ebebe: :ebebe:
zeynepcim sen de gell..
alper gelsene maça gidelim bugün kızlar voleybol maçı :D TÜRK TRAKTÖRDE..17.30Da
alperylm
13/05/2007, 14:31
olabilir aslında zeynepcim
GaladrieL
13/05/2007, 15:06
Pentagram tahmin ettiğimden daha güzeldi gerçekten.. oldukça sıcak bi grupmuş..konser bitiminde bir arkadaşım yurtların orda arabasına doğru giderken, grup üyelerinin otobüsüyle karşılaşmış, dışarıda sohbet ediyorlarmış.. bizimkiler de ayaklarının altında patlak bir topla paslaşıyolarmış, birden grup üyelerine de pas atmışlar ve dakikalarca birlikte fotbol oynamışlar gecenin bi vaktinde :) böyle kompleksleri olmadan, kendilerini halkın bir parçası olarak görebilmeleri muhteşem bence :) :) konsere gelen arkadaşlara ve resimlere de teşekkür ederim...
...........::::: arkadaşlar :::::............
bu akşam saat 20,30 - 20,45 civarı bilkentte minik bir buluşma yapıyoruz!
ilgilenenlerin dikkatine ;)
GaladrieL
13/05/2007, 21:45
saat 20:45 de okudum :icon_smile_cool:
bilas geç oldu galiba :zuha:
ve güzel bir ufak Ankara buluşmasını gerçekleştirmenin vermiş olduğu mutlulukla evlerimize dönmüş bulunmaktayız.. katılımcılara teşekkürler.... :)
Bowling uvası sonuçları şekil 1-A' da görünmektedir... :D:D:D:D
https://img381.imageshack.us/img381/3772/image658zb9.jpg (https://imageshack.us)
İbrahimKC
14/05/2007, 00:35
Herhalde herkes o O'nun kim olduğunu tahmin etmiştir demi.. :)
06kaymak
14/05/2007, 00:35
katilamadik bir turlu su minik ankara bulusmalarina....
Herhalde herkes o O'nun kim olduğunu tahmin etmiştir demi..
:argue: :argue:
:ranting2: :ranting2:
:sadomazo: :sadomazo:
:destere: :destere:
GaladrieL
14/05/2007, 02:24
Herhalde herkes o O'nun kim olduğunu tahmin etmiştir demi.. :)
O yu anladık da C kim piki :confused:
İbrahimKC
14/05/2007, 02:41
O yu anladık da C kim piki :confused:
Emrenin Eniştesi...
Bir ara benim galibiyetler serisi gidiyor diye korkuttu valla hatta Oruç'ta baya sevinmişti ama..
Bir defaki sefere inşallah.
İbrahim palyanço gitmiş sonunda, sevindim:D:D:D
Bir dahaki sefere katılmak ümidiyle...
brucella
14/05/2007, 09:36
:bawling: birdahaki sefer artık
katilamadik bir turlu su minik ankara bulusmalarina....
Ben de bir türlü denk getirip, katılamıyorum; biz de seninle bir buluşma ayarlayalım en güzeli! :D
06kaymak
14/05/2007, 10:14
Ben de bir türlü denk getirip, katılamıyorum; biz de seninle bir buluşma ayarlayalım en güzeli! :D
evet murat ne zaman uygunsun bir faaliyet yapalim...:)
evet murat ne zaman uygunsun bir faaliyet yapalim...:)
Çarşamba günü müsait! Şöyle rakılı-balıklı bir faaliyet yapalım ;)
...........::::: arkadaşlar :::::............
bu akşam saat 20,30 - 20,45 civarı bilkentte minik bir buluşma yapıyoruz!
ilgilenenlerin dikkatine ;)
insan bi msj falan atar aşk olsun be yaavf:angryrazz: :angryrazz:
GaladrieL
14/05/2007, 10:56
Bir ara benim galibiyetler serisi gidiyor diye korkuttu valla hatta Oruç'ta baya sevinmişti ama..
Bir defaki sefere inşallah.
Senin bowling galibiyetlerin efsane oldu artık :) Bu efsane bitmez diyorum ben :elvis:
oruç abim dün süperdi önce kemaloto ardında draglar sonrada muthiş konser eğlenmeye biliomuyuz neyiz:)
https://img221.imageshack.us/img221/7066/dsc00332os1.jpg
https://img221.imageshack.us/img221/6200/dsc00331kt3.jpg
ehehhheeeeeeehhhee DALTON kardeşler :):):):):):)
ehehhheeeeeeehhhee DALTON kardeşler :):):):):):)
hiçte güzel çıkmamışlaaar...ayyyyy yerlerde hepsi ne öyle uyumsuzluk hat safhada..yan yana farklı dünyaları temsil eden kişiler gibiler:claps: yok ya daha fazla bakamiiicam...:claps: kıskançlıktan napcağmı şaşırrrdııım ama yaaaa:yerlerde:
ankarada şenlik var. puntoculara gün doğdu
06kaymak
14/05/2007, 12:43
Çarşamba günü müsait! Şöyle rakılı-balıklı bir faaliyet yapalım ;)
hafta sonu yapalim?olmazmi? carsamba ankara disina gidiyorum...
hafta sonu yapalim?olmazmi? carsamba ankara disina gidiyorum...
Yine elimize yüzümüze bulaştırdık, haftasonu doluyum maalesef! Nöbet meselesi :(
Haftaya, Pazartesi ya da Perşembe???
GaladrieL
14/05/2007, 13:00
eğer oturma sırasına göre daltonlar oluyosak, oturma konumumuzdan dolayı en uzun ben gözükmüşüm, bu balamda Avarel ben mi oluyorummmm :s19:
amannnn yok arkadaşlar sizden de bir yol olmaz yaw biri hafta sonu diyor biri doluyum diyor biri yaz biri kış yapmayın yaw linos ben artık senin nöbetlerine inanmıyorum abi söyle hadi söyle hanım izin vermiyor değilmi light seni 06 kaymak kardeşim yarın tanışmak nasip olursa yarın senide çözerim merak etme hehe he
(tabi bunlar şaka alınmıyorsunuzdur) :):):):) yanlız bu pazar beypazarı tasarlıyoruz linos ve 06 kaymak arkadaşım sizide aramızda görmekten onur duyacağız bilginizeeeeeee
amannnn yok arkadaşlar sizden de bir yol olmaz yaw biri hafta sonu diyor biri doluyum diyor biri yaz biri kış yapmayın yaw linos ben artık senin nöbetlerine inanmıyorum abi söyle hadi söyle hanım izin vermiyor değilmi light seni 06 kaymak kardeşim yarın tanışmak nasip olursa yarın senide çözerim merak etme hehe he
(tabi bunlar şaka alınmıyorsunuzdur) :):):):) yanlız bu pazar beypazarı tasarlıyoruz linos ve 06 kaymak arkadaşım sizide aramızda görmekten onur duyacağız bilginizeeeeeee
Biz sizin muhabbetinizi bozmayalım? :D :D
GaladrieL
14/05/2007, 13:12
Beypazarı gerçekten süper olucak inşallah!! Detayları henüz netleştirmedik ama organizasyon sorumlusu Femoli kardeşimdir..En kısa sürede daha net programı açıklarız..Hava da tam gezmelik, güzel bir konvoy yapıp gidelim, eğlenelim derim ben!!!
İbrahimKC
14/05/2007, 13:13
Biz sizin muhabbetinizi bozmayalım? :D :D
Sanki istese bozabilecek te...konuşuyor işte. Hadi canım sen nöbetine git.
Valla için dışın nöbet oldu senin be Murat. Emrede aynı işi yapıyor Birde emre'ye çömez diyorsun ama hep bizimle beraber ben anlayamadım bu olayı. :):evillol:
Ben size peşin peşin nöbet listemi ve planım olduğu günleri yazayım, sonradan tantana yapmayın :D
MAYIS
14-15-16
18-19-20
22-23
26-27
30
Ben size peşin peşin nöbet listemi ve planım olduğu günleri yazayım, sonradan tantana yapmayın :D
MAYIS
14-15-16
18-19-20
22-23
26-27
30
şimdi abi bu listeye göre sen 14 - 18 - 22 - 26 - 30 Mayıs akşamları (geçte olsa) olası buluşmalara katılabilirsin :D:D:D:D anladım ben onu :D:D
şimdi abi bu listeye göre sen 14 - 18 - 22 - 26 - 30 Mayıs akşamları (geçte olsa) olası buluşmalara katılabilirsin :D:D:D:D anladım ben onu :D:D
Benzin parasını verirsen neden olmasın? :D :D
yaw sen arabasız gel söz ben seni eve bırakacam :D:D:D:D
MAYIS
14-15-16
18-19-20
22-23
26-27
30
ooooon yediiiiiiii,yirmi biiiiiirrr,yirmi döööört,yirmi beeeeeş,yirmi sekiiiiz,yirmi dokuuuuzzzz boş bu arkadaş..ha haaa:outtahere:
MAYIS
14-15-16
18-19-20
22-23
26-27
30
yuh bu ne nerdeyse hergün nöbetin var abi
Misafir2
14/05/2007, 14:01
@linos
abıcım bu işyerınde senden başka personel yokmudur???
veya başka deyışle sen yenısın galıba????:):):)
planı olduğu günleride yazmış :D
:bigdance2:Gençlik bakın 20 mayıs 2007 tarihinde beypazarına piknik tarzı gezimiz var rehberiniz ben olarak ( kılavuzu karga olanın burnu ..... çıkmazmış ama neyse ) toplanıp pazar sabahı beypazarına kahvaltı gezi tarihi yerler inözü hıdırlık tepe kale ve müze öğlen inözü yemek uruş kapaması, güveç, hoşmarim, zeytinyağlı dolma, mıhlama, ne biliyim daha bir sürü bişi var sonra uruş köyüne ziyaret buz gibi ayrann tekrar gezi akşam dönüş unutulmayacak bir gezi olacak, sevgililer için karı kocalar için bulunmaz bir ikinci balayı olacak hehehe (bu arada bunları ben ısmarlamıyorum yazdım ama sponsor felan yok arkadaşlar her kes cebinden iyi walla):lol::lol:
tarih : 20 mayıs 2007 pazar
yer : Çiftlik girişi karşısı istanbul yolu yol kenarı elbet görürüz
saat : 8 00 buluşma noktasında
gidiş yeri : Beypazarı
YYAAVF süper femoli..özellikle mi ayarladın tanıtım gününe iyi vallaaa.bide sen ısmarlasaydın iiice nisbet olsun diye...ha haaaa
ayrıca beypazarının yolları taşlı..sen çıkardın beni beni baştan...ha haaaa.:D
YOLU çok kötü yaaaa...tıngır mıngır..yapılmış olabilir ama
biri müdürden izin alsın ama yaaawf :(
GaladrieL
14/05/2007, 14:41
gidelim gidelim gidelim, gezelim her yeri, köyde kuzuları sevelim, çocuklarla oyun oynayalım, çimlerde debelenelim, zıplayalım, arabalarımızı yıkayalım, yuppiiieeee :heyo:
zeynom; nedir müdür beyin ismi soyismi, ben bi el atıyım olaya istersen kibarca :s19:
gidelim gidelim gidelim, gezelim her yeri, köyde kuzuları sevelim, çocuklarla oyun oynayalım, çimlerde debelenelim, zıplayalım, arabalarımızı yıkayalım, yuppiiieeee :heyo:
zeynom; nedir müdür beyin ismi soyismi, ben bi el atıyım olaya istersen kibarca :s19:
tamam süpersin gizoo ben öm atıom şimdi ismi soyismi :D
SEN HALLET ŞU İŞİ ;) HA HAAA
buluşmalara devam hımmm beypazarından haberim vardı..
90 kilometre var her halde orası..
evet başlayalım dimi artık yanlız arkadaşlar kesin gelecekler yazsın belki yapmayın gelmeye çalışın :)ok
1- femoli
2- Erdiyılmaz
GaladrieL
14/05/2007, 15:03
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
ya bu arada bi fikrim geldi.. şimdi arkadaşlar aynı güzergah üzerinde olanlarımız, arabada yer olduğu sürece birlikte gelsin derim ben.. hem yolculuk daha keyifli olur, hem de masraf açısından da daha ekonomik olmaz mı?? tabii önce bi listemiz belli olsun da, ona göre düzenleme yaparız kesin geleceklerle..
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
4-ZeYno
peki beypazaru buluşmasından önce başka ufak buluşma yokmu acaba ..:icon_smile_shy: :red_bandana:
walla mehmet bu hafta benim için zor kardeşim diğer arkadaşlar bilemem
erdiyilmaz
14/05/2007, 15:42
seLamLar bir süredir yoktum ankarada, takip edemedim.
buLuşmaLarda varım her zaman ; )
walla mehmet bu hafta benim için zor kardeşim diğer arkadaşlar bilemem
tamam ben o zaman bir şeyler düşüneyim güzel bir şey bulursam yazarım gelende olursa tabi..:dry:
hoş geldin erdi seni hep yazıyorlar zaten..:)
ati rugerm
14/05/2007, 15:49
bir aksilik olmazsa ikinci balayına bizlerde geliriz
GaladrieL
14/05/2007, 16:22
seLamLar bir süredir yoktum ankarada, takip edemedim.
buLuşmaLarda varım her zaman ; )
erdicim hoşgeldin.. harbiden yokluğunu hissettim ben şahsen! bidaha bu kadar uzun gitme lüffen :o_o:
beypazarı buluşmasından önce belki bir paıntball uvası yapılabilir...:icon_smile_blush: :ph34r:
brucella
14/05/2007, 18:18
beypazarı hangi gün?? saat kaçta?? nerden hareket???
beypazarı hangi gün?? saat kaçta?? nerden hareket???
kardeş diğer sayfada yazıyor ayrıntıları femolinin yazısında..:bandit:
:bigdance2:Gençlik bakın 20 mayıs 2007 tarihinde beypazarına piknik tarzı gezimiz var rehberiniz ben olarak ( kılavuzu karga olanın burnu ..... çıkmazmış ama neyse ) toplanıp pazar sabahı beypazarına kahvaltı gezi tarihi yerler inözü hıdırlık tepe kale ve müze öğlen inözü yemek uruş kapaması, güveç, hoşmarim, zeytinyağlı dolma, mıhlama, ne biliyim daha bir sürü bişi var sonra uruş köyüne ziyaret buz gibi ayrann tekrar gezi akşam dönüş unutulmayacak bir gezi olacak, sevgililer için karı kocalar için bulunmaz bir ikinci balayı olacak hehehe (bu arada bunları ben ısmarlamıyorum yazdım ama sponsor felan yok arkadaşlar her kes cebinden iyi walla):lol::lol:
tarih : 20 mayıs 2007 pazar
yer : Çiftlik girişi karşısı istanbul yolu yol kenarı elbet görürüz
saat : 8 00 buluşma noktasında
gidiş yeri : Beypazarı
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
4-ZeYno
5- ati Rugerm
devam edilirse sevineceğim burdannnnnnnn
tuh ya ben gelirdim de ertesi gün kalma sınırında olduğum bi dersin sınavı var :(
GaladrieL
15/05/2007, 15:59
tuh ya ben gelirdim de ertesi gün kalma sınırında olduğum bi dersin sınavı var :(
gezmediğimiz esnalarda ders çalışırıs söz :) ben yardımcı olurum walla elimden gelirse, konu nedir??
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
4-ZeYno
5- ati Rugerm
6- eakbas (% 90 Hastanede acil işim çıkmaz ise birde ben dahil 3-4 kişi olurmu?)
GaladrieL
15/05/2007, 17:51
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
4-ZeYno
5- ati Rugerm
6- eakbas (% 90 Hastanede acil işim çıkmaz ise birde ben dahil 3-4 kişi olurmu?)
olur tabiki de, çok da güzel olur.. :)
gezmediğimiz esnalarda ders çalışırıs söz :) ben yardımcı olurum walla elimden gelirse, konu nedir??
konu katı cisimlerin dinamiği de sorun zorlukdan ziyade zaman :( ama bakalım perş ve cumaki performasıma göre gelebilirim belki :)
karagümrüklü
16/05/2007, 00:38
Selam Arkadaşlar 20 Sinde Bende Ankarada Olucam .yanimda Calisan Bi Kardesim Askere Ankara Mamak Mebs Okuluna Gidiyor.pazar Sabahi Yola Cikip Ben Götürücem Yer Ile Ilgili Kesin Bi şey Solerseniz Sizlerle Beraber Olmak Isterim .birde Ilgili Bir Arkadas Telefon No Birakirsa Sevinirim
Emre, çok iyi olurdu da, benim Pazar günü başka bir işim var! Arkadaşlar da Beypazarı gezisi ayarlıyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum?
karagümrüklü
16/05/2007, 00:47
Ilgine Teskkurler Murat.senide Gormek Isterdim Ama Kismet 10 Hazirana Insallah
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
4-
5- ati Rugerm
ismimisilmk zorunda kaldım akşam 17 de maçım varmış..yetişemem;)
GaladrieL
16/05/2007, 11:26
@Zeynom; sabote edicem artık seni bizden ayıran bu mevzuları :p (maç, linea, misafirler..vs.. :( )
Evet arkadaşlar Beypazarı organizasyonumuz hala katılım güncelliğini korumakta.. Lütfen en geç cuma akşamına kadar net listemizi oluşturalım ki; gidiş detaylarını gündeme getirelim rahatça..Daha öncede söylediğim gibi yolculuğun daha keyifli olması ve maliyetin düşmesi açısından, semt olarak birbirine yakın olan arkadaşlar aynı araçla gelebilir diye düşünüyorum..?
erdiyilmaz
16/05/2007, 19:07
c.tesi günü istanbuLa gidecegim. ordan adapazarına geçeceğim yardım için.
adapazarındaki okuLa yardım mahiyetinde birşeyLer göndermek isteyenLer var ise, en geç c.tesi ögLene kadar bana bir şekiLde uLaşırLarsa sevinirim.
msn'im açık oLur hep.
canberkkilic
16/05/2007, 19:53
maalesef sınavlar başlayacagından dolayı bende gelemeyecegım...
intikaaam..nihuhahaha... :duel: :uptosomething: :uptosomething: :uptosomething:
ibrahim-gizem-ben-gizem'in bir arkadaşı ve erdi çok güzel bir akşam geçirdik..saolsunlar :tabe:
Aşağıdaki resimlerde "O" kimdir yine bilebilirsiniz umarım :deal:
eh..tabi..bu durumda "O"nun "I" ile olan konumuna dikkatinizi çekmek istiyorum :zuha:
https://img127.imageshack.us/img127/6875/dsc01012wo9.jpg
https://img140.imageshack.us/img140/9428/dsc01013vj2.jpg
erdiyilmaz
17/05/2007, 01:31
hava hava hava nereye kadar arkadasim :p
ankara grubu kutluyorum sızı cok guzel paylasımlar ıcındesınız cok guzel
bayadır oynamıyorm cok zevklıdır bowlıng hele bırıncı olunca tadından yenmez ;)
ıstanbul grubu bızde artık bulusmalara baslayalım artık ne dersınız
İbrahimKC
17/05/2007, 01:41
Way alçaklar!..
Alçaklar derken!!!!
Sevinsin dedim Oruç. Bayada sevindin..
Valla tebrik ederim Oruç :)
Ama bende Roll House bir tane bedava oyun kazandım. 23 Mayıs'a kadar bir daha gitmemiz gerekiyor hberiniz olsun.
Alçaklar derken!!!!
Sevinsin dedim Oruç. Bayada sevindin..
Valla tebrik ederim Oruç :)
Ama bende Roll House bir tane bedava oyun kazandım. 23 Mayıs'a kadar bir daha gitmemiz gerekiyor hberiniz olsun.
tabi..tabii..oyna sen.. o kadar kas..yeneme!
sonra böyle de dimii :duel:
ayıpsın..ben her zaman varım ..bir :phone: yeter :cool:
tempesty
17/05/2007, 01:56
Güzel olmuş Oruç tebrik ederim walla kılpayıda olsa yiede galibiyet yani :)
Haberimiz ''yine'' olmadı ama artık ne diyelim,yeni 'organizasyon ve yönetim'' kurulu hayırlı uğurlu olsun iyi eğlenceler arkadaşlar :)
erdiyilmaz
17/05/2007, 01:58
aksama dogru forum server bozuktu girmiyordu siteye. ondan doLayi bir iLetisimsizLik oLdu.
beni msn'e ekLeyin aciL durumLarda daha koLay haberLesiriz.
admin@grandepuntotr.com
tempesty
17/05/2007, 02:03
sağol erdicim mesajım yerine ulaştı sanıyorum ve cevap hakkı doğmasın zira artık yazmıcam zaten..bu server yüzünden ben siteye giremediysem eğer buluşmadaki 4-5 kişininde girememesi gerekiyordu bildiğim kadarıyla hepimizin bağlantısı aynı-ki zaten bi konu açılmış değil..bu ufak bi sitem sadece çok da önemi yok haberim olsa da gelemezdim zaten şimdiye kadar da hiç gidemiyeceğim bi yere 'geliyorum' vaadinde bulunmadım..sessiz kalmak tercihimdir.
GaladrieL
17/05/2007, 09:45
Bowling oyunlarımızda bu kapışmalar bitmezz :) Hepinize eğlenceli ve bol kahkahalı akşam için teşekkür ederim...En kısa zamanda yineleyelim..
geçen sefer ki bowlig olayımızda eğlenceliydi. ama arkadaşlar kartingin tadı damağımda kaldı. bir daha yapalım tabi enise 9 beygirlik araçlarıdan ayarlamak şartıyla.
GaladrieL
17/05/2007, 11:00
Ankara Tayfası Dikkaaatt!!!
Yeni yönetim kurulu seçimi sonrasında bu akşam için bi fikrim geldi :) Bu sefer 2 alternatif sunucam, katılmak isteyen arkadaşlar listeleme yaparken tercihleriyle birlikte belirtsin lütfen..
1) Emek 8. cadde, Cafe Canella: buluşma+akşam yemeği+tabu ya da tavla uvası (saat 19:30)
2) Bilkent Ankuva; akşam yemeği+sinema (mümkünse macera türü filmlerden biri olsun; spiderman 3 ya da shooter), saat 19:30
Şahsi tercihim:
1) GaladrieL-Bilkent sinema keyfi derim :)
@ Femoli; Cicim bizim Beypazarı yatıyo gibi, sayımız iyice azaldı.. ne dersin erteleme yapalım mı?
Hazıranda bır ankara planımız var arkadaslar... gorusmek uzere...
İbrahimKC
17/05/2007, 11:13
Ankara Tayfası Dikkaaatt!!!
Yeni yönetim kurulu seçimi sonrasında bu akşam için bi fikrim geldi :) Bu sefer 2 alternatif sunucam, katılmak isteyen arkadaşlar listeleme yaparken tercihleriyle birlikte belirtsin lütfen..
1) Emek 8. cadde, Cafe Canella: buluşma+akşam yemeği+tabu ya da tavla uvası (saat 19:30)
2) Bilkent Ankuva; akşam yemeği+sinema (mümkünse macera türü filmlerden biri olsun; spiderman 3 ya da shooter), saat 19:30
Şahsi tercihim:
1) GaladrieL-Bilkent sinema keyfi derim :)
@ Femoli; Cicim bizim Beypazarı yatıyo gibi, sayımız iyice azaldı.. ne dersin erteleme yapalım mı?
Bilkent Cinebonus Film Seansları:
Shooter - Tetikçi
Salon2
11:00 / 13:30 / 16:15 / 19:00 / 21:45 /
Spider Man 3 - Örümcek Adam 3
Salon1
12:30 / 15:30 / 18:30 / 21:30 /
Salon4
11:15 / 14:00 /
19.30 da buluşacağımız için, 21.45 ve 21.30 seanslarından birine gidibilir.
Benim Tercihim 19.00 gibi Bilkent te buluşup, Bowling oynayıp daha sonra 21.30 seansında Spider Man'e gitmektir.
Ama diğer alternatifede uyarım.
ok iptal ettim zaten küçük organizasyonlarda başarılıyızda büyükleri nedense hüsranla son buluyor yinede sağlık olsun :)
GaladrieL
17/05/2007, 11:50
ok iptal ettim zaten küçük organizasyonlarda başarılıyızda büyükleri nedense hüsranla son buluyor yinede sağlık olsun :)
haklısın, sağlık olsun... akşam tercihini yapmamışsın, bak dikkat ettiysen tercih diyorum, gelmeme ihtimalini dile getirmedim bile :p adı üstünde yeni YK şerefine düzenliyoruz bunu..:D
https://etu.edu.tr/events.php?type=announcements&event=219&FK=&BK=&year=2007&month=05&day=17&&lang=trTR
bu linkteki şenlikten haberi olan varmı ?
baya sağlama benziyor giriş çıkış problemi olurmu acaba ?
tabi..tabii..oyna sen.. o kadar kas..yeneme!
sonra böyle de dimii :duel:
ayıpsın..ben her zaman varım ..bir :phone: yeter :cool:
alırım anahtarınııı :D:D:D
GaladrieL
17/05/2007, 13:08
https://etu.edu.tr/events.php?type=announcements&event=219&FK=&BK=&year=2007&month=05&day=17&&lang=trTR
RYU sen var ol!! ÇOK YAŞA :) Allah'ım delirdim görünce resmen :) :) YUPİİEE
ben bi öğrencimden rica ettim, ordaki bi arkadaşına sorup giriş/çıkış sorunu olur mu öğrenicek, detayları bildiririm öğrenince..:bigdance2:
Arkadaşlar üniversiteyi bizzat arayıp öğrendim.. Girişlerde oranın öğrencisi ya da personeli olmak gibi bir zorunluluk yok muş. Sadece katılımcıların kalitesi adına kimlik kontrolü yapılıyormuş, örneğin çalışanlar personel kimliklerini, öğrenciler ise öğrenci kimlikleri kocamanlar ise normal kimliklerini gösterip girebiliyorlarmış :) Ben ölürüm de kaçırmam, haydi konsere nolurr !!
çok kaliteli bir şeye benziyor. zaten bir sürü sponsoru var. gpcilerin katılmaması ayıp ve çok büyük kayıp olur.
alın size bir şenlik daha okul şenliklerine merak salmışsınız nasıl olsa atılım üniversitesi bundada herkes girebiliyor..:D
https://www.atilim.edu.tr/tr/index.html
RYU sen var ol!! ÇOK YAŞA :) Allah'ım delirdim görünce resmen :) :) YUPİİEE
ben bi öğrencimden rica ettim, ordaki bi arkadaşına sorup giriş/çıkış sorunu olur mu öğrenicek, detayları bildiririm öğrenince..:bigdance2:
Arkadaşlar üniversiteyi bizzat arayıp öğrendim.. Girişlerde oranın öğrencisi ya da personeli olmak gibi bir zorunluluk yok muş. Sadece katılımcıların kalitesi adına kimlik kontrolü yapılıyormuş, örneğin çalışanlar personel kimliklerini, öğrenciler ise öğrenci kimlikleri kocamanlar ise normal kimliklerini gösterip girebiliyorlarmış :) Ben ölürüm de kaçırmam, haydi konsere nolurr !!
yaawf hangi gün gidiceksiniz...;)gizoooo??:pray:
canberkkilic
17/05/2007, 14:37
tabıkı canım bılıyorum... fakat gizemin dedıgı gıbı olmayacagını tobb da okuyan bı arkadasımdan duydum. tanıdık olması mecburi dendi bana..
ayrıca Zeynep.... Dün benım ıcın yaptıklarından dolayı çok teşekkur ederim...
tabıkı canım bılıyorum... fakat gizemin dedıgı gıbı olmayacagını tobb da okuyan bı arkadasımdan duydum. tanıdık olması mecburi dendi bana..
ayrıca Zeynep.... Dün benım ıcın yaptıklarından dolayı çok teşekkur ederim...
ne demek canberk nae yaptımkii...:ssss:herzaman elimden geleni yaparım her konuda ;)
ayrıca şenliğin programıda bilmiyoruz saat kaçta ne var gibisinden. gokart varmış o bile iş yapar...............
GaladrieL
17/05/2007, 14:57
@Zeynom; canım ben bu akşam kesin gidiyorum konsere..aslında bu akşam için daha önceki mesajlarda başka organizasyon demiştim, ama mor ve ötesini görünce bende akan sular durdu.. akşam 21:00 da en geç, TOBB' da olurum...gelecek arkadaşlarla da orda buluşuruz..
kapıda sorun olmadığını oraya bizzat telefon ederek öğrendim.. gerçi mantıkende şenlik olduğu için sorun olmamalı diye düşünüyorum.. sonuçta odtü de kimse karışmamıştı girişlere.. ama eğer sorun yaratırlarsa da gerekirse okulu kafalarına yıkarım da konseri kaçırmam :)
İbrahimKC
17/05/2007, 14:59
Gizem bence Duaların bir bir kabul oluyor. Buyur.
ODTÜ ETKİNLİKLERİ
"KOÇFEST" Şebnem Ferah Konseri
Metin:
21 Mayıs 2007, saat 12:30'dan sonra çeşitli firmalar promosyon ürünlerini dağıtarak tanıtım yapacaklardır.
Saat 21.00'de stadyumda Şebnem Ferah konseri verilecektir.
Tüm öğrenci ve personelimiz etkinliğe ücretsiz davetlidir.
Etkinlik tarihi: 21/05/2007 - 12:30
Yer: Stadyum
Etkinliği duyuran birim: Spor Müdürlüğü
Kategori: Kültür & Sanat
GaladrieL
17/05/2007, 15:25
itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış derlerdi, yağıyo walla :) Şeboda da kesin warım..
Gizem bence Duaların bir bir kabul oluyor. Buyur.
ODTÜ ETKİNLİKLERİ
"KOÇFEST" Şebnem Ferah Konseri
Metin:
21 Mayıs 2007, saat 12:30'dan sonra çeşitli firmalar promosyon ürünlerini dağıtarak tanıtım yapacaklardır.
Saat 21.00'de stadyumda Şebnem Ferah konseri verilecektir.
Tüm öğrenci ve personelimiz etkinliğe ücretsiz davetlidir.
Etkinlik tarihi: 21/05/2007 - 12:30
Yer: Stadyum
Etkinliği duyuran birim: Spor Müdürlüğü
Kategori: Kültür & Sanat
öğrenci ve personeliniz olmayanlar giremiyo mu :(
GaladrieL
17/05/2007, 15:31
ben burda olduğum sürece sıkıysa bi giremeyin bakıyım :p
İbrahimKC
17/05/2007, 15:31
öğrenci ve personeliniz olmayanlar giremiyo mu :(
Özellikle sen paralı girebiliyorsun Emre. Ödemeyi de Gizem'e yapacaksın..
Kampüse girmeyi başarabilen herkes konseri izleyebilir tabiki.
Acaba bu başlığı ufak ankara buluşmaları (2) olarak değiştirsekmi ne yapsak :ebebe::ebebe:
Özellikle sen paralı girebiliyorsun Emre. Ödemeyi de Gizem'e yapacaksın..
Kampüse girmeyi başarabilen herkes konseri izleyebilir tabiki.
:hmmm::hmmm:
peki Zeki Mürende bizi görecek mi :smiley2k::bore::type::s15:
Acaba bu başlığı ufak ankara buluşmaları (2) olarak değiştirsekmi ne yapsak :ebebe::ebebe:
ne oldu gökhan dağlara taşlara sığmazmı olduk niye başlığı değiştircen :):):):)
gel senide alalım aramıza ankaraya yerleş :lol::lol::lol:
yaa bu koçfest= koç festivalinin kısaltılmışı mı?
İbrahimKC
17/05/2007, 18:20
yaa bu koçfest= koç festivalinin kısaltılmışı mı?
Evet Zeynep, Koç holding sponsorluğunda üniversite şenlikleri..
erdiyilmaz
17/05/2007, 18:39
ne oLdu şimdi bu akşam ?
Laf degiL icraat... yönetim göreve yönetim göreve : )))
İbrahimKC
17/05/2007, 18:46
Bu akşam Mor ve Öteki konserine gidiyoruz. Konser 21.30 da TOBB Üniversitesinde.
Ben Gizemle 19.30 gibi ODTÜ buluşacam.Yemek yiyip 21.00 gibi TOBB'da oluruz. Yemek için gelmeyi düşünen olursa ODTU'ye girişlerinde bir şeyler ayarlarız herhalde. Ama illaki dışarıda yemek yiyelim diyen olursa oda olur.
Konsere gelmek isteyenlerle 21.15'e kadar şenlik alanı girişinde bir yerlerde buluşalım.
TOBB'u hiç bilmiyorum. Şenlik nerede yapılır, araba nereye park edilir, nerden girilir dolayısyla karanbole gidecez...
Forumun en sosyal kalabalığı,bundan sonra sizler SOSYAL KALABALIK sınız abicim,hiçmi boş durulmaz yavv,gidemeyen var demi yani Alla Allaaa :boxin:
evet yaw yeni yönetimde iş yok, nöbetçiyim diyom ama hiç gelip ziyarette bulunmuyolar :(
erdiyilmaz
17/05/2007, 18:51
tobb üniversitesi nerede biLmiyorum gerçi ama cepten uLaşırım 21:00'a dogru
görüşmek diLegiyLe
İbrahimKC
17/05/2007, 18:53
evet yaw yeni yönetimde iş yok, nöbetçiyim diyom ama hiç gelip ziyarette bulunmuyolar :(
Yönetim olarak seni yerinde inceleyecez biz Emre, sen hiç merak etme...:tyson::boxin::s16:
tobb üniversitesi nerede biLmiyorum gerçi ama cepten uLaşırım 21:00'a dogru
görüşmek diLegiyLe
Telefonun çalışacak demi Erdi.
TOBB üniversitesini Sögütözünde Erdi.
AKP'nin yeni genel merkezinin önündeki yoldan AOÇ'ye doğru devam ederken, ilk büyük kavşakta solda köşede.
Yönetim olarak seni yerinde inceleyecez biz Emre, sen hiç merak etme...:tyson::boxin::s16:
gelmeden önce haber verinde çay falan demliyim size ;)
ha bir de 19 - 20 arası halı saha maçım var sonra gelin :D:D:D:D:D
İbrahimKC
17/05/2007, 19:16
Yönetimdem Dev Hizmet..
Çalışıyoruz işte vallada billada..
https://img112.imageshack.us/img112/5575/tobbzu9.jpg (https://imageshack.us)
erdiyilmaz
17/05/2007, 20:41
bravo vaLLa
GaladrieL
18/05/2007, 01:15
yewettt öncelikle muhteşem ötesi mvö konserinde, bu harika eğlenceyi benimle paylaşan biricik Erdiciğime ve Ibocuğuma çookkk teşekkür ediyorum.. sanırım bu konserin benim için ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır..
gelelim resimlere.. :) Ibocum yolla Harunumu bana haydiee :loveya::loveya::loveya::loveya:
İbrahimKC
18/05/2007, 01:19
yewettt öncelikle muhteşem ötesi mvö konserinde, bu harika eğlenceyi benimle paylaşan biricik Erdiciğime ve Ibocuğuma çookkk teşekkür ediyorum.. sanırım bu konserin benim için ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır..
gelelim resimlere.. :) Ibocum yolla Harunumu bana haydiee :loveya::loveya::loveya::loveya:
Güzel bir konserdi.. Gizem resmen çıldırdı. Zapdedemedik valla.
Gizem fotograflar yarın gönderirim. Makineyi eve çıkarmadım valla..
Düzenleme: Dün akşamdan görüntüler..
https://img144.imageshack.us/img144/1236/1006628bj5.jpg (https://imageshack.us)
https://img144.imageshack.us/img144/2043/1006647sq3.jpg (https://imageshack.us)
https://img144.imageshack.us/img144/8045/1006650ws3.jpg (https://imageshack.us)
https://img144.imageshack.us/img144/7003/1006678ye4.jpg (https://imageshack.us)
https://img224.imageshack.us/img224/8675/1006680qp0.jpg (https://imageshack.us)
Yönetimi şiddetle kınıyor ve de istifaya çağırıyorum. Site üyelerinden biri nöbette ziyarete bile gelmiyotlar, gönül almıyorlar olmazki böyle yönetim :D:D:D
:nerd::destere::bur2::boxin::pissed::bore::sidik:
GaladrieL
18/05/2007, 01:23
Güzel bir konserdi.. Gizem resmen çıldırdı. Zapdedemedik valla.
Gizem fotograflar yarın gönderirim. Makineyi eve çıkarmadım valla..
sanırım bikaç saat daha dayanabilirim efet :) sabırla bekliyiciğim...(inşallah yakın çekim yapmışsındır bu arada, Harun görünmüyosa wallada billa da anlamam, gider tanışır,beni de tanıştırır, birer imzalı poster kapar geliriz :p )
@dagored; sevgili emreciğim; gecenin köründe nasıl gelelim canım oraya, üstelik ertesi gün mesai varken.. sen maça kaçacağına konsere gelseydin, hıhhh
dün bende oradaydım. erken ayrılmak zorunda kaldım. görüşemedik ama güzeldi.
yaw bir gün toplanalımda emreyede gidi verelim yaw yazıkdır garibe
GaladrieL
18/05/2007, 12:36
çok hastayım, boğazım şişti, sesim kartlaştı ama Harun' u ve MVÖ' ni hala çok seviyorum.. İbo resimler lüffen :pray:
GaladrieL
18/05/2007, 14:06
Yeni Yönetimden bir hizmet daha...!
https://img99.imageshack.us/img99/4731/odtusz2.jpg (https://imageshack.us)
ya hafif reklam babında yeşilliklerden dolayı ama indirimleri söz konusu diye bi oynama yapmadım özellikle resimde.. bilginiz olsun arkadaşlar, ben çok abartı fiyatta değilse sezen Aksu' ya gitmeyi planlıyorum.. şimdiden ilgilenenlere duyurulur..
bilet fiyatları;
17 Haziran sınırlı sayıda bilet 25.00 YTL
20 Haziran Duman konseri 20 sine kadar 17:00 YTL
22 Haziran Sezen Aksu, 55 YTL
ben kesin dumandayım gelecek arkadaşlarla beraber gideriz
ben kesin dumandayım gelecek arkadaşlarla beraber gideriz
Duman nerede ve ne zaman çıkıyor?
20 hazirdan odtü deymiş bilet fiyatı 17 ytl imiş
Sağol Galadriel, Sezen Aksu ya gidebilirim ben de nöbetime denk gelmezse:)
Giriş problem olmazsa tabi...
GaladrieL
18/05/2007, 15:03
Duman nerede ve ne zaman çıkıyor?
hepsi Odtü-Vişnelik Kampüsünde..
bu arada Duman' ı bende çok isterim, ama biletleri önceden almalıyız konser günü 30,00 YTL olacakmış...:alala:
giriş de sorun olmaz, hele de böyle biletli konserlerde asla.. standart bir konser alanı gibi düşünün.. parayı veren düdüğü çalar :icon_smile_blush:
Ibocum resimler için sağol, varol!! Hayatımın aşkı bu adam ya, ne kadar mükemmel çıkmış değil mi..Gitar, gözlük, mikrofon, kot pantolon, ışık vs.. herşey bi insana bu kadar yakışır ama ya!!!
yine flood, hep flood, daima flood :p yaşasın flood :p
ya walla bilerek yapmıyorum Murat :( ösür dilerim, unutuyorum bazenn..
pazar pazar bir buluşmamı ayarlasak acaba....:fkr::alala::strwars::rolleyes:
yönetim uyuma lütfen.....:D
hepsi Odtü-Vişnelik Kampüsünde..
bu arada Duman' ı bende çok isterim, ama biletleri önceden almalıyız konser günü 30,00 YTL olacakmış...:alala:
duma'a can feda ister se 100 ytl olsun :guitar::guitar::band::band::band:
Giriş hiç problem olmaz çünkü odtude deil orası yüzüncüyılda :) Odtu M.D. Vişnelik yazdığına bakmayın. Odtu mezunlar derneği vişnelik tesisleri demek istiyo o :)
Giriş hiç problem olmaz çünkü odtude deil orası yüzüncüyılda :) Odtu M.D. Vişnelik yazdığına bakmayın. Odtu mezunlar derneği vişnelik tesisleri demek istiyo o :)
Kubilay sağol, şimdi hatırladım mekanı.Şu Yüzüncü Yıl Pazarının oralardaydı tesis...
Konu başlığını şöyle bir gözden geçirdim de, ne güzel buluşmalar yapmışız; eğlenceli, neşeli, cıvıl cıvıl..... :)
Konu başlığını şöyle bir gözden geçirdim de, ne güzel buluşmalar yapmışız; eğlenceli, neşeli, cıvıl cıvıl..... :)
Emre inanırmısın ben de 2 saat kadar önce aynı şeyi yapmıştım:)
Bu arada Beypazarı Ziyaretçileri ne alemde acaba?