Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den Fırat. Yeni bir punto sahibi olarak bende aranızdayım
Merhabalar
İzmir' de yaşıyorum. 27 yaşındayım. Web Hosting ve Sunucu hizmetleri üzerine bir firmam var. İnternet ve network işi ile uğraşıyorum.
Bende 2006 model 1.3 multijet active model Kırmızı bir 5 kapı Grande Punto için bugün anlaştım. Yarın aracı alıyorum. Artık aranızdayım. Güzel dostluklar kurmak dileği ile.
Hoşgeldin Fırat, aracın hayırlı olsun...
İzmirden bir Fırat daha :) Hoşgeldin Fırat.
mustafaf
27/03/2009, 09:51
hosgeldınız.keyıflı ve aktıf forumlar...
Aramıza hoşgeldin Fırat. İzmir ekibi olarak 29 Mart Pazar günü saat 14:00'te buluşuyoruz. Senide aramızdan görmekten mutlu oluruz.
onur1907
27/03/2009, 13:28
hg Fırat keyifli ve aktif forumlar..bu arada bu hafta sonu ızmır gurubu olarak erkenden kalkıp oyumuzu kullanıp saat 14:00'da balcova migros otoparkında bulusucaz senide aramızda görmek isteriz..
hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun kazasız belasız kullan.bende yeni girdim forma istanbuldaki ilk buluşmayı bekliyorum
Merhabalar
Aracı teslim almaya gitmiştim. Daha yeni geldim :cool0000: Hepinize çok teşekkürler. Keşke daha önce haberim olsaydı ama ben daha yeni foruma girdiğim için yeni haberim olabiliyor. Pazar günü bir aksilik çıkmazsa Balçova' da olmaya çalışacam. Eğer olursa yine görüşürüz zaten hep buralardayız.
Ogulcan.Öğüt
27/03/2009, 15:55
Aracın resimlerini bekleriz hayırlı olsun abi.
Hafta sonu şöyle güzel bir yıkayayım temizliyeyim fotolarını çeker eklerim.
abulbul08
27/03/2009, 16:24
hayırlı olsun güle güle kullan
Merhabalar
İzmir' de yaşıyorum. 27 yaşındayım. Web Hosting ve Sunucu hizmetleri üzerine bir firmam var. İnternet ve network işi ile uğraşıyorum.
Bende 2006 model 1.3 multijet active model Kırmızı bir 5 kapı Grande Punto için bugün anlaştım. Yarın aracı alıyorum. Artık aranızdayım. Güzel dostluklar kurmak dileği ile.
hayırlısı olsun inşallah... kazasız cezasız.. bu arada bu pazar buluşuyoruz mangal yelleceğiz bilginize sizleride aramızda görmekten keyif duyarız.... :)
Aramıza hoşgeldin fırat keyifli forumlar.
Aramıza hoş geldin Fırat... Hayırlı olsun aracın! ;)
Hoş geldinniz aracınızı güle güle kullanın ...
Allah kazasız, belasız vede cezasız güle güle kullanmayı nasip etsin. Aramıza hoşgeldin.
tombalak
28/03/2009, 13:17
hoşgeldiniz keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun aracınız....
Hoşbulduk arkadaşlar. Aracada baya ısındım. Punto çok güzel bir araba.
Aramıza hoşgeldiniz, Keyifli Forumlar....
Hoşgeldin Fırat. Yeni arabanı güle güle kullan...
aramıza hoş geldin fırat.İzmir ekibi güçleniyor.Ailemiz büyüyorrr
hoşgeldin fırat hayırlı olsun
hayırlı olsun. kazsız belasız kullanımlar
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar döndüm. Puntomu satıp Linea almıştım. Ama hiçbir zaman Puntom gibi olamadı ve aracımı sattım. Yarın nasipse yeniden bir Punto alıyorum. Satış işlemleri bitince Puntoma kavuşmuş olacağım. İlk işim eski Puntoma takamayıp hep sakladığım Stickerımı yapıştırmak olacak. Bir gün yine Puntoya döneceğim hep içimden geçtiği için stickerımı saklamıştım. : ))
serdar2362
03/03/2010, 22:18
Hadi hayırlısı. Sonra fikir değişmez gene değilmi.
Ziyaretci046
03/03/2010, 22:58
hoşgeldiniz kazasız belasız kullanın gpnizi
hayırlı olsun . aramıza hoşgeldin.
BuRaK-BG
04/03/2010, 16:29
hoşgeldiniz aktif forumlar
aramıza hoşgeldin, aracın hayırlı olsun
hoşgeldin. hayırlı uğurlu olsun. İyi sürüşler ve forumlar.
Sağolun arkadaşlar. Aracımı aldım. Yeniden buradayım
operatormurat
06/03/2010, 00:09
merhaba fırat hoşgeldin,urladan murat...
burhankutlu
06/03/2010, 00:54
Allah hayırlı etsin kaza bela vermesin :)
Hayırlı olsun, tekrar aramıza hoşgeldin...
gaziantepunto9676
06/03/2010, 17:00
Merhabalar
Hoşgeldin Fırat, aracın hayırlı olsun aktif forumlar....
Sağolun arkadaşlar tekrardan hoşbulduk.
hoşgeldin. allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar, bir türlü geleneksel bulaşmalara gelmek nasip olmadı. ve uzun zamandır da forma giriş yapmıyordum.bunda dolayı paylaşımda bulunamadığım için ve mesajları yanıt veremediğim için özür dilerim. bir konuda sorun yaşıyorum bu sene benim ufaklığı fazla kullanmadım. belki soracağım sorunun yanıtıdır ama başka bir şey olduğuna inanıyorum. ister city modunda olsun ister olmasın direksiyonu çevirirken sanki yağlanmamış bir parçadan gelen ses gibi gacur gucur sesler geliyor. direksiyonlar elektrikli diye biliyorum sebep ne olabilir. yardımcı olursanız ona göre kontrole götüreceğim. teşekkürler...
ademtahir
16/07/2010, 13:45
bununla alakalı formumuzda aratırsan bir çok konu mevcut arkadaşım yeterli bilgiye sahip olacaksındır..
krakercocuk
16/07/2010, 15:25
hoşgeldin. allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar, bir türlü geleneksel bulaşmalara gelmek nasip olmadı. ve uzun zamandır da forma giriş yapmıyordum.bunda dolayı paylaşımda bulunamadığım için ve mesajları yanıt veremediğim için özür dilerim. bir konuda sorun yaşıyorum bu sene benim ufaklığı fazla kullanmadım. belki soracağım sorunun yanıtıdır ama başka bir şey olduğuna inanıyorum. ister city modunda olsun ister olmasın direksiyonu çevirirken sanki yağlanmamış bir parçadan gelen ses gibi gacur gucur sesler geliyor. direksiyonlar elektrikli diye biliyorum sebep ne olabilir. yardımcı olursanız ona göre kontrole götüreceğim. teşekkürler...
abi adam o aldığı arabayı bile sattı:D
bu arada problemlerinle ilgili bulamıcağın şey yoktur forumda araştır
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.