Hoşgeldin Fırat, aracın hayırlı olsun...
Merhabalar
İzmir' de yaşıyorum. 27 yaşındayım. Web Hosting ve Sunucu hizmetleri üzerine bir firmam var. İnternet ve network işi ile uğraşıyorum.
Bende 2006 model 1.3 multijet active model Kırmızı bir 5 kapı Grande Punto için bugün anlaştım. Yarın aracı alıyorum. Artık aranızdayım. Güzel dostluklar kurmak dileği ile.
Hoşgeldin Fırat, aracın hayırlı olsun...
İzmirden bir Fırat dahaHoşgeldin Fırat.
hosgeldınız.keyıflı ve aktıf forumlar...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Aramıza hoşgeldin Fırat. İzmir ekibi olarak 29 Mart Pazar günü saat 14:00'te buluşuyoruz. Senide aramızdan görmekten mutlu oluruz.
aramıza hoşgeldin
hg Fırat keyifli ve aktif forumlar..bu arada bu hafta sonu ızmır gurubu olarak erkenden kalkıp oyumuzu kullanıp saat 14:00'da balcova migros otoparkında bulusucaz senide aramızda görmek isteriz..
hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun kazasız belasız kullan.bende yeni girdim forma istanbuldaki ilk buluşmayı bekliyorum
Merhabalar
Aracı teslim almaya gitmiştim. Daha yeni geldimHepinize çok teşekkürler. Keşke daha önce haberim olsaydı ama ben daha yeni foruma girdiğim için yeni haberim olabiliyor. Pazar günü bir aksilik çıkmazsa Balçova' da olmaya çalışacam. Eğer olursa yine görüşürüz zaten hep buralardayız.
Aracın resimlerini bekleriz hayırlı olsun abi.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Hafta sonu şöyle güzel bir yıkayayım temizliyeyim fotolarını çeker eklerim.
hayırlı olsun güle güle kullan
Aramıza hoşgeldin fırat keyifli forumlar.
Aramıza hoş geldin Fırat... Hayırlı olsun aracın!![]()
Hoş geldinniz aracınızı güle güle kullanın ...
Allah kazasız, belasız vede cezasız güle güle kullanmayı nasip etsin. Aramıza hoşgeldin.
GP in mirror is faster than they appear !
hoşgeldiniz keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun aracınız....
Hoşbulduk arkadaşlar. Aracada baya ısındım. Punto çok güzel bir araba.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri