istanbulda 15:00 da olan muayene için 14:00 da evden çıktım malum istanbul trafiği,sıra numaramı aldım 15:30 da paramı yatırdım 17:30 gibi araç muayeneye girdi 17:50 gibi çıktı ağır kusurlu olarak kaldınız dedi 18:00 da istasyondan çıktım 19:30 da eve girdim..toplamda 5,30 saat zamanım gitti
yani arkadaşlar istanbul da yaşayan insanların çilesini size bir nebze de olsa anlatmaya çalıştım
şanslıyım ki muayane istasyonu evime ve işime çok yakın her muayeneye gittiğimde trafik sebebi ile yetişemeyenleri görüyorum baya söyleniyolar üzülüyorum
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri