Arkadaşlar ben de fiat kasko yaptırdım boya koruma hediyeli.Aracım sıfır bu hakkımı kasko sonuna doğrumu kullanmam mantıklı olur yoksa şimdi hemen yaptırmalımıyım?
Arkadaşlar ben de fiat kasko yaptırdım boya koruma hediyeli.Aracım sıfır bu hakkımı kasko sonuna doğrumu kullanmam mantıklı olur yoksa şimdi hemen yaptırmalımıyım?
Hocam kaskoyu nisan 15te yaptırdım.Öğretmen indirimli full fiat kasko toplam 700 liraya maloldu.Araç yeni olduğu için hasarsızlık yok tabii zannedersem kampanya hala devam ediyor ama bu boya koruma işi hakkında kararsızım bunun göstermelik bişey olduğunu hatta zararlı olduğunu söyleyen arkadaşlar var bilemiyorum kararsızım yaptırsammı yaptırmasammı?
Hocam allianztan fiat kasko yaptıranlara verilen bir hizmet kampanya hala geçerli sanırım ama ben yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım doğrusu...
Walla bu sözlerden sonra yaptırcağımı zannetmiyorum.Bilgiler için saol dostum...
Kafam iyice karıştı ozan kardeş yaw...![]()
Konu OzzY tarafından (23/04/2009 Saat 03:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
Neden Allianzı istemiyorsunuz merak ettim doğrusu,TSK'ya meslek indirimi adı altında bir iskonto var sanırım...
Aksigorta uçmuş bence Allianzın fiat kaskosu tatmin edecek düzeyde full yine de siz bilirsiniz...
Walla henüz araştırmadım, aracı Enrikodan aldım orda yapıyorlarmı bilmiyorum ama bir araştırayım bakalım...
Konu anvil tarafından (24/04/2009 Saat 11:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood...Lütfen forum kurallarını okuyunuz
2-3 sene önce eski kasa puntolardan vardı...
onuda sıfır almıştım. 13.üncü ay kaza yaptık. araç pert oldu..
3 aydan fazla parayı almakla uğraştık alamadık..
en sonunda kavga dövüş para gelmeden fiat idea aldık (grandelerin çıktığı haftaydı hatta)..
ödemeyi oraya yapıldı daha sonra....
Anladım kardeş yanılmıyorsam Allianz Koç gurubundan ayrıldı belki değişmiştir,görcez bakalım ama Ama öyle bir tavır alırlarsa sonuna kadar uğraşırım onlarla...
İzmirde tavsiye edilebilecek bir yer var mı arkadaşlar değerli görüşlerinizi bekliyorum...
Konu anvil tarafından (28/04/2009 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri