evet sadece reklam amaçlı açılmış bi konu...
evet sadece reklam amaçlı açılmış bi konu...
Merhaba Arkadaşlar...
Ben bayanlara özel bir Oto Kuaförü açma hayali içerisindeyim.
Bu denli çok bayan sürücü varken hiçbir yıkamacıda sıra bekleyen bayan şöför göremiyorum.Neden?
Çünkü yıkamacıların personel sçimleri malum.
Tavırlar...
Küfürler...
Malum...
Nezih ve for olduğu taktirde.
İş yapılabileceği kanısındayım.Birkere kesin kesin benim otomobilimi yıkayan kişinin sigara dahi kullanmaması lazım. Tercihen iç temizliği bayan görevliler yapsın...
İç ve dış görevliler ve yıkama hücreleri ayrılsın.Benim aracımın işi bitmesine yakın bir diğer aracın dış yıkamasının pisliğini çekmekten bıktık.
neyse bu konu uzar gider....
Siz gidin koçtaştan bir yıkama makinası alın...
Birde güzel bir şampuan.
Maliyetine kapatalım bu işi.
Yıkamacılarda kendine çeki düzen versiin...
Kalın sağlıcakla...
Bende yazayım, ben iç temizliğe önem veriyorum iç dış yıkama yapanlar genelde kirli bir bezle yalandan siliyorlar kokpiti birde marifet gibi şu yapış yapış yapan şeylerden sürüyorlar kirli ama parlak oluyor arabanın ici, bunun yerine nemli temiz bir bezle hemen silinivers e çok daha iyi olacak, bence iç temizlikle ilgili bişeyler yapın dışı yıkayan yer çok
aslı hanım merhaba ben tuncay istanbuldan bi fikrim geldi benim 2 sene geçti gerçi ama söylim mi![]()
Konu VooDoo tarafından (10/11/2010 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
benim yıkamacı tercihim fazla yok. 10 tl iç dış alıyorlar. parası diger yerlere göre az galiba. ama temizlik içde yok gibi bişey. kendim hiç yıkamam. yıkamacıda yıkatırım. sıkda yıkatırım bugün yıkandı geldi mesela. iç dış 1 defa yıkatırsam 3 defa dış yıkatırım. içine hiç özen gösterilmiyor.pedallar aralıklı spor model üstünde ki çamur duruyor. kalorifer gözleri tozu duruyor. bagajın iç kapagına cam filmi ilacı gelmiş silinmemiş. navigasyonun üstü toz içinde. güneşliklerin arkası ayna görünmeyecek şekilde. bu şekilde yapılan iç temizlikse benim 10dk alır. bence tam tersi özenin arabanın içine zaten dışı akşama kadar kötü oluyor...
en güzeli kendin yikayacan![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri