Alıntı Berkcan525 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
shell helix hx8 fiyatları 240-270 arası birkaç benzinliğe sordum, bölgesine göre değişiyor. opetin yağı 160-190 tl arası, zaten bazı servislerde opet yağı kullanıyorlarmış nede olsa opette, fiat Türkiyede koç'un olunca. P.O'nun yağıda yine 170 küsür. ustamda P. ofisinin yağını kullanmış memnun kalmış. bende dün opet fullmax 5-40 koydum biraz fark etti denilebilir bir sonrakine aracı satmazsam Petrol ofisi 5-30 koymayı düşünüyorum. tabi fiyatlarda yeni yılla beraber oynama olmazsa iyi.
ben bu güne kadar castrol ve mobil 1 den başka yağ koymadım, biraz araştırma yaptım, ben kendimde eti madende çalışıyorum bizim ticaret sertvisi var yani satınalma diyelim fabrikaların ve makinaların yağlarının petrol ofisi kullanıyorlar, ustalara sordum neden petrol ofisinin yağlarını kullanıyorsunuz deyince bp, mobil, castrol gibi ünlü markaların üretimini maliyetlerin ucuz olması için çinde yaptırdıklarını, petrol ofisinin ise türkiyede yapıldığı söyledi, çinde üretilen yağların kalitesiz olduğunu söyledi, benim arabamında sibop sesleri vardı,şakır şakır vuruyordu, sağolsun erol ustam araştırmış benim için, bana PO Maxima cx 5w30 partüküllü yağı kullanmamı söyledi, gerçektende motorun sesi değişti sessizlşti, birde yağ kaçağı verdı o bile kesilmiş. tavsiye edirim.