Ya civcix kardeş şu torpido için bana bir ürün öner ya bu konunun uzmanı olarak.
Ayrı bir başlık olarak açtım konuyu.
Ya civcix kardeş şu torpido için bana bir ürün öner ya bu konunun uzmanı olarak.
Ayrı bir başlık olarak açtım konuyu.
Peki hocam bu dediğin ürün parlatıyor mu torpidoyu.
Ben parlamasını istemiyorum. Mat görünmesini istiyorum
Öyle silikonlu spreyler gibi abartılı şekilde değil, çok az parlak yapar. Zaten öyle hiç parlatmadan temizleyen bir ürün (sabun gibi), tüm konsolu grileştirir yavaş yavaş. Aynen kaputtaki plastik parçanın ve silecek kollarının zamanla grileşmesi gibi. Bu F21 oralarda da çok iyi işe yarayan bir ürün.
[Ya mavigitar, cidden takdir ettim seni Birçok erkek arabasının paspasını bile dökmeye üşenirken, senin arabanı bu kadar benimsemen ve ilgilenmen çok hoş.
sayın civciv taktir ettiğiniz için tşkrrr ederim...arabalarımıza bebek gibi bakmalıyız ve deterjan, cif gibi kimyasal ürünlerle yıkayanlara da buradan sesleniyorum. Nolur yapmayın arkadaşlarım ...yazık o güzelim arabalarınıza!
* GP GÜZELİ*
1905
Evimde yada çevresinde aracı kendi yıkama imkanım yok. Mesajlardan anladığım kadarıyla benim alternatiflerim:
1-) Ya oto yıkamacıya gidip aracı kendim yıkayacağım.
2-) Ya da oto yıkamacıya tembih edip adama süngerle yıkattırcağım gerçi o zamanda başında beklemek lazım adamın saçmalamaması için.
Zor be bahçesi olmayan için...
Süngersiz ve fırçasız yıkayan kuaförler var...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ben kendi basınçlı su aletimi aldım
canavarrrr
140 milyon verdim ama değer evde de çok işe yarıyor özellikle annem çok sevdi halılar felan yıkıyor
eger imkanınız varsa tavsiye ederim 12 taksit aldım 140 lira
bu arada kendinin yıkaması gibi olmuyor nerede yıkatırsan yıkat
birde cilalı şampuan aldım o da süper araba 1 hafta su toz tutmuyor
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri