polisajsız yaptım ben ama her parçayı tek tek yaptım bol bilek gücü ve sabır lazım bende derin sayılabilecek çizikleri dahi kapadı diyebilirim
Merhaba arkadaşlar,
Kapı kollarının altlarındaki çizikler ve kaportadaki muhtelif yerlerdeki farklı leke ve kılcal çiziklerden arınmak adına alttaki ürünü aldım.
Sonax Çizik Giderici Pasta ( 75 Ml ) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Güzel yorumlara güvendim. Bunu sizce aracıma nasıl uygulamalıyım.?.Polisaj makinam yok el ile uygulayacam.
Sadece çiziklere yani bölgesel uygulamamda sakınca var mı? Tüm kaportaya yetmez zaten.
polisajsız yaptım ben ama her parçayı tek tek yaptım bol bilek gücü ve sabır lazım bende derin sayılabilecek çizikleri dahi kapadı diyebilirim
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
polisajsız nasıl uyguladınız, microfiber bez ile mi scotch brite türü bir sünger ile mi?
kaç posta yaptınız?
sonuçları öncesi ve sonrası olarak paylaşabilirmisiniz. benim araçtada bir kaç ufak çizik var. merakla bekliyorum. kolay gelsin.
GP Dynamic MJeT
2008
resim olursa süper olur ben de merak ediyorum..
ben resim çekmedim ama şu kadarını söyliym bunla ilgili konuda açmıştım hatta;
aracımı evimin önünde çocuklar 5 parça çizmişler büyük dairesel çizikler vardı muhtemelen taşla çizmişler o panikle ümraniye şerifalideki sonax a gittim oradaki uzman kişi abi bu kapanmaz ya otokinge yada kaportacıya git demişti bende çaresiz eve geldim ve bagajda daha öncede kullandığım sonax çizik giderici güçlü cila ile bi deniyim dedim kutunun içinden çıkan süngeriyle uygulayıp mikrofiber bezle sildim hepsinden önce ise sonax cilalı şampuan ile yıkamıştım şuan aracımı satsam alan adam çizikleri önemsemez bile o derece kapayıcı oldu benim aracım profil resimdede görüldüğü üzere titanyum grisi koyu renk araçlarda belki aynı ölçüde kapayıcı olmayabilir bişey diyemem ama ben çok memnun kaldım şiddetle tavsiyemdir
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
arkadaşlar tecrübelerimi aktarıyorum
üstübü yardımı ile çiziklere uyguladım. 30 ar saniyelik 2 periyot halinde,sabırla..en son da fiber bezle temizliğini sağladım..Sonuc bence mükemmel.
Kapı kollarındaki çiziklerde, tampondaki çiziklerde, kapı altlarındaki ayak basılan yerlerdeki çiziklerde, çıkmayan leke, renkli lekelerde sonuc harika..derin cizikleri azalttı, kılcalları yok etti..75 lik aldıgıma pişman oldum daha büyüğü daha güzel iş görebilirdi.Not: benim aracım beyaz, renkli araçlarda bu kadar basarılı olur mu bilemem ama tavsiye ederim
sonax çizik giderici pasta 225 ml gramın kutusunun rengi siyah, 75 ml gram olanın kutusunun rengi beyaz. Farklılık var mı acaba. Birde bu pasta ile kulana bileceğim cila önere bilir misiniz. teşekkürler
Ali bey ben ikinci defa turtle wax cilayı(koçtaş) 6 ay aralıkla kullandım.Sadece mikro fiber bezle uygulama yaptığım halde bana göre çok süper bir parlaklık sağlıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Daha öncede sizinle paylaşmıştım tekrar resim ekliyorum.Cila uygulandiktan bir gün sonra.
https://m.koctas.com.tr/urun/turtle-...cila/2109/4225
Konu Ezeldenberi tarafından (07/04/2016 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.
bu pastada silikon var mı ?
75ml, beyaz seri
Pasta cila boya için alt zemin hazırlayıcıdır.kapı çarpmalarından doğan izleri kolayca çıkarır.Aşınmış boya yüzeylerini düzeltir.Kalın çizikleri ve sıyrıkları yok eder.Silikon içermez.
250ml, siyah, profiline serisi
Çizik giderme özelliği en üst derece olarak kabul edilen “6”dır.En üst düzey çizik giderici olarak kabul edilir.Opak ve metalik tüm boya yüzeylerinde uygulanabilir.Kılcal çizikleri giderir.El ve makine ile kullanım için uygundur.Ürünü kullanmadan önce çalkalayınız.Uygulama öncesinde aracı SONAX Cilalı Şampuan ya da SONAX Konsantre Şampuan ile yıkayınız.Uygulama yapılacak bölgeye Cila Uygulama Süngeri ile ince bir tabaka halinde sürünüz.Mikrofiber sünger ile siliniz.Çizik durumuna göre işlemi birkaç kez tekrarlayabilirsiniz.Plastik aksamlara sürmeyinizDonmaya karşı koruyunuz.Çocuklardan uzak tutunuz.
Farkli urunler...
Baska sitelerde daha detayli aciklamasi var..
Siyah olan profesyonel seri, makine icin de kullanilabiliyor, finis urunu vs vs..
Sent my GT-N8000 using
acaba cila öneriniz nedir? 225 ml elle de kullanabiliyor anladığım kadarıyla o zaman bunu alayım . bunun üstüne cila ne kullanılmalı?
arkadaşlar şarjlı matkap ucuna polisaj yapmak için kaliteli bir set nerden bulurum..ne hangi sertlikte olmalı.
Ben 225 ml cizik gidericiyi nette bulamadim bilen varsa linkini paylasabilirmi
Arkadaşlar benim kullandığım turtle wax pasta imiş kendi sitelerinden yeni öğrendim.Araca verdiği parlaklık ortada nasıl bir pastaymışAyrıca şunu da belirtmek isterim. Bu pastayı uyguladıktan bir hafta veya daha uzun süre sonra aracı yıkarken fark ettim ki araçtaki kir pislik çok çabucak temizleniyor.
Birde içerdiği formülünü yazsalarmış iyiymiş.
FG3896 - BOYA KORUYUCU WAX PASTA 250G
FG3896 - BOYA KORUYUCU WAX PASTA 250GKODU FG3896 ORIGINAL PASTE WAX
TANIMI Boya Koruyucu Wax Pasta 250g
ÜRÜN BİLGİSİ Kılcal çizikleri yok eder, solmuş boyayı canlandırır, parlatır.
KULLANIM BİLGİSİ Araç yıkanıp temizlendikten sonra ince bir ta baka yüzeye sürülür, kuruması beklenir. Buğulu hale gelince pamuklu bir bez ile parlatılır.
Benim aracimin rengi siyah oldugu icin cizikler belli oluyor pek derin olmayan cizikler mevcut bu cizikleri kapatabilecek bir cila ise almayi dusunuyorum illa sonax olmasina gerek yok
ben sonax ı kullandım
acıkcası aracım beyaz oldugu için faydasını gördüm
derin olmayan cizikleri cıkarmada etkili
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri