Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu arada belirteyim. siyah pasta ve siyah cila diye bir şey yok. Bunlar marketing muhabbetleri. Tamamen palavradır. Gerçekten iyi markaların renklere göre ayrılan cilaları vardır ancak bunlar ülkemizde bulunamayabiliyor. Benim bildiğim en düzgün marka Soft99,Finish Kare,Collinite gibi markalar.

Meguiars'ın ülkemiz pazarındaki ürünleri artık eskide kaldı. Eskisi gibi iyi ürünleri yok. Baboş ürünleri de bizim pazara girmiyor zaten. Koruma ürünleri arasında da Soft99'a rakip bir wax,sealant veya glaze'i bulunmuyor.

Sizin eğer aracınızda sadece hare var ise,kılcal çizik durumu (RDS) yok ise, Scholl Concepts S30 hare gidericiyi orta sertlikte veya yumuşak bir ped ile uyguladıktan sonra,siyah renkte özellikle tavsiye ettiğim Scholl Concepts S40 ile aşındırırsanız eğer oldukça parlak ve derin bir sonuca ulaşırsınız. Ardından yukarıda dediğim gibi Soft99 gibi iyi bir cila ile koruma altına alır hidrofobi ve parlaklık sağlarsınız.
Hocam sizinle iletişime geçebilmem için özelden telefonunuzu atarmısınız bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum . Gerçekten amatör bi iş çıkardılar ve şuan iyice makinanın izi var dairesel çizikler mevcut aracımda

Sent my iPhone using