Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim,referans olması için şimdiki aracım Citroen C2'nin temizliğinden bir kısım fotoğraf ta paylaşayım.

Koltuklar mavi olduğu için temizliği anlamak çok kolay oluyor. Aynı şekilde pisliği de. Aşağıdaki fotoğraf temiz hali,öncesinde siyah siyah lekeler vardı.

Bu da kumaş paspasım

Taban halıları

Bu da bagaj (bu bagajsa diğerleri depo gerçi de.. )

Bu ürünü tavan için kullanmanızı tavsiye etmem. Tavan döşemesi tüylü bir yapıda değil ve altındaki karton sebebiyle daha yoğun,köpük tarzı ürünler ile temizlenmesi gerekiyor. Aynı şekilde kapı ceplerindeki germe kumaş kaplamalar da öyle. Bunun için de Crystal Concepts tavsiye ederim. Çok yönlü ve etkili bir temizleyici olmakla birlikte,1/20 sulandırma oranı ile çok kirli olmayan plastik aksam,direksiyon,kokpit temizliğinde kullanılabilir. 1/5 gibi sulandırıldığında ise,yağ çözücü misali kapı menteşelerindeki yağı tamamen arıtabilirsiniz. (Ardından yağlamak kaydıyla tabii) Bu ürünü kullanmak için bir de detay fırçası tavsiye ederim

Berner'in Döşeme Temizlik Köpüğünü de tavanda kullananlar gayet olumlu yorumlar bırakıyorlar. Sıvı olmayan yapısı ile arkasında yapıştırıcı olan döşemeyi temizlemek için iyi yöntemlerden birisi olabilir,ben tecrübe etmedim,etmeyi düşünüyorum. Bilahare yazarım

Size yavaştan virüsü bulaştırıyorum,haberiniz olsun
Ben bu mesajınızı kaçırmışım şimdi gördüm. Valla zaten takıntılıyım biraz temizlik konusunda, siz yazdıkça ben kendi arabamda görür gibi oluyorum sonuçları