Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Siyah puntolarımız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Mert VURAL
    mertvural90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 13

Standart Siyah puntolarımız

Arkadaşlar selam;

Siyah puntosu olan arkadaşlar sizde de sürekli taş izleri çok çabuk bir şekilde oluşmuyor mu? Neredeyse her yıkamadan sonra ufak ufak izler gözüme çarpıyor artık bu iz var mıydı yoksa yok muydu demekten aracın her yönden fotoğrafını çektim Özellikle bu aralar ufak ufak boya kabarmaları oluşuyor güneşten midir nedir anlamadım.

Arabayı ileride satacağımdan bayağı canım sıkıldı bu konuda, boya da yaptırmak istemiyorum anlatamazsın.

Özellikle marşpiyelde, kapılarda bu izlerden çokça var. Pasta cila yaptırayım diyorum ama araç siyah olduğundan rengi solar diye korkuyorum. Siyah puntosuna pasta cila yaptıran memnun mu acaba?
    Varsa İstanbul içi bu işin ustası kimdir? Veya varsa başka çözüm öneriniz okumaya hazırım
    Konu mertvural90 tarafından (01/06/2015 Saat 09:57 ) değiştirilmiştir.

Hür General
    feyzullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 661

Standart Ce: Siyah puntolarımız

Alıntı mertvural90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam;

Siyah puntosu olan arkadaşlar sizde de sürekli taş izleri çok çabuk bir şekilde oluşmuyor mu? Neredeyse her yıkamadan sonra ufak ufak izler gözüme çarpıyor artık bu iz var mıydı yoksa yok muydu demekten aracın her yönden fotoğrafını çektim Özellikle bu aralar ufak ufak boya kabarmaları oluşuyor güneşten midir nedir anlamadım.

Arabayı ileride satacağımdan bayağı canım sıkıldı bu konuda, boya da yaptırmak istemiyorum anlatamazsın.

Özellikle marşpiyelde, kapılarda bu izlerden çokça var. Pasta cila yaptırayım diyorum ama araç siyah olduğundan rengi solar diye korkuyorum. Siyah puntosuna pasta cila yaptıran memnun mu acaba?
    Varsa İstanbul içi bu işin ustası kimdir? Veya varsa başka çözüm öneriniz okumaya hazırım
    Siyah arabalarda yaygın bir şekilde görülen sıkıntılar bunlar. Benim aracımda da var bahsettiğiniz sorunlar. İşin doğrusu pek umrumda değil. Rahatça binip işime gücüme bakıyorum. Yaz tatiline çıkmadan önce serviste pasta-cila boya koruma yaptıracağım gibi görünüyor. Üzerimize düşeni ve bakımlarını yaptıktan sonra gerisini düşünmemek lazım.

mahmut kurt
    makko58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 45

normal üstad yani siyah araba bir daha tövbe ama oluyor yani . pasta cila attırırsanız daha çok ortaya çıkıyor bilginize en iyisi yıkatıp hafif tozlu binmek

Hür General
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı makko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    normal üstad yani siyah araba bir daha tövbe ama oluyor yani . pasta cila attırırsanız daha çok ortaya çıkıyor bilginize en iyisi yıkatıp hafif tozlu binmek
    Hafif tozlu binince dediğiniz gibi olay çok fazla dikkat çekmiyor. Ama siyah arabaya pasta cila boya koruma yaptırmayı düşünüyorum ben doğrusu. Dediğiniz gibi daha fazla ortaya çıkacaksa üstüne para verip çizikleri daha net bir biçimde görünür kılmak pek akla yatmıyor

mahmut kurt
    makko58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 45

Alıntı feyzullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafif tozlu binince dediğiniz gibi olay çok fazla dikkat çekmiyor. Ama siyah arabaya pasta cila boya koruma yaptırmayı düşünüyorum ben doğrusu. Dediğiniz gibi daha fazla ortaya çıkacaksa üstüne para verip çizikleri daha net bir biçimde görünür kılmak pek akla yatmıyor
    üstad çizik değil taş işleri ortaya çıkıyor aracın yüzündeki kılcal çizikler gidiyor ama özellikle kaput ve tampondaki taş izleri nokta nokta ortaya çıkıyor buna çözüm olarak pasta cila yapıldıktan sonra rütuş yapmak epey etkili oluyor büyük taş izlerini özellikle kapata bilirsiniz

Hür General
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı makko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad çizik değil taş işleri ortaya çıkıyor aracın yüzündeki kılcal çizikler gidiyor ama özellikle kaput ve tampondaki taş izleri nokta nokta ortaya çıkıyor buna çözüm olarak pasta cila yapıldıktan sonra rütuş yapmak epey etkili oluyor büyük taş izlerini özellikle kapata bilirsiniz
    Peki ufak taş izlerine rütuş yaptığımız zaman yok efendim bu araba boyalıydı falandı filandı türünden suallere maruz kalırmıyız satarken.

Mert VURAL
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Arkadaşlar aşağıdaki ürünler bu kılcal çizik ve taş izlerini kapatmada kullanılabilir mi? Boyalı denmemesi için sürmek ne kadar doğru tartışılır ama nokta çiziklerden bahsediyoruz, zaten benim sağ ve sol arkalar boyalı
    pasta cila mı yoksa bunlar mı karar veremedim

Fiat = 891 Rock Siyah? Rötu? Boya Kiti GittiGidiyor'da 167596244
    Fiat 891/b Colormatic Sprey Rötuş Boyası 602 - n11.com

Mert VURAL
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Ayrıyetten benim araç rock siyahı diye geçiyor. Kaputta 891/B yazıyor renk. Ama benim internetten baktığım boya kitleri 891 olarak geçiyor, az daha alıyordum mesaj attım adama farklı boyalar dedi. 891 ve 891/B farklıymış sanırım pek de bilgim yok bu konularda.

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Eklenti 31616

Boyatmadan cila pasta rutuş olmuyo siyaha ne yazikki
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pasta boyayı soldurmaz canlandırır. nerden oğreniyonuz bunları yahu. iyi, işi bilen birine verin zımpara+pasta yapsın büyük olçude gider taş izleri. gitmesse de rotuş boyası yapar sonra tekrar zımpara+pasta

Mert VURAL
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

meguiars merter de yaptırmak için fiyat aldım. Pasta cila boya koruma 250 TL dedi.

Murat Sew
    parola1818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

meguiars merter de yaptırmak için fiyat aldım. Pasta cila boya koruma 250 TL dedi.
    Peki yaptıkları işin ömrü ne kadarmış hocam. Araca düzgün bakıldığı takdirde.
    GP Dynamic MJeT
    2008

şükrü t
    punto57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 61

Mert VURAL
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı punto57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaput koruma ile ilgili bir sorun yaşadınız mı acaba? Tavsiye eder misiniz? Kimisi içinde toz tuttuğu için daha kötü falan diyor.

şükrü t
    punto57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 61

kaput koruma ile ilgili bir sorun yaşadınız mı acaba? Tavsiye eder misiniz? Kimisi içinde toz tuttuğu için daha kötü falan diyor.
    ben yeni taktım
    memnunum,
    bu tüylü değil,
    bildiğin meşin

Emre Sipahi
    sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 20

Benim de siyah ve gerçekten bazen çok can sıkıyor.

Yetkili serviste pasta cila nasıldır? Bilgisi olan var mı? Ufak tefek yerlere rötüş da yapıyorlarmış. Rötüş gereken ufak bi yer var dışarıda onu yapmazlar diye serviste mi yaptırsam diyorum. Ne dersiniz?

Hür General
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de siyah ve gerçekten bazen çok can sıkıyor.

Yetkili serviste pasta cila nasıldır? Bilgisi olan var mı? Ufak tefek yerlere rötüş da yapıyorlarmış. Rötüş gereken ufak bi yer var dışarıda onu yapmazlar diye serviste mi yaptırsam diyorum. Ne dersiniz?
    Ben de Edirne'de fiat servisinde yaptırmayı düşünüyorum. Kullandıkları ürün meguiars imiş. Forumda okuduğum ve konuştuğumuz kadarıyla kaliteli bir markaymış. Servis aslında en iyi seçenek gibi duruyor.

Emre Sipahi
    sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 20

Ben de Edirne'de fiat servisinde yaptırmayı düşünüyorum. Kullandıkları ürün meguiars imiş. Forumda okuduğum ve konuştuğumuz kadarıyla kaliteli bir markaymış. Servis aslında en iyi seçenek gibi duruyor.

Bugün 264+kdv dedi ilk aşamada.

Bir de kolçak sordum o 250. Kolçağı çok istiyorum ama bu fiyatı vermek hiç akıllıca gelmiyor.

Hür General
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün 264+kdv dedi ilk aşamada.

Bir de kolçak sordum o 250. Kolçağı çok istiyorum ama bu fiyatı vermek hiç akıllıca gelmiyor.
    Finansal imkanlarınız elveriyorsa orijinal kolçak taktırmak şüphesiz en iyi tercihtir. Ama diğeri de iş görüyor. Benim aracıma benden önceki sahibi sanırım orijinal olmayanından taktırmış. Araba güneşte kaldığında ve içerideki sıcaklık çok fazla arttığında (gıcır gucur) ses yapabiliyor. Ben bu durumu pek umursamıyorum. En nihayetinde işe yarıyor ve kullanımı oldukça pratik. Boya koruma 300 civarı kolçak 250 gerçekten iyi fiyat.

Mert VURAL
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Finansal imkanlarınız elveriyorsa orijinal kolçak taktırmak şüphesiz en iyi tercihtir. Ama diğeri de iş görüyor. Benim aracıma benden önceki sahibi sanırım orijinal olmayanından taktırmış. Araba güneşte kaldığında ve içerideki sıcaklık çok fazla arttığında (gıcır gucur) ses yapabiliyor. Ben bu durumu pek umursamıyorum. En nihayetinde işe yarıyor ve kullanımı oldukça pratik. Boya koruma 300 civarı kolçak 250 gerçekten iyi fiyat.
    Kolçak bildiğimiz kol dayama değil mi? pek bilgim yok kusura bakmayın.
    Eğer kol dayama ise benim araçta yok 2008 model gp de. Taktırmak istesem orjinal parçası ve tam uyanı var mı. Tam uyan derken el freni yerini rahatsız etmeyecek şekilde.

Sayfa 1/2 12 SonSon