Arkadaşlar merhaba;
Bugun aracımı şöyle bir yıkayım dedim amaboyadaki izleri gmrünce şok oldum resmen. Resımlerini çekmeye çalıştım ama telefonun kamerasında net olmadı. yarın alan makine ile deneyeceğim.
Sorunum şu aracın tavan kapuyt kapıların ust kısmına doğru nokta nokta izler var. Altlardada var ama o kadar cok değil. Bu izler sanki toplu iğne gibi bıoyaya batırılmış yanı boyanın ustunde bir kalıntı yok. Direk boyaya ığne batırlımış gibi. Boyacı arkadaşa gittik yapıcak bişi yok dedi ilk defa böyle bişi görüyorum dedi. Pasta falan denedi ama olmadı.
Araca en son benzilikte su tuttumştum ama geceydi sonrada yağmur camur derken birşey anlayamadım. Ondan öncede yıkamacıda yıkattım ordada araç pırıl pırıldı hiç bir sorun yoktu.
Ama su an aracta o kadar cok bu ızden varki yakınına gelince cok belli oluyor ve canım sıkılıyor. Dolu izide değil kaportada çöküklük yok. Arkadaşta dedi bu şekilde olması için aracın boyandıktan sonra kurumadan yağmur serpintisi yapar ama bu araçta boyada yok dedi.
Anladığım kadarı ile egzotik kırmızılardaki boya dökülme olayı oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim o kadar çok kki u noktalarda ve boyaya işlemiş. Bir iki yerde okudum zımpara ile boyayı ınceltip wax ile falan partlatmaktan bahsediyorlar ama zaten bizim araçların boyası ince daha ne kadar ınceltilirki.
Yarın açıksa autokınge gidicem ama sizdende bir akıl alayım dedim. Acaba diyorum benzınlıktekı basınçlı suda kum tanecikleri vardıda onlarmı yaptıkykı.
Yer imleri