gölge biryerde, eczaneden temin edeceğiniz saf izopropil alkol yani İPA ile temizleyebilirsiniz.fısfısla sıkıp yumuşattıkyan sonra bezle silmeye çalışın.
Kaydırmazlık için aldığım pedi çift taraflı bant ile torpidoya sabitlemiştim.Ama güneşin ve zamanında etkisiyle bu yapışkan torpidoya kemik gibi yapışmış.Bunu nasıl çıkarabilrim zarar vermeden ? tşk ettim
gölge biryerde, eczaneden temin edeceğiniz saf izopropil alkol yani İPA ile temizleyebilirsiniz.fısfısla sıkıp yumuşattıkyan sonra bezle silmeye çalışın.
Kartuş temizleyici olmadı, o isoprpfil alkolü bulmaya çalışayım
Aynı sorun bende de var benden önceki sahibi çift taraflı bantla navigasyonu yapıştırmış bant çıkmış ama beyaz izi hala duruyor.arabayı yıkattığım yerde ancak tiner çıkarır dediler ama oda siyah zeminine hasar verir dediler.ne yapacam bilemedim teyibin tam üzeri göğüste hergün gözüme takılıyor yardım lütfen![]()
slm,
yukarıda bir arkadaşın bahsettiği izoprofil alkol etkili oldu, ben yapışkanı çıkardım ama altında çok çok az leke diyemeyeceğim ama izleri kaldı.Üzerine de vazelin geçtim ama biraz daha araştırıp başak bir ürün ile tamamen kapatacağım o minik izleri de...İzoprofil alkol![]()
Ben uyguladım renk atmasından çok korkuyordum ama olmadı.Şu an en ufak leke kalmadı.Yani işlem başarılı oldu.Ben itina ve sabır ile yaptım , yani dikkat ederseniz siz de başarılı olursunuz.Alkol hemen tesir etmiyor 2-3 dakika beklemek lazım.Temiz bir bez ile hafif güç uygulayarak silebilirsiniz.Kolay gelsin![]()
Nalburlara mal veren boya malzemeleri satan yerlerde de oluyor.
Ben ufak bir şişe aldım eczane doldurdu.5 tl aldı.Ama daha önce başka bir iş için almıştım miktarı daha çoktu ve daha ucuzdu.Büyük galonlar ile de satılıyor.
Öbür alkol çıkartmıyor.Bu izoprofil alkolü bazen romatizma için masaj ve ovma için de kullananlar var.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Bookmarks