Eger pastan duzgun olursa emin ol ayna gibi olacak ve cok derin bir renge kavusacak araban. Mutlaka pastadan sonra ipa ile temizle.
Eger pastan duzgun olursa emin ol ayna gibi olacak ve cok derin bir renge kavusacak araban. Mutlaka pastadan sonra ipa ile temizle.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Abi bolunmus olarak alirsan cilayi ucuza geliyor. Fk1000p 20 lira. Ince katlar halinde surersen 4 5 uygulama gider. Bu da eger iyi korunursa 1 yil gibi bir sure olur.
Ipa dedigin eczanelerin bazilarinda oluyor. Ben bulmdigim icin bahsettigim abimizden 8 liraya almistim. Saniyorum 1 litreydi.
Onun disinda ped istersen meguiars pedler dedigim gibi 7 ila 10 lira arasi degisiyor dukkanina gore.
Yani 30 40 liraya isin icinden cikilabilir. Eger daha bir seyler dersen bahsettigim abimizden alabilirsin sanalpazar uzerinden. Ben kefilim,ondan da yardim alabilirsiniz o da baya bilgilidir. Onceden sadece sanalpazar satardi. Simdi dukkan acti. Elinde iyi urunler var.
Reklam olur mu olmaz mi bilemem. Amacim reklam degil ama ben sadece Yasin abiden aliyorum boyle urunleri. Detailingdukkani.com onun sitesi. Sanalpazarda da detailing dukkani diye aratirsan cikar. Dedigim gibi,kefilim. Sorun yasamazsin.
Abi tavsiye etmem. Kilcal çizikler olabilir. Aslında bu mf bezler mf falan değil. Aracı çiziyor. Ben bol tüylü olmadıkça kullanmazdım.
Yengeden makyaj pedi aşırabilirsen o da olur. Maksat cilanın kutusuna paralel olarak sürüp cilayı alıp homojen bir biçimde yayabilmek. Bunu mf bezle zor yaparsın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri