FoamLance denen şeyin orjinali PA firmasına ait. Türkiye'de vergilendirme bilmemne derken bu fiyata gelebiliyor. Yurtdışından aldığınız eğer PA ise sorunsuz kullanırsınız. Burada PA FoamLance'i Atas-Erdem Boya satıyor. Altına da kendi ölçülü şişesini koyuyor. Güzel bir ölçülü şişesi var.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
DLS bomba. Çözmediği kir yok keratanın. 3 günlük eskişehir gezimden sonra kullandım. Cama yapışan kuş pislikleri,sinek ölüleri vs daha washmittle girişmeden dökülmeye başlamıştı.
Bir de sana şunu tavsiye ederim eğer ki köpük yeterli gelmezse,Crystal Concepts'in diye bir ürünü var. APC yani All Purpose Cleaner,Genel Yüzey Temizleyici.Ben sökemediğim kir olduğu zaman fıs şişeye 1:5 döküp boyaya sıkıyorum. Kir anında yumuşuyor. Ama plastik trimlerde çok uzun süre tutmak sağlıklı değil. Aracın içindeki plastikleri 1:10 veya 1:15 sulandırarak temizlersin. Motor için de çok pisse mesela 1:5 gibi ağır karışım oranlarıyla temizleyebilirsin Foam Lance ile. Gerçekten iyi bir kir sökücüdür. Derilerde de beze sıkarak kullandım ben. Çok çok memnun kaldım. Koltuklara da Turtle Wax Deri Temizleyici,Koruyucu sürdüm. Deri canlandı,damarları açıldı ve belirginleşti resmen. Tavsiye ederim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Yaz kiri için dls ağır gelebilir, proteo tavsiye ederim, wax i korumak için de iyi olur. Ayrıca Apc boyada kullanılırsa Wax ı sokebilir dikkat etmek lazım.
seronet.blogspot.com
Benim foam lance geldi ilk denememi yaptım hemen bimden aldığım şampuanla bile iyi köpük yapıyor![]()
Yarın kısa bir kaç video cekeceğim mümkün olursa.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
würth oto şampuanı. tavsiye ederim.
Ben würth ün hiç bir malzemesini kullanmıyorum. Hepsi fason, kesinlikle Alman malı filan değil.
Muhammad Ali Clay
Würth bile fason ürettiriyor diyerek kalite konusunda kafanızda soru işareti oluşuyorsa varın siz düşünün diğer markaların ürettiği ürünlerin halini, ne kadar güvenilir olduğunu... Fason yaptırıyorlar mıdır bilemem ancak öyle bile olsa kaliteden taviz vermezler. Bugün birçok marka birçok konuda fason üretim yaptırıyorlar ama kalite yine aynı kalıyor... Ben würth'ün Şampuan, cam temizleme sabunu, cam suyu, cam buz çözücü ve enjektör temizleyicisini kullanıyorum gayet memnunum.
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri