Konuya bakmakta geciktim kusura bakmayin.
0532 726 42 96 telefon numaram cumartesi ve pazar gunleri musaitim istediginiz zaman arayabilirsiniz.
Konuya bakmakta geciktim kusura bakmayin.
0532 726 42 96 telefon numaram cumartesi ve pazar gunleri musaitim istediginiz zaman arayabilirsiniz.
arabam orjinaldir, sibop kapağına kadar hatta...hiç pasta cila yaptırmadım tamponlar plastik olduğu için zamanla renkleri açıldı. bana verilen fiyat, ön-arka çamurluk ufak tefek rütuşlama+ boya + pasta ve cila 350 TL.... sorun fiyatı değil ama yıllardır içinde sigarayı bırak, stabilize yola bile sürmediğim puntomu tanımadığım insanlara emanet etmek istemiyorum. servislerde sağolsun öpücek adam aradığı için yanaşmıyorum.......
iç döşemelerde yani siyah kısımların beyazlamış yerlerinin eski haline gelmesi için würth ürünü parlatıcı varmış kutusu 15-16 dolar civarında 3-4 uygulamadan sonra tamamen ilk günkü gibi oluyormuş.
buarada muğlada bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi varsa irtibata geçsin![]()
Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....
ben torpido kapı kolları ve kapı pandizotunun plastik bölgelerde bu ürünü kullandım hakkaten cok güzel bir ürün cok güzel bir parlaklık kazandırıyor.2 gün arayla 3 defa uygulayın eski plastik aksamdan eser kalmaz garanti veriyorum. yağlı bir tabakada olustuırmuyor torpido sütleri gibi filan bişey değil cok değişik bir malzeme videolarını izleyin birebir doğrudur.uygulama pedide hediye olarak geliyor bir kere pede fıs yapın bir sürü yeri silersiniz malzeme cok fazla kullanmaya gerek kalmıyor. tozuda cok cekmiyor + sonra kuru bezle silin aynı tertemiz cıkıyoradresi aşağıda
Meguiar's SHINE Şık Parlaklık Torpido Plastik Spreyi Fiyatı
http://www.facebook.com/video/video....09363025763562
iyi günler
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar' (n.f.k)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri