Bu asprin gerçek iyi iş görüyor mu ? Tavanı falan da temizleyebilir miyiz ?
Bu asprin gerçek iyi iş görüyor mu ? Tavanı falan da temizleyebilir miyiz ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
bende koltuk kılıfı YOK. orjinal döşeme.. bu yukardaki aspiyi kullansam zararı olur mu?
?
Valla ben 2 defa kullandım pekte işe yaramıyor açıkçası
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
en güzeli döşemeciye gidip yeni sıfır döşeme yaptırmak, uzun süre satmayı düşünmüyorsanız tabii
Asprin aldım bende çok ucuza satıyorlar arka koltklar benimde orijinal ama çok kirli ama yorumları okuyunca üzüldüm başkalarının söylediği kadar iyi temizlemiyor sanırım ........
Ben en sonunda kosla halı şampuanını denedim sonuç mükemmel herkese tavsiye ederim
Herkese merhaba arkadaşlar.. benim punto'da kapı kısmındaki döşemede kardeşimden kalma sigara deliği var malesef.. bu döşemeleri sıfırlamak istiyorum nerden bulabilirim acaba?
Bu zaten köpük sıkıyoruz koltuğa biraz bekliyoruz o köpük koltuğun içine girip kirleri yukarı cıkartıyor ıslak bezle biraz kuvvetle siliyoruz sonra halı yıkama makinasıyla çekiyoruz
İnsanlar konuşa konuşa
Delik nerede 😅
İnsanlar konuşa konuşa
asprin işe yarıyor arkadaşlar bordo döşemeleri sildim ben yalnız öyle fısfıs olarak değilde ılık suya ekleyerek bezle oldukça hafif şekilde sildim ben, koltuklarım zaten temizdi benim yan döşemelerin köşe kısımları biraz kirliydi oralarda tertemiz oldu, ciddi kirli koltuk temizleme işlemi yapmadım ama dediğim gibiyan kapı döşemelerindeki kiri söktü aldı, harala gürele silmeyin bence yıpratmamak lazım döşemeleri, ben küçük bir çocuğun yanağını okşar gibi siliyorum döşemelerimaksat kokusu değişsin
![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri