Gerçek boya koruma için nano boya koruma uygulanmsı gerekir. Pasta işlemi boyayı inceltir yerine yapılan cıla ıs gormez.
Gerçek boya koruma için nano boya koruma uygulanmsı gerekir. Pasta işlemi boyayı inceltir yerine yapılan cıla ıs gormez.
o zaman 10 sene öncesine kadar kimse boya koruma yapmıyordu... demek ki 50 senedir sektörde olan büyük ve meşhur firmalar nano teknolojik ürünler üretilene kadar hepmizi kandırmışlar... demek ki carnabua waxı falan yalan, hakikisinin yüz gramına iki yüz üç yüz lira vermenin de alemi yok, nasılsa işe yaramıyor... hatta 30 sene önce kullanılan balmumu da kocaman bir yalandı... hatta o kadar yalan ki balmumu mobilya sektöründe iki yüz senedir kullanılıyor ve antika mobilyalar durdukları yerde sırf yalan olduğunu bilmedikleri için hala sağlam duruyorlar ....
Sabun,şampuan gibi ürünler aslında boyaya zararlıdır,matlaşma ve solma yapar zamanla boyada....Ben ayda bir defa bir kova suya bir su bardağı Gazyağı ekler yıkardım.İnanılmaz parlardı aracım..Zira gazyağı boyayı besler canlı tutar..deneyin görün derim..
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
olayın fabrikasyon hata ile ilgisi yok her markada oluyor bu olayın en büyük nedeni aşırı güneş dikkat edin güneydeki çoğu araçlarda vardır güneş yanığı mesela benim eşim manisa salihli li arada kayınpederlere gidiyoruz sokaktaki çoğu araca baktığımda güneş yanığı görüyorum marka farketmeksizin fiat ta var opel de var hatta geçen yaz 2004-2005 kasa audi a3 tede gördüm tavanında salihli nin yazı cehennem gibi kuru bir sıcağı var temmuz/ağustosta 45 lere kadar çıkıyor dereceler.Mesela benim punto dan önceki aracım palio idi araç 2000 modeldi ancak çok şükür 1 cm bile güneş yanığı yoktu sebebi ise kapalı garajda duruyordu özellikle yazın güneş İst.da bile gölgede 40 dereceleri geçiyor güneş altında ise sıcaklık kaportada 50 yi geçiyor o yüzden kapalı garaj çok önemli kuş pisliğinden korunmanın cabası
Babamın aracı 2000 model brava ve rengi pluton yeşili diye geçiyor.
Tavanında hasar çizik yüzünden boya yok. ama tüm markaların belli renk boyalarında sorun olabiliyor. adam güneş yanığı yüzünden 2004 model e200 kompressor unu komple boyattı gözümün önünde. bizim arabadada komple tüm tavan güneş yanığı ve komple tavanın ve kapı üstlerinin boyanmasından başka çaresi yok. ama bu iş beni çok sıkıyor boyatsammı boyatmasammı kara kara düşünüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri