Arkadaşlar fazla uzağa gitmeye gerek yok aşağıdaki ürünü arıyorsunuz.. istediğiniz ürün 3M Temizleme Kili.3M ürün kodu 38070. Tekne ve yat malzemeleri satan yerlerde rahatlıkla bulunur..130 TL civarında olup uzunca bir süre kullanabilirsiniz.. Uygulama ise kolaydır.. biz yağmurlu havalarda uygulardık.. kuru havalarda tavsiyem camsil ile uygulamanız![]()
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
Aynı ürün mü bilmem ama 3m logolu şu mavi kil dx.com'da 12 lira. Çakma olma ihtimali yüksek olmakla birlikte iş göreceğini düşünmekteyim. 120 tl vermek biraz imkansız benim için açıkcası.
biz gp'yi çok sevdik
Aynen hocamhele bi gelsin de kullanalım. Büyük ihtimalle ne olursa olsun benim araca çağ atlatacak gibi duruyor. Ayıptır söylemesi boya üstü zımpara kağıdı gibi
![]()
biz gp'yi çok sevdik
Valla bence zımpara gibi boya görmemişsindir senNitekim bizler tersanede çalışıyoruz.raspa va boyalar yüzünden her ay neredeyse temizleme yaparız ve silecekler değişir..dedimya yağmur azıcık yağsın hemen arabayı kenara çeker macunlardık.. Macun sonrası bir kova suya 2 su bardağı gaz yağı ilave edip arabayı yıka... Sabunsuz sade su ve gazyağı ile..bak rengi nasıl coşacak..
Nacizane tavsiyem![]()
Kıvanç abi boyayı yakmayalım sonraşaka yapıyorum tabi. Yanlarda irili ufaklı zift lekeleri var. Eğer kil ile çıkmazsa mazot veya gaz yağıyla ovcam.
Sanayiye yakın bölgelerde dediğiniz gibi oluyor. Sizin dediğiniz macun, cam veya sızdırmazlık için olanlardan mı?
biz gp'yi çok sevdik
Evet kil'imiz geldi sonundafotoğraftaki ürünün aynısı 3M. hemde 10 da 1 fiyata. 3 haftada geldi Çin'den. Çinli çocuk koşa koşa anca 3 haftada getirebildi
biraz zayıflamış tığ gibi delikanlı oldu sayemizde
Ufak bir iki göçük düzeltme müdahalesinden sonra uygulama yapıcam bakalım durum ne olacak.
biz gp'yi çok sevdik
Mükemmel oldu hocam. Şimdilik sadece kaput ve ön kapılara yaptım. Bebek poposu gibi oldupasta ve cila ile devam ettim rengi açıldı resmen.
Ön kapılarda zehir gibi zift vardı, hepsini temizledi. Kirlendikçe yoğurun.
biz gp'yi çok sevdik
Ben sonrasında cila yapıcam sadece.bir ay once pasta-cila yaptırmıştım.Bundan sonra makina alıp pasta yapmayıda dusunuyorum.boyayı yakarım diyede tırsmıyo değilim.Pastanın püf noktalarını öğrenmem lazım.
Pastada naçizane fikrim compound kullanıp makine devrine dikkat etmeniz. Sanırım 800 devirde yapılıyor. Pasta zaten yeni yapılmış neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
biz gp'yi çok sevdik
şimdi bişeyler buldum. bumudur acaba.
FF064 Clay Car Wash Mud - Blue - Shipping - DealExtreme
CLAY BAR 3M OTO BOYA TEMİZLİK HAMURU - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 128312191
ben bu arkadaştan aldım ucuzaynı ürün 1-2 tane daha varmıs elınde çinden getırtmıs uğraşma.
Aynen abi bunu aldım. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Bitmiş el kremi kutusu varsa sakla onu. Jelatininden çıkarınca ona koyarsın kurumaması için.
biz gp'yi çok sevdik
Uygulamayı şampuanlı su ile yaptım. Sprey şişesine koyup fıslata fıslataama sonra sabun izleri için tekrar durulayıp kurulama gerekti. En güzeli sonax kırmızı şişe hızlı sıvı cila ile oluyormuş.
biz gp'yi çok sevdik
cihankardeş
adamda 1 tane kalmış.
3 aşağı 5 yukarı çinden alsakta fre shipping dediği için oradaki rakam 6,90 $ amı geldi sadece. yani ben 3-4 tane sipariş vereyim diyorum.
meguiars yada diğerleri 100 tl ye yakın 50 gram satıyorlar. fark yoksa bizde satarız belki![]()
Aynen patronben bi 10 tane alıcam yakında azcık bi farkla satarım. maksat milletin işi görülsün. inanılmaz fiyatlar çeken de yok değil
![]()
biz gp'yi çok sevdik
aynen öyle çakma kili meguiars fiyatına satmaya çalışan çok. yanına bi fıs fıs koymuş 40 tl ye satıyorlar. acaba ucuz etin yahnisi gibi bir durum olur mu diyorum ama Cihan arabasına uygulamış. bence sorun olmaz gibi.
Cihan kimileri meguiars quick detailers ile uygulamış. sen ne düşünüyorsun. Bulunduğum şehir Karabük 1 tane tekzen var ondada çeşit yok. netten alıyoz bu yüzden.
Bide dx.com dan nasıl alışveriş yapmış senin arkadaş. Pay pal vs. ilemi ödemişti.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri