Bu kil heryerde bulunmuyor galiba.oto boya,cila vs satan arkadaşa sordum araştırman lazım diyor.
Bu kil heryerde bulunmuyor galiba.oto boya,cila vs satan arkadaşa sordum araştırman lazım diyor.
Arkadaşlar fazla uzağa gitmeye gerek yok aşağıdaki ürünü arıyorsunuz.. istediğiniz ürün 3M Temizleme Kili.3M ürün kodu 38070. Tekne ve yat malzemeleri satan yerlerde rahatlıkla bulunur..130 TL civarında olup uzunca bir süre kullanabilirsiniz.. Uygulama ise kolaydır.. biz yağmurlu havalarda uygulardık.. kuru havalarda tavsiyem camsil ile uygulamanız![]()
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
Aldım kullandım işte mavi macun gibi bişeyorjinalmidir değilmidir bilmem oyle marka falan yoktu ustunde ama nasmavi olan kil baya griye dönmüştü arkadaslar...cok onemli konu şu benim bazı bölgelerde rutus boya vardı bu kil o rutusları sanki biraz kaldırdı gibi sanki.... Ona dikkat edin.onun dışında bahsedilen sıvı ne bilmiorum yanında o sıvı gelmedi bende yıkadıktan sonra suyla yaptım..sonuc olarak baya bi parlattı gibime geldi.son olarak kil uygulaması bittikten sonra biraz beyazlık bırakıyor yani tekrardan köpükle yıkamalsınız
herkese kolay gele
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri