çok kaliteli göstermiş arabayı tavan çok hoşuma gitti hayırlı olsun güle güle kirletmeden kullanın![]()
koslayı yaparken mutlaka sıcak suyla yapın arkadaşlar. ben arabada köpek taşıyorum her ne kadar arka koltuklarda kılıf kullansamda illaki bi yerlere salyası bilmemnesi bulaşıyor. geçenlerde kosla oxi action la temizlik yaptım 4 kova siyah su çıktı. kaynar suyun içine döküp bezle güzelce çitileyin. işe yarıyor kesinlikle..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
çok kaliteli göstermiş arabayı tavan çok hoşuma gitti hayırlı olsun güle güle kirletmeden kullanın![]()
abi tavandan çok aydınlatma dikkatimi çektiklima panelinin soğuğu gösteren mavisi ne güzel aydınlanmış öyle, nasıl bi led koydun içine bilgi verir misin
![]()
selam bu tavan döşemesini nerede yaptırdınız acaba ve kumasın adı bende yaptıracagım sadece tavana cünkü kapı döşemelerini kendim alcantra kapladım siyah ta tavan beni aşardönüş bekliyorum
my punto evo 34 be 6047
Hayirli olsun. guzel olmus
az önce fark ettim arka sol koltuğun üstüne sigara düşmüş.malum yanmış tabi geçe geçe moralim bozuldu.ufakcık bi delik yüzünden bütün keyfim kaçtı.ne yapabilirim aklıma hiç bişi gelmiyor.yeni döşeme almak mantıklımı satılıyormu fiyatı nedir.fikri olan varsa yardımcı olurmu acaba ??
tavan temizliğinin bedava yolu.. hem zahmetsiz hem kolay.. bunu deneyin.pişman olmayacaksınız..
Sigarayı bırakın! bakın bir daha tavanda lekeler oluyor mu. karı yok zarardan başka..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri