Arkadaşlar ilk defa izledim çok etkilendim. Buna verdiğim paraya acımam işte sizce nasıl???
Link : MY STEAM CAR CLEAN BUHARLI ARAÇ YIKAMA - YouTube
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
iç temizlik için çok güzel ama dış temizlikte suyun yerini tutmaz diye düşünüyorum
burada açtılar buharlı araç temizleme 20 tl oha![]()
bence çok güzel
NOrmalide o fiyat bu fiyata iç kısım temizliğide dahilse bedava bence!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Ankara'da vardı benzer bir mekan var tutmadı battı. İç-Dış-Motor toplamda 30TL'ye yıkatmıştım eski aracıma Etlik'te bir oto kuaför'dü orası. Şuanda Ankara'da bu işlemleri yapan bir yer var mı bildiğiniz_? Malum pazartesi günü punto'mu alıyorum ve içini tepeden tırnağa temizletmeyi düşünüyorum. Detaylı kuaför yerine bu sistem çok iyi bence.![]()
Buharlı Oto Temizleme MYSTEAM "car clean" buharlı oto yıkama oto kuaför mobil oto yıkama firmanın sitesinin bayilerinin adresleriamma çok "i" kullandım
![]()
usta bu alet kaç liradır acaba ya. çok pahalı bişey değilse kendime alayım bari![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bursada varmış
Farklı bır makına veya sıstem galıba,grupanyada ındırımı kacmıs ıcdıs 119 tl yerıne 19 tl dıyordu .
Mavi Yeşil Buharlı Oto Yıkama Sistemleri (Ankara)
![]()
![]()
Birlik Mahallesi 448 Cadde No: 65 / A, Çankaya, Ankara
(0312) 495 6060
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
çamuru çıkartacağını düşünmüyorum... inanasım gelmiyor.. ama içi için güzel olur... o kadar çamurlu arabayı boyayı çizmeden bezle nasıl alır bilemiyorum... ayrıca bu işlem çok zaman alır... arabayı yıkayanların işine gelmez...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
suyun suyu mu çıktı ya3 lt diye övünmüşler bir de. peki o suyu basınçlı buhar yapmak için harcanan elektrik ne oluyo
![]()
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri