çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum ilk olarak kil sonra meguiars compound çizik giderici pasta sonrada NXT 2.0 wax düşünüyorum nasıl olur acaba?
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Boyada sadece kılcak çizik var o da abartılacak kadar değil pasta yerine cilada atabilirim
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
eline sağlık usta iç kısım içinde sonax'ın ürününü tavsiye ederim. parlatmaz ama tertemiz yapar, üstelik toz da tutmaz artık.
elinize sağlık çok güzel olmuş...
bende swirlX uygulayıp ardından FK1000p wax sürücem yarın... ön kaput ve kapı çıtalarında dairesel çizikler mevcut... bölgesel uyguladım ve olumlu sonuç aldım yarın bende kolları sıvayacağım![]()
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Ben meguiars compound ürününü çok merak ediyorum. Hakkında birçok yorum okudum. Fırsat olursa alıp denerim eğer polish ile çizikleri gideremezsem..
Oncelikle elinize saglik cok hos duruyor. Bu kili nereden temin edebiliriz? Nasil bir uygulamasi oluyor detayli olarak? Cizmez mi araci? Acaba arabayi yikamaya versem sonra boya koruma uygulasam kile gore daha mi etkili olur?
Teşekkür ederim. Reklam olarak algılanmaz ise yazayım, erdem boya ticaret diye bir firma var perpada oradan aldım ben. Kil en güzel mequiars quick detailer ile uygulanıyor ama siz cilalı bir oto şampuanını su ile karıştırarak yapacağınız karışım ilede uygulayabilirsiniz, yani kil ıslak kaportaya yavaş hareketler ile uygulanıyor. Aracınızı yıkatın sonra elinizi hafiften kaporta üzerinde gezdirin ve sonra birde kili uyguladıktan sonra gezdirin anlayacaksınız zatenboya korumadan önce mutlaka kil ile boya yüzeyini görünmeyen yapışmış kirlerden arındırın.
mehmet bu kil ne kadar? internetten baktım 50gr için 32 tl falan yazmışlar doğru mudur ? 100 gr için 64 tl vermedin değil mi)
Şöyle bir önce ve sonra da ekleyeyim
Öncesi ve Sonrası
Konu effect1903 tarafından (03/05/2012 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
Kile o kadar vermenize gerek yok 5.5 $ buyincoins.com sitesinde. 160 gr
clay diye aramaya basınca geliyor. Alırken takipli kargo ile alırsanız daha garanti olur. 30 $ ı geçince takipli kargo ücretsiz yoksa 2 $
Fiyatı iyiymiş ama yabancı site olunca birde bana acil lazımdı aldım geçtimçok da pahalı değil.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri