Aracınız gerçekten çok güzel olmus Bendede siyah punto var pasta, cila, boya korumayı kendim yapmayı düşünüyorum hangi ürünleri önerirsiniz... fiyat söz konusu değildir kaliteli olsun
Aracınız gerçekten çok güzel olmus Bendede siyah punto var pasta, cila, boya korumayı kendim yapmayı düşünüyorum hangi ürünleri önerirsiniz... fiyat söz konusu değildir kaliteli olsun
Öncelikle teşekkür ederim. Eğer aracınızın boya durumu iyi ise yani çizik vs pek fazla yok ise pasta kullanmayın, zira pasta verniği ve boyayı inceltir.( ama çizikler çok ise kullanılması gerekir) Kılcal çizikler ise zaten benim yaptığım işlem ile de büyük oranda daha az belirgin hale geliyor. Boya koruma işlemi yapmadan önce mutlaka kil hamuru ile boya yüzeyini yapışmış gözle görülmeyen kirlerden arındırın yoksa boya yüzeyine yapışmış kirler uygulama pedine yapışabilir ve boya koruma işlemi aracı çizme işlemine dönüşebilir(50 gr. kil hamuru bir araç için yeterlidir ama ben 100 gr. kullandım
o ayrı) Kullandığım ürünleride resimlemiştim mequiars ürünlerini kullanıyorum çok kaliteli ve istediğim sonucu fazlası ile veriyor. Kullanacağınız ürünler kil+ mequiars nxt tech wax (boya koruyucu wax) ve üzerine son olarak boya koruyucu'nun etkisini ve parlaklığı dahada arttırmak için mequiars quick detailer (yüzey temizleyici hızlı cila) tavsiye ederim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri