Konsantrasyonun ayarlarsanız Atas-Vinet çok iyidir
biraz daha pahalıya meguiars APC var oda çok iyidir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...74534361/detay
Hangi ürünü kullansam link yada isim verebilirmisiniz?
Konsantrasyonun ayarlarsanız Atas-Vinet çok iyidir
biraz daha pahalıya meguiars APC var oda çok iyidir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...74534361/detay
Konu Ayberk0616 tarafından (01/04/2012 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
atas-vinet iyiye benziyor hemen teğmin edebilceğim bir market varmıdır bunu ? carfour migros onur kipa filan ? İlla nettenmi almak lazım
şahsen dün aracımı asprinle temizledim aracımın iç döşemesi açık renk olduğundan oluşan lekeleri tamamen temizledi ve orjinale döndü renkler. fiyatıda 4.5 tl
ben asprini evin yakınında bulunan temizlik malzemeleri satan dükkandan aldım. sizde bu gibi yerlerden bulabilirsiniz beyaz bir sıvı. bire iki oranında karıştırdım ve direk uyguladım bastırarak şahsen başarılı da oldu.
benim active koltuklardada lekeler var havalarin isinmasini bekliyorum
A101de satılan asprinn beyaz renkli değil, sarımtırak yoğun bir kıvamda(sanırım domestos gibi)
suyla karıştırıp(üzerinde döşeme için 1 ölçek asprinn 5 ölçek su yazıyordu ben göz kararı döktüm)
bezi suya daldırıp sıkınca bezde ve elimde beyaz ve yoğun köpük kalıyordu, o şekilde uyguladım.
puntonun plastik aksamlarında denedim temizledi. esas alma amacım kapıdaki kumaşlardı onlarda pırıl pırıl oldu.
esas temizliği cmaxte yaptım, bej renkli plastikler resmen siyahlaşmıştı pırıl pırıl oldular. koltuklardada(bej) denedim, siyahlaşmalar ve lekeler vardı bir leke hariç epey temizledi.
puntoyla işim birip cmaxe ufak ufak giriştiğimde karışım simsiyah olmuştu. tekrar hazırlayıp cmaxi temizledim karışım bu sefer dahada kötü oldubi ara tekrar üzerinden geçersem iyice temizlencek sanırım
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Güleç Kimya Temizlik Ürünleri ~ "Temizliğin Gülen Yüzü"
reklam olmasın ama ben bunla temizledim
Tavandaki lekeler(küf gibi) için Aspirix (pembe şişeli) ile denedim ama iyi sonuç vermedi, bide aspirinle deneyeceğim bakalım,
yakınlarda bauhasuse yokmu orada iyi ürünler satılıyor müşteri danışmanı size yardımcı olacaktır
arka koltuk çok kirlenmişti sonaxın araç içi temizleme spreyi vardı onunla temizlemeye çalıştım. kurumuş lekeleri iyi çıkartamadı, bende döşemeyi söktüm. evde renkliler için kullanılan deterjan bir de kosla oxi ile makinede yıkadım temizlendi sadece bir leke gölge gibi kaldı. (sökmeyi göze alırsanız tabi)
ben ıslak mendille temizledim plastikler tavan ve döşemelerde işe yaradı tavsiye ederim
döşeme temizliği için en iyisi kaliteli halı döşeme yıkama makinası. Diğer türlü lekeler kusabiliyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri