Bi fikrim yok ama en iyisi sigara içme abi![]()
Otomobildeki sigara kokusunu, özellikle klima açıkken üfleyicilerden gelen kokuyu nasıl yok edebiliriz? Servislerde bazı yöntemler kullanılıyor ama bunlar oldukça pahalı, ben kendimiz bu kokuyu nasıl giderebiliriz, neler yapabiliriz onu öğrenmek ve uygulamak istiyorum
Bi fikrim yok ama en iyisi sigara içme abi![]()
TSİ Jetta.
Bi fikrim yok ama en iyisi sigara içme abi
Çok teşekkür ederim, tabi ki en doğrusu bu, öte yandan sevgili Oğuz 60 yaşındayım ve bugüne kadar bir nefes bile almadım. Bazı arkadaşlarım içtiği için bu kokuyu yok etmek istiyorum. İşin aslı bu.
sigara içenlerin içmeyenlere saygı göstermesi lazım bence! bende sigara içmeyen bir insan olarak birçok ortamda çok rahatsız oluyorum! ama bugüne kadar arabamda hiç içirmedim en iyisi bunu yapmak sanırım![]()
Atas'ın airclim diye bir ürünü var abi onu arabanın içinde patlatıp klimayı açınca %70 geçiriyor.ATAS AirClim Klima ve Araç ?çi Dezenfektan? 150m GittiGidiyor'da 40838124
TSİ Jetta.
Abi arabada sigara icirme... ama illede icecekler diyorsan... camlari acip icsinler bir nebze koku azalir...
Gıttıgıdıyorda urun yok satısı yok ama asagıda 15 TL
Atas Airclim Klima Ve Araç İçi Dezenfektanı*nane* - SanalPazar
Arkadaslar bende sıgara kullanmıyorum aracıma bınen ınsanlarda ıcmıyor bır kısı harıc en yakın arkadasım bır turlu laf anlamıyor baktım sıgarayı cepten cıkartıyor hemen saga cekıp asagıya ındırıyorum ıc oyle gel dıyorum ama zaman zamanda laf anlamıyor bır sıgara benden kıymetlımı dıyor benım aracta gel nargıle ıc ,içki iç dök canın sagolsun dıyor kısacası acayıp sınırlenıyorum sureklı tartısıyorum su an askerde rahatım askerden gelıncede aksamları dısarı cıktıgımızda da yıne aynı durumlar soz konusu olacak galıba bu konuda acayıp anlayıssız sagolsun artık kesın bır seyler yapacam
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
abi polen filtresini değiştirmeniz belki çözüm olabilir. Ayrıca filtreye güzel kokulardan sıkıp kokuyu maskeleyebilirsiniz.
biz gp'yi çok sevdik
Ben içerken mutlaka camı aralıyorum, zaten biraz hız varsa tek cam açıksa çeker. onun dışında içtikten sonra mutlaka havalandırıyorum. mümkün olduğunca klima veya havalandırmayı açmıyorum koku çıkana kadar açarsamda dışardan hava gelicek şekilde açıyorum, bu şekilde kalıcı bir koku oluşmuyor.
Ayrıca temizlik sonrası polen filtresini değiştirin oda epey koku tutuyor.
abi bırak içsin dediği gibi ondan kıymetli değil dünya malı altı üstüonunda anlayışlı olması lazım ancak o ayrı konu.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sigarayı bıraktığım halde phantosmi oluyor. iğrenç bir kokuymuş meğersem.
çıkmadı burnumdan yapıştı kaldı..
içmeyin içirmeyin tek yolu bu..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri