Alıntı ersan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bahsedilen boyalar yoldan sıçramış olan şerit boyaları ise. aynısı benimde başıma geldi. tırnağımla kaldırabiliyordum ama boyayı mahvedersin dediler. bende araç temizleme kili, clay bar aldım hepsi buradadan. onla temizledim. başka hiçbir müdahaleye gerek kalmadan çözdüm.
fakat sizin bahsettiiniz her yede noktasal beyaz leke tarifi daha çok taş izlerine benziyor. rötüş boyası şart. anlamam ve bulaşmam o işe profesyonel uygulama gerektirir.

güneş altında beliren , dairesel çizikler için. autoglym srp, ya da auto glym radiant wax kullanbabilirisiniz. makineyle iyi sonuç verir. ellede uygulanabilir.
srp 500 ml : 28 tl, radatn wax 1 lt : 32 tl dir. elle uygulamada wax/polish pedine fındık tanesi kadar döküp 30*30 luk bir alanda hafifi bastırarak uygulayabilirsiniz.
aşınıdırıcı özelliği yok denecek kadar azdır. dolgu özelliği ile çizikleri maskeler. amatör kullanıımda zarar vermez
Bilgileriniz çok faydalı sağolun diger arkadaşlarda öyle ama tümseklikler pütürlükler var çukur değil yani ama çok ilginç o kadar küçükki nokta ve aracın heryerinde plastiklerde dahi var boya olsa bi yerine gelmez mesela ama bunda heryerde var..acaba kardan mı oldu ? birde bunu farkettiğim gün aracımı benzinlikte 1 tl atıp köpük fışkırtmada yıkadım ondan olma ihtimali varmıdır ? orda yıkayıp eve geldikten sonra dikkatmi çekti ama geri gidip başka araçlara baktım yoktu sanki yeni yıkıyorlarken acana sonradan mı çıktı o köpükle alakası olablirmi acaba..heryerde olması aklıma sadece bunu getiriyor..suyun kireci olsa bu elimle bile zor çıkıcak halde olmazdı heralde