Arkadaşlar ben de bir süredir koltuk kılıfı işini düşünüyordum. Beklemekten vazgeçip aldım elime kumaşı, makası oturdum makinenin başına GP'nin orjinal dikişlerine ölçülerine birebir uygun bir kılıf diktim deneme olarak. Sonuç gerçekten başarılı. İlk girişimim olmasına rağmen neredeyse hiç hata, potluk yok.
Ama bu dediğim gibi denemeydi sadece sürücü koltuğuna diktim ve kumaşa ve renge özen göstermedim.
Buraya yazma amacımsa şu ki; nasıl bir renk tasarımı kullanacağıma karar veremedim. Ayrıca doğru kumaşı da bilmiyorum. Tekstil konusunda bilgisi olanlar kumaş seçimine ve temini konusuna değinebilirler, renk ve tasarım konusu da herkese açık, beyin fırtınası güzel olur diye düşünüyorum. Güzel birşey çıkarsa ortaya sitedeki arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
@paradoxx mesleğin terzilik mi hocam nerden bu hüner.
toplu alım /siparişlerde 100-120 liraya kadar bütçe düşünüyorum. tabi araca özel gerçekten oturan ve yakışan kılıf olursa![]()
yok walla hocam benimkisi aşırı merak ve biraz da hobi
Benim yaptığım "demo sürüm" de oturmayan tek yer sırt kısmında gri ile siyah kumaşın birleştiği yatay dikiş. Onda da yapacak birşeyim yok koltuğa döşeme şeklinde dikmediğim için gerildiği zaman orası havada kalıyor.
Onun dışında dikişlerinde bir aksaklık görmedim. Ama renk ve tasarım önemli. Kendini gösteren kısmı o olacak işin. Benim şu anki sıkıntım doğru kumaşı bulmak. İlçe de her istediğini bulamıyor insan
Kendime bir tane yapıp bitirince resimleri koyarım sizin fikirlerinizi de alırım.
İnşallah güzel birşey çıkar ortaya da rezil olmam![]()
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
Arkadaşlar bugün Batkan Oto Dizayna bod perde taktırmaya gittim ve koltuk kılıfınıda görme şansım oldu. Öyle alelade sağ ön koltuğa geçirdik görmem için. Bu halde bile neredeyse tam oturdu. Gerdirdikten sonra harika bir görünüm alacak gibi geldi bana. Kameram yanımda olmadığından kötü telefonumla bir foto çektim.Umarım yardımcı olur. İnternet sitesindeki renk seçenekleri mevcutmuş...
BLUE FROG
kılıf oldum olası bende sevmem git dünya para ver yakışsın koltuklar kirlenmesin diye ugraş didin satınca sefasını başkası sürsün ohh ben kılıf sevmim ha
Arkadaşlar siz kılıf olayını seçin beğenin daha sonra toplu alım yapalım ve üstüne abarth falan işletelimDaha önceki bir konudada ben yazmıştım nakış , baskı işklerini yaptırtabilirim.Hatta istiyen olurda 50 adeti falan tutturursak ben sadece logolarını yaptırırım siz diktirirsiniz.Kafalık yada kılıflarada rahatlıkla diktirilebilir diye düşünüyorum.
ben alırım...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Bende alırım arkadaşlar yapalım bir organizasyon.
bnde alırım
fiyat ne olacak
Öncelikle tam uyumlu bir model belirleyin arkadaşlar aranızda , ondan sonra nakış işine yada baskı işine girişelim eğer böyle bişey yaptırmaya karar verildiyse.
bende varım..
Selamlar,
Kılıf konusunda bende varım arkadaşlar.
bende varım.
Arkadaşlar bende alırım..
Merhaba,
Konu sonlanmış sanırım...Gittigidiyordaki fotolara ve bir arkadaşımızın çektiği fotoya bakarak alınası bir ürün gibi geliyor...
Ancak bu kılıfların diğer kılıflardan çok bir farkı var mı emin değilim. Zira fermuarlı bir sistemle sökülüp takılmalı ki ayda bir yıkanabilsin, öbür türlü o kancalar adamı deli eder söyleyeyim...
Ben hafta sonu ankarada daha önce döşeme diktirdiğim yer ile bir görüşeceğim. Oradan alacağım fiyata göre sizlere bildirirm.
Selamlar
Sevgili Halit ne yaptınız gittiniz mi dediğiniz yere ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri