bakalim simdi haber beklioz bizde insallah yaparlar..Bide ben araci yeni aldim 4-5 aliyo servise filan hic bakima gitmedim ama bnden onceki sahibinde servis bakimli arac bide 6 yasinda arac olunca nolur nolmaz haber beklioz iste
Merhaba benim aracimda da ayni problem vardi 2006 gp. Gecen yil Tokatta dinc otoya goturdm burdaki arkadaslarin islemlerini referans gosterdim servisin verdigi yanit edirneden karsa boyle bisey olsa biz duyarizama ne hikmetse musteri memnuniyeti acisindan ucretsiz boyadilar
![]()
bakalim simdi haber beklioz bizde insallah yaparlar..Bide ben araci yeni aldim 4-5 aliyo servise filan hic bakima gitmedim ama bnden onceki sahibinde servis bakimli arac bide 6 yasinda arac olunca nolur nolmaz haber beklioz iste
benim puntomda 2007 üretim egzotik kırmızı aynı sorun bende de vardı iki ay önce aldım, araba kan kırmızı tamponlarım şeker pembeydialırken dikkat ettim expertiz araçta boya yok dedi.. gözle görülür farklı tamponları sorduğumda onlar plastik önemli değil dedi.. yani boyatsanız da satarken boyalı parçaya girmiyo tamponlar. boyatmanızı tavsiye ederim
![]()
Hocam boyat gitsin. Arabaya sen biniceksin satarkende extra bir durum olmadığı sürece istediğin fiyatı yazarsın parayı veren alır gider. Bu kadar basit.Kendi adıma vernik atığı var diye üstünüde çizdiler diye 1 dk. düşünmedim gittim boyattım kaskodan...
zaten götürdüm servise boyasinlar diye garantiden sonucu bekliyoz simdi..Bencede ole pembe pembe bincegime boyatirimama beles olursa..icimden bi his kabul etceklerini söylüyo
![]()
Benimde aracım 2007 egzotik kırmızı renginde ön tamponum önceden boyanmış onda sorun yok ama arka tampon kapı kolları yan marşpiyeller ve arka spoiler bildiğin pembebende bayramdan sonra boyatıcağım.
Az oncede beni aradilar servisin numarasini verip ücretsiz olarak boyatabilecegimi söyledir![]()
Bu kadar cabuk olmasini beklemiyodum servisi aradim ama 5 te mesaileri bitiyo galiba tele kimse bakmadi randevu vermek icin.
saol kadir arayim randevuyu aliyim bi ondan sora bulmaa calisirim senin arac kac gunde cikmisti acaba?
yanlış hatırlamıyorsam 1hafta kalmıştı...
bu arada belirtmeyi unutmuşum yalçın usta kaporta-boya bölümünde...
sagol kadir bende az önce aradım 27 agustosa tarih verdiler bakalım ne kadar sürecek bizim işlem.
aynı dert bendede var boyanmada sıkıntı olmaz duzgun ve ısını bılen usta bul boyat derım
su anda arac serviste ücretsiz olarak boyaniyo 2 gün sonra teslim alicam araci.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri