Alıntı karal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar şöle bir test yapılmıs fikir olması açısından ;

ÖNDEN ÇEKİŞLİ ARAÇLAR

Kar üzerinde eğimi aşma testinde, karla kaplı tali yolda sadece zincirler 15 derecelik eğimleri aşabilmişler. Autosock ile kar lastikleri 8.5 derecelik eğimi aşamamış. Çiğnenmiş kar üzerinde yapılan teste ise tüm ürünler aynı düzeyde performans sergilemiş. Buz üzerinde yapılan testlerde ise kar zincirleri daha yüksek performans göstermiş. Frenleme ve hızlanma testlerinde Autosock, 12 milimetrelik zincirlere göre sırasıyla yüzde 49 ve yüzde 66 oranında daha düşük performans gösterirken, 9 milimetrelik zincirlere göre ise yüzde 65 ve yüzde 79 oranında düşük performans göstermiş. Asfalt üzerinde yapılan testlerde ise kış lastikleri en yüksek performansı göstermiş.

ARKADAN ÇEKİŞLİ ARAÇLAR

Karla kaplı kamusal yolda sadece kar zincirleri 20 derecelik eğimleri aşarken, diğer ürünler bu eğimi aşamamış. Çiğnenmiş kar üzerinde yapılan frenleme ve hız artışı testlerinde tüm ürünler aynı düzeyde performans sergilemiş. Kış lastiklerinin bile zincirlere oranla yüzde 27 düşüş sergilediği kar üzerinde çekiş gücü testinde Autosock ürünü kaybolmuş.

Buz üzerinde yapılan testlerde ise kar zincirleri en iyi performansı ortaya koymuş. Frenleme ve hızlanma testlerinde Autosock zincirlere göre iki testte sırasıyla yüzde 29 ve 67 oranında daha düşük performans göstermiş. Asfalt üzerinde yapılan testlerde ise kar lastikleri en performansı elde etmiş. Bu test sırasında Autosock tertibatı kaybolmuş.

Bu yorumu bende gördüm bir forumda ve yazının altındaki yorumu aynen aktarıyorum.Arkadaşlar bana biraz markalar çatışması gibi geldi ve bir nevi karalama kampanyasıda olabilir.ben çok üstteki yoruma altındaki imzayı gördükten sonra itimat etmedim açıkçası''

((((Cevap: Test ettiler karda en az kayanı ortaya çıkardılar
Merhabalar;
Kar çorabı sipariş ve bilgi için:

Tyrex group : 0212 274 00 40 yada 0554 915 84 71

Numralı telefondan bızlere ulasabılırler.

TURKİYENIN HERYERINE ÜCRETSİZ KARGO İLE TESLİMAT..))))