Arkadaşlar artık aracının temizliği,çizilen yerlere rötüş,boya koruma hakkında soru sormak isteyenler bu başlık altında sorarlarsa konu kirliliği olmaz diye düşündüm şu sıralar sürtme hakkında çok konu açıldığı için bu konuyu açma gereği hissettim gereksiz bulunursa moderatörler tarafından silinebilir..
TSİ Jetta.
Boya korumayı kendimiz yapacak olursak izlememiz gereken işlemler sırası nasıl olacak ? ürün olarak çok prof. kaçmadan mesela ( turtle wax, sonax en fazla auto glym olacak şekilde ) ne kullanmalıyım ? Ne ile uygulamalıyım illa ped mi olmalı ? mesela pastayı pedle mi yoksa üstübü ile mi uygulamalıyım. Amatörce bir şey yaptığımı kabul ederek cevap verebilirseniz çok sevinirim. Çünkü collinite, meguiars gibi markalar var evet ama ben daha zahmetsiz olan, gidip yapı markette alacağım ürünlerle yapmak istiyorum bu işlemleri. Fayda - maliyet doğru orantılı olacak şekilde bir uygulama düşünüyorum.
meguiars nxt 2 kullanıyorum,uygulamayı ped ile yapıyorum gayet de kolay bir şekilde hallediyorum.fiyat performans olarak gayet başarılı 60tl vermiştim sanırım şişesine,40-50 uygulama yapılabilir,sonuç da mükemmel..
Soru 1 : Aracım siyah ve istemeden de olsa fırça ile yıkatmak zorunda kaldığım durumlar oldu şimdi güneş altında fırçadan dolayı kılcal çizikler çok belli oluyor. Boyaya zarar vermeden ne ile yok ederim ? (turtle wax nano cila parlatıyor ama geçirmiyor)
Soru 2 : Bir de ciladan mıdır bilmem hareli bir görüntü var onu da yok etmek için ne yapmak gerekir ?
Konu feedbackx tarafından (26/09/2011 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri