aynı küflenme bende de var arkadaşlar sonax tavan temizleyicisi ile denedim ancak bi işe yaramadı..
aynı küflenme bende de var arkadaşlar sonax tavan temizleyicisi ile denedim ancak bi işe yaramadı..
benim aracım 2006 model GP ve aynı sorun bende de mevcut, leke çıkarıcı aldım hiçbir etki etmedi maalesef.
Bende serviste değiştirdim bu puntoların hastalığıymış genelde oluyormuş servistekiler söyledi yapıştırıcı kusuyormuş garanti kapsamında değiştirildi.
Benim aracım 2007 model.. Bende de var aynı sorun.. Nokta atışı çözüm sunabilecek, daha önce tecrübeyle sorunu çözmüş bir arkadaş var mı? (garanti kapsamında değiştirmekten başka bir çözüm)
Bu konuda servis kronik midir servis değişim yapıyormu acaba (ücret nedir ücretsizmidir)
Alayına isyan İnadına Beşiktaş
Çok saçma yapıştırıcı kusuyormuş bilgisi vermeleri..
Emin olun micro mühendislik adına en ufak kafa yormamışlar.
Aracım 2008 model tükenmez kalemler kendim karalamaya kalksam kolumun ağrısından bırakırdım.. Özellikle tavan ışığın bulunduğu plastiğin çevresi komple siyah nokta doldu son 1 senedir??
Daha kesin çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşlarımız var mıdır??
biz ilk aldıgımızda leke vardı yapıstırıcı kusması dediler ve hemen ucretsiz değiştirdiler.
Bravo HGTurbo
Kaan
Bir araştıralım soralım servise, sempatik ikmalle de olsa belki değiştirme durumu olursa burda paylaşalım derim..
bu lekeler nerde mevcut araç içinde arkadaşlar merak ettim bende bakacam aracıma
benim arabada tavan kirli,şansa az önce işten dönerken bi abimin tavsiyelerini aldım daha denemedim pazar günü yapıyorum kısmetsebi leğenin içine 4 şişe soda,kir çöz koyup üstüne yarım dilim limon sıktıktan sonra hepsini bi tüle (eski perde dantel vs olabilir) yedirerek,önce sağdan sola daha sonrada diklemesine tavana sürünce tertemiz oluyo diye söyledi.kesinlikle su karıştırıklıycakmış bilginiz olsun..
Ümraniyeden bursaya sefere çıkabilirimÖğrenmek için
Kolay gelsin şimdiden
Alayına isyan İnadına Beşiktaş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri