Teşekkürler Valla yerli ürünlerden bu derece randıman alamadım. Amatörken 1-2 ÇBS ürünü denemiştim. Kalın pastası tam bir katildi, Teflon Polish denen ürünün parlaklığı güzeldi ancak ömrü 1 yıkamaydı. Yapı marketlerde satılan Sonax, Turtle Wax, Arexons gibi markaların da çeşitli ürünlerini denedim. Yine Sonax'ın Auto Politur isimli ürününün parlaklığı güzeldi ama ömrü çok kısaydı. Listedeki ürünlerin performanslarına, ömürlerine bakınca yapı marketlere tamamen boşa para harcamış olduğumu farkettim. Gerçi yapı market ürünleri, evinin garajında elle uygulama yapanlar için yine de uygun seçenekler. Hatta bazı ürünleri hala yapı marketlerden alırım. Sonax'ın cam temizleyicisi, Wash&Wax şampuanı, jant temizleyicisi (özellikle FullEffect adı verilen ürünü yurtdışında inanılmaz paralara satılıyor ve aşırı talep görüyor. Yalnız 45-50 TL'yi bir jant temizleyicisine vermek yerine 10 TL ye satılan modelini fırça yardımıyla uygulayınca şaka gibi sonuçlara ulaşıyorum.) son derece güzel ürünler. Fakat başka "alınabilir" bir ürüne pek rastlamadım. Ancak yurtdışındaki uygulamaları görüp beklentilerimi yukarı çektiğim için artık tatmin etmiyorlar. Uygulamalarımla yurtdışı standartlarını yakaladığım, hatta bir çoğunu geçtiğim için mutluyum