jeniffer lopez gibi olmuş
serkan her yıkamadan sonra hızlı cila gibi bişeylerde yapıyormusun ?
uygulaması nasıl çok uğraştırıcı bişeymi?
benimde öyle bişeyler alasım varda ne alacağımı bilemedim çok zahmetli işlere gelemem daralırım![]()
yok abi sıkıp siliyosun onların uygulaması çok kolay sana tavsiyem Meguiars Quick Wax bu senin işini daha iyi görecektir![]()
Adem abi sıraya gir önce ama![]()
erdem sıramı beklerim
Hepsiburada.com : Meguiars Spray Cila 8517516 | Oto Aksesuar
serkan ürün bumudur?
Sonax Süper Güçlü Cila 250 Ml
Hepsiburada.com : Sonax Süper Güçlü Cila 250 Ml | Oto Aksesuar
Turtle Wax F21 Super Protectant 094038
https://www.hepsiburada.com/Liste/Pr...ctid=otm094038
Microfiber Havlu Temizlik Ve Kurulama Bezi 4 Lü Ekopaket 091190
https://www.hepsiburada.com/Liste/Pr...ctid=otm091190
Serkan arkadaşım, ben de bunları aldım şimdilik ama özellikle cilayı nasıl uygulamalıyım bir profesyonel olarak tavsiyelerini bekliyorum, başka neler alabilirim vs.
Konu Ardevo tarafından (28/03/2011 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
yanlız makine tutuşunu hiç beyenmedim..öylemi tutulur makıne adamlar oraya D kolu yapmışlar..90 derecelik uygulamalar için allah korusun bır fırlasa eleınden sonuç felaket olur..artı o sekılde tutus pozısyonunda pedin yuzeyının tamamı arac uzerıne temas etmez ve kalıteli sonuç elde edemessın...cizik giderici uyguladığın urunle ıse haralenme hat safata olur.
bu işin 1. kuralı(bana sonax eğitiminde söyleneni söylüyorum)uygun devir,uygun basıç ve uygun tutuş..bunlar olmassa olmazlardan ..kullanılan malzeme 1. derece kalıtelı malzeme olsa bıle bu soylediklerim olmas ıse sonuç hüsran olur....ama yınede gayet basarılı görünüyo araç yüzeyi..eline emeğine sağlık...güle güle harelenmeler
onrky
1.4 starjet 95hp
evet adem abi odur ürün...
abi estağfurullah ne profesyoneli makineyi elime 3. alışımcilayı sür bekle sil
şunu söyliiim orda ben poz vermeye çalışıyordum makine arabaya değmiyor zatenotomatik çekme moduna aldım bekledim ölece 10 saniye
ama teşekkür ederim, öğrenecez zamanla doğru tutuşu da
![]()
Konu serkankucuk tarafından (28/03/2011 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
Serkan veya Ömer birdahakı uygulamanızda bır ıkı arkadas cekırdek,kola,patlamıs mısır ıle gelıp sızı izleyebılımıyız.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
olur zeynel abi neden olmasın arada yardım da edecekseniz![]()
çok güzel olmuş abi eline sağlık...
paraya kıyabilsem bende alırım valla![]()
Keyif BMW'Dir...
İnanmıyorum Serkan'ım bu gp o gp mi? Valla bi işleme girecek dediğini hatırlıyorum da Gp yi resmen Full HD yapmışın. Ellerine sağlık.
Femolinin dükkanda karşıdaki boyacıyı kesmenden anlamıştım bu işte hassas olduğunu. Bu arada ben de Tan otoda boya koruma iç detay ve motor koruma yaptırdım. Ama ne yazık ki ikimiz de yağmuru yedik.
Gezgin Gp.
benimki kasko hediyesi idi. Ama Süleyman usta sağolsun iyi işçilik çıkarmış.
Gezgin Gp.
hemşerim eline sağlık benim araç akşama çıkıyo sonaxtan o da 33 plaka o da siyah![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri