Merhabalar tekrardan,
3. denemem yine kendi aracım üzerinde oldu ve sanırım bu sefer polisaj aşamasında istediğime biraz daha yaklaştım.
Spot testte sol taraf Cutting + Turtle Wax Scratch&Swirl Remover, sağ taraf Polishing + 203S... Pek belli olmamış ama 203S daha parlak bi finish bıraktı ve baktım çizikler de tamamen gitmedi, Cutting + 203S ile geçtim arabamın tamamını.. Ve iyi de olmuş hava bi soğudu bi ısındı, Ankara'da bu iş zor ya, havanın ne yapacağı belli olmuyor...
Ürünler:
Cutting pad, polishing pad, finishing pad;
Menzerna 203S, Turtle Wax Scratch&Swirl Remover, Poorboys Black Hole Glaze, Collinite 915
Çizikler vardı ama açıkça görünmüyor:
Spot test:
sol taraf Cutting + Turtle Wax Scratch&Swirl Remover, sağ taraf Polishing + 203S
Polisaj sonrası kaputtan görüntüler:
Ee yoruldumsağ ön kapı Polisaj + Glaze sonrası
O da ben
En sonuç fotoları...
![]()
valla güzel olmuş hocam ellerine sağlık makina ile olunca iyi oluyor da elle olmuyor meret![]()
elle olacak iş değil yaa.. makineyle yaptıktan sonra bile benim şu an belim kollarım tutmuyo![]()
göze alınması gerekiyordudairesel çizikleri çok batıyordu gözüme..
Maşallah, çok güzel görünüyor..
süper olmuş abi eline sağlık peki bu kullanımdan sonra hareler oluştumu?gidermesini neyle yaptın?
abi eminmisin meguıarsın en incesinden en kalınına kadar hepsini kullandım 105,205,88,75 felan hepsi hare yapıyor yapmaz denilende hare yapıyor peki makinanın deviri kaçtı?
olmadı bende 203S alıyım şimdi zımpara yapıcam o zaman zımparadan sonra bununla geçsek olurmu?
çok başarısızdaha kötüsü olamazdı heralde
![]()
Beyler bu amıkan nasıl goruslerınız nelerdır ?
PP GW2003 Polisaj Makinesi - 120 W
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
çok iyi olmuşş eline saglık.
nedemek kardeşim herzaman pohpohlarım seni sen iste
kader arkadaşım gelmiş demekki askerliği yapmamış herkesi çok seviyim![]()
serkancım tebrik ederim kardeşim bende de merak var... ne kadar yorucu bir iş oluğunu ancak iş bitince el emeğinin izlenmesinin nasıl olduğunu bilirimbu da benim aracımdaki küçük çeyiz
Ekstra olarak Meguiars M80-M83-205 var
![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Bak ya bana haber vermiyo bari izlemeye gelirdik ya Serkan![]()
eline koluna emeğine sağlık güle güle kullan![]()
kardes eline koluna saglik hakkaten super olmus hele bide kendi plakasini gorunce insan daha bi sevkleniyor))
imzam kurallara aykiri oldugu icin silindi
kardeşim süper olmuş yaa... eline koluna sağlık.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
adamı görünce de ilk laf askerlik üzerine oldu zatenhele bi de counter'da çarpışınca dedim bi G3 olacaktı şu oyunda
eyvallaah... senin de ürünler iyiymiş abi ya
yaa bu haftasonu uygulama var demedik mi yayınlamadık mı
33'ün tadı bi başka, duruşu bi başka hemşerim
eyvallah abicim.. darısı seninkine dicem ama egzotik kırmızı gibi de parlamaz ki o gri renk![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri