Bugün, Mert' lerin (Strawbeery) dükkanına auto kuaför için gittik.
Aracımın, yazmakla bitiremeyeceğim her bir noktası A'dan Z' ye oldukça ayrıntılı olarak kat kat silindi,
temizlendi, parlatıldı.Ayrıca, pasta cila ve boya koruma uygulamasıyla bolero kırmızıma
bir kez daha aşık oldum. Meğer bugüne kadar ben başka renk bir araca biniyormuşum...![]()
Öncelikle uygulamayı yapan Mert' in abisi Caner'e, tüm emeğinden ve hassas, titiz işçiliğinden dolayı
çoook çoook teşekkür ederim. Ve yardımlarından dolayı Mert kardeşime ve diğer arkadaşlara da ayrıca
teşekkür ederim...
İstanbul'lu arkadaşlarımın hiç düşünmeden gidebilecekleri, hizmet kalitesinden kesinlikle memnun kalacakları bir yer.
Ayrıca, meguiars ürünleri ile yapılan bu kaliteli hizmet karşılığında 179,00 TL. lık kampanya da cabası...
Uygulama sonrası çekilen bir kaç fotoğrafı Mert uygun olduğunda daha sonra ekleyecektir...
Tekrar tekrar teşekkürler Lastik Park...
iyi günlerde,güle güle kullanın..
sizi memnun edebıldıysek ne mutlu Bizi tercıh ettıgınız ve uzak olmanıza ragmen dukkanımızı sereflendırdıgınız için tesekkurederız
Saol ablacım esas uzaklardan gelip bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz bunun karşılığını size en güzel şekilde yansıttığımızı düşünüyorum tekrar ayağınıza sağlık
Fotoları pcye geçince koyucam.
elinize sağlık, yanı başımdasınız bi uğrayamadımyaz bi gelsin kampanya devam ederse sizdeyim inş.
Bu adamlar işini biliyo Memnun kalmayan birini şimdiye kadar görmedimParlamış aracınızı güle güle kullanın Özlem Hanım.
bu yer nerdedir?
kanatcı erhan'ın yanı![]()
Özlem'cim güle güle iyi günlerde kullan canım. Zaten yakıyordu araban şimdi daha bir göz kamaştırıcı olmuştur. Maşallah diyelimde nazar değmesin
Mert ve Caner ellerinize sağlık. İstanbullu arkadaşlarımız şanslılar.![]()
savas abı bu seye benzedı bı fıkra varya azraıle bır kere pıyango cıksında oyle al canımı dıyor adam ama bırturlu cıkmıyor pıyango azraıl allaha soruyor ben bu kulun bırturlu canını alamıyorum dıyor pı pıyongo cıksında bende canını alıyım dıyor allah ta oynasa cıkıcak ama oynamıyorkı dıyor .Sende getırsen parlatcaz ama sen getırmeyıp konusuyorsun ABİMMM
mert senin punto rock siyahlıkdan çıkmış diye duydum her gün cila boya koruma ne diyon![]()
Herkese çok teşekkürler, hepimize kazasız belasız...
Canımcım çok teşekkür ederim, sorma iyice yaktı ama çamur yağmurunun
azizliği diyelim.![]()
Neyseki yıkanınca tekrar aynı parlaklık gün yüzüne çıkacak...
Valla görmeniz lazım, arabanın üstün de bir toz zerreciği dahi yok...
İnsan bakmaya kıyamıyor, paket yap sakla yani...![]()
özlem abla güle güle kullanın.. araba yakıyordur şimdi.. mert kardeşim ellerinize sağlık..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri