merhaba arkadaşlar, yaz geliyor havalar güzelleşecek. benim araç daha 4 aylık ama siyah olduğu için vernikteki çok ince çizikler, çizgiler belli oluyor. hem bunları giderecek hem de aracı parlatacak güzel bir boyu koruma parlatma yaptırmak istiyorum. istanbulda tavsiye edeceğiniz yer neresidir?
sonaxtan şaşmayın benden titizi yoktur sanırım ama ben bile memnun kaldım zaten adam sana söylüyo bu uygulama 6 aylıktır diye istersen bi yıllık olanda var yani parasına göre ...ben 160 yaptırdım ama tam uygulama...sonaxa gitme diyenler acaba elle yaptıktan soonra özel ışık altında baksınlar nasıl hare oluşmuş ve hologram ayrıca...sonaxta ışık altında bakıyolar yaparken ve yaptıktan sona...
yazık
ist da müşteri kaygıları yok ben niğdede çalışıyorum ve fazla talep olmadıgından krallar gibi karşılanıyor ve ugurlanıyorsunuz ben çok memnun kaldım bilfiil izledim tam 5 buçuk saat sürdü yıkama psta cila koruma yapımı
evet işte bu anlayıştan dolayı böyle kıytırık iş yapıyorlar.ben geçen bir rx8 gördüm sonaxta pasta cilası boya koruması felan yapılmış hani arabayı mazda görse adamın elinden alır kardeşim nasıl kullanıyorsun diye arabada gölgede bile hare belli oluyor yok böyle birşey ya ve bunun gibi bir çok arabaya denk geldim hani bana sorsanız hayatta arabamı sonaxa götürüpte boyasının içine etmeye gönlüm el vermez
şaştım kaldım... arabaya boya koruma yaptırmayı düşünüyordum. tek yaptıracağım yer kaldı oda servis doğru mudur?
arkadaşlar konuyu üstün körü okudum kısacası şöyle birşey soylıyımkı bı cogu kısı benmle hemfikir gibi görünüyor, bu işte herşeyden önce doğru malzeme dogru işçilik gerekıyor,hangı sorunda hangı malzemeyı kullanacagını bılmeyen kişinin yapacagı uygulama hangı marka urun olursa olsun hiçbir işe benzemez,herşeyden önce bilinçli hareket edip doğru uygulama yapmak gerekıyor,bunun içinde uzman ekiplere,şimdik gelelım işin madi ve isim yapmıs adım bası subelerı olan firmalara tek tek ısım vermıycem bı cok arkadas bılıyordur belkı kısmetse autoglym ın ıstanbuldakı ılk subesını kısa zamanda acıcaz sımdık rekabetten öturu baltaldıgımı dusunen arkadaslar olabılır,hayır baltalamıyorum cunku bende cogumuz gıbı sadece kullanıcıydım bende bı cok markayı deneyerek deneme yanılma teknıgı ıle bırcok urunu gerek kendım gerek uygulama merkezlerıne aracımı bırakarak yaptırtan bırısıyım,arkadaşlar bırcok fırma isim hakkı ıle para kazanmak adına önune gelene bayılık verıp bırcok ınsanın uzerınden paralar kazanan bır ulkede yasıyoruz ama gerekkı bır cogunun personelının yanında calısan ınsanlar ılk tecrubelerını malesefkı bızlerın arabaları uzerınde gerceklestırıyor ve az once dedıgım gıbı ustalık kalıtesı en alt sevıyelere ınıyor,isimlerinin duyuylup fıyatlarının ucuk olmasınıda markalarının oldugunu ıdda edıyorlar,esasında markaları bıraz daha arastırsak bu pıyasanın ıcınde olan bır cok arkadas bılırkı ismi nam yapmıs bırcok fırmanın kullandıgı urunlerı duysanız gercekten sasırırsınız,yanı kısacası arkasdaslar sadece marka oldugu ıcın tercıg etmeyın dıyorum işçiliğe ve aracınıza en az sizin kadar deger veren vede fıyatının cebınıze makul olan yerlerı tercıh etmenızdır,lütfen kımse buradan yalnış bırseyler cıkartmayın kımsenın işini emeğini baltalamıyorum hepımızın bıldıklerını soyledım,Allah herkezın ışını gucunu rast getırsın,saygılar...
Konu whitegold tarafından (30/05/2011 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.
auto gylm ürünlerini kullanan ve bayisi oğuzhan abiyi de tanıyan biri olarak şimdiden hayırlı olsun diyorum. ag nin bayisi var ama uygulama merkezi ilk olacak sanırım. ag ürünleri gerçekten kaliteli ürünler, şu ana kadar memnun olmadığım ürünü çıkmadı.
super resin polish
intensive tar remover
vinly and rubber care
2b polish(ince pasta)
3b polish(orta)
4b polish (ağır) kullandığım ürünlerinden.
Ben bu işlerle bayaa detaylı ilgileniyorum şunu söyleyebilirim tabelaya asla %100 güvenmeyin. Uygulama merkezlerinin bence en büyük hatası işlemi kısa tutup az zamanda çok para kazanmak için polisaj kısmını aceleye getiriyor ve aracın çiziklerini alacağı yerde bir sürü hare çizik yapıyor. Üzerine bolca cila sürünce kısa süreliğine görünmese de 2-3 yıkamadan sonra acı gerçek ortaya çıkıyor. İş yerimin otoparkında çok araç görüyorum buna örnek olacak. Ben olayı kendim halletmeye karar verdim bu yüzden. 2 kere uygulamaya verilecek 500-600 tl ye en az 5 yıl gidecek boya koruma ürünü edinirsiniz set halinde.
1 yıl koruma sağlayacak uygulama biraz hikaye tr şartlarında. nano korumalar çıktı onlar bile şu an test aşamasında. sonaxın yaptığı boya koruma 2 ay korusun, helal olsun derim.
arkadaşlar ya bı ist sonaxlara ne oluyo allah aşkına?ben niğdede yaptırdım avea kampanyasından faydalanıp, 159 a. trafik seti hediye..krallar gibi karşılanma ikram ve 2 yıkama ücretsiz kuponu da verdiler?şaşıyorum valla ama orda millet tok abi yemin ederim aracım çok güzel oldu ki ben titiz bi insanımdır
trafik setinizi bile vermişler. İstanbulda onu bile vermeden göndriyorlar sonra gelin alın şu an elimizde yok die. 2-3 defa gidiyosunuz yok yok. SONAX mı aman benden uzak dursun
sadece trfk seti değil bi de 2 yıkama beleş kuponu verdi amcamlar sağolsun
noone knows that except both of us
mert bey bende arabama boya koruma yaptırmayı düşünüyorum ama malüm çocuklardan dolayı araba ufak tefek çiziklerle dolu bu yüzden önce pasta cila ardından boya koruma yaptırmayı düşünüyorum.
sizin yerinizde bana epey yakın halen devam ediyosanız yanınıza bi uğramak isterim.Bu arada hangi marka ürünleri kullandığınızı yazarsanızda sevinirim görüşmek üzere...
Bildğim kadarıyla artık devam etmiyorlar..
TSİ Jetta.
Bilindik yerlerden şaşma derim arkadaşım. Ama bence Ziebart. Çünkü garantili çalışıyor ve profesyonel. Git bi konuş bence..
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri