Take off jant bu :
![]()
fatih çok güzel bu jantlara hastayım ben benzerini alacam yanlız varsabunlar çok pahallı..
güzel mert bunu alayım..
Ya fatih, orası ankaramı.
Geri planda hep dağ,tepe görünüyor
GEÇEN HAFTA ANKARADAYDIM,
BİZİM TEYZEGİL ERYAMAN DİYE BİYERDE OTURUYORLAR,GİT GİT Bİ TÜRLÜ VARAMADIK.BİRAZ DAHA GİTSEK MERSİNE VARACAKTIK.
Siyahın büyüsü bir başka olmuş, boncuk testi de 10 numaraFlaşın kaportaya vurduğu bir fotoğraf var mı çizikleri görme açısından? Srp dolgu özelliği olan bir ürün olduğundan cila öncesi çizikleri doldurarak güzel kapatmış. Pasta yapmaya çekinen arkadaşlar için güzel bir seçenek.
malesef flaşlı çekim fotoğrafım yok (çekmeyi unuttum daha doğrusu) ama şu kare deneme fotoğraflarında çizikler bir miktar görünüyor.
srp çizik kapatma konusunda çok başarılı, az da olsa boyayı aşındırıyor ama elle de polisaj makinesi ile de rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün bence.
srp nin aşındırıcığı 10 üzerinden 0,5 yani yok denecek kadar az. Risksiz ve de üstteki ölü tabakayı çok inceden alıp parlaklık veriyor. Makineyle kısmetse ben de deneme yapıcam ama şu uygulama yaparken fotoğraf çekmek resmen işi 2 katına çıkarıyor![]()
Fatihcim maşallah, nazar değmesin,
tek kelimeyle harika olmuş, fotoğraflar da süper.
aynen öyle, ya işi yaparken bir başkası olacak o çekecek fotoğrafları, ya da her adımda alet edevatı bırakıp fotoğraf çekip geri işe koyulacaksın. bu haliyle bile fotoğrafları çekerken millet yanaşıp abi araç satılık mı, kaça bırakırsın, fotoğraf çekince satılık sandım diye sorular yöneltiyolar![]()
fatih güzel parlatmışın ama dükkanın önünde hiç parlak göremedik arabayı hep kirli![]()
valla yaşamkentten öveçlere hergün gel git aracı temiz tutman çok zor.
Benim ev cevizliderede iş yerini zaten biliyorsun bazen araç kirlenmesin diye aracı kapalı garajda bırakıp evden işe yürüyerek gidiyorum. Sadece yağmurda değil sıkıntı havada çok pis tozda değil resmen kum düşüyor aracın üstüne.
Merhaba Fatih,
Ellerine sağlık, güzel iş çıkarmışsın. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ben de AutoGlym SRP almıştım, el ile uygulamaya çalıştım, hem çok yorucu oldu hem de istediğim gibi sonuç alamadığım için bıraktım. Polisaj makinesi almaya karar verdim. Sen ne tür bir makine kullanıyorsun?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri