böyle parlak arabayi sokakta park etsen çizerler killiğina :D:D
Printable View
böyle parlak arabayi sokakta park etsen çizerler killiğina :D:D
Pastayı elle denemenizi tavsiye etmem. Arkadaşın focusuna apartmanın dış cephe boyası benek benek damlamıştı. Elle pasta uyguladı ve hare, solukluk oluştu boya üzerinde, eski hali daha iyiydi. Kil ile çıkarmayı deneyebilirsiniz ama yetmeyebilir de. auto gylm super resin polishi tavsiye ederim. el ile uygulama için risksiz bir üründür.
ya peki Turtle Wax'ın polishing compound'unu alsam elle uygulasam bi sorun olur mu ki?
ya da sonax'ın pastasını alsam?? pasta alayım ama elle atacam praktiker'den filan alacam ne alsam??
derin çizikler içinde iyi bir ürün öerin bakalım:)
tamam da yarın yapcaz bu işi artık geç kaldım bile :D
yoksa hemen alırdım şimdi...
fatih naaaptın senn...
bi anda kanım kaynadı sen öyle deyince, autoglym'in ankara'daki bayisini buldum apar topar işten çıktım taa şaşmaz'a gittim hatta giderken kayboldum :) sonra da autoglym'in küüçük boyu yoktu 1 lt vardı ve makineyle atılması daha iyiymiş biraz sertmiş ve sonra da G3 tavsiye etti 500 ml aslında autoglym'den de pahalıy bi markaymış 30 TL verdim aldım geldim..
meguıars yaptım bugün yandı yandı foto çekemedim tel yoktu hafta sonu çekerim
sözde garajda bırakıcaktım eve başka arabayla gelicektim peder kaza yapmış atladık her tarafı çamur oldu bu arada arkadaşlar herkesden özür dilerim babam kaza yaptığı için trafik kurallarını baya bir katlettim ortalığı birbirine kattım çok punto gördüm sanırım bir kaç tane stcikerı olanda gördüm kusura bakmayın işim acildi tekrar özür dilerim
böyle bişey, gittigidiyordan almıştım, çok yüksek devir çevirmiyor (700-800 rpm civarı) kademe ayarı vs. yok ama en azından elle uygulama zahmetinden kurtarıyor. ayrıca çakmak girişinden beslendiği için çalıştırmak için 220V a ihtiyaç duymadan her yerde kullanabiliyosun :)
hee çakmak yerine takıp çalıştırıyorsun anladım şimdi.bende çakmağı çakıp çalışıyor zannettim :D:D
Granit griye olmaz mı bu ya :P bende rock siyah mı boyatım :P
söylediklerimi tek siyahta değil her renkte deneyebilirsiniz olumlu sonuç alırsınız :)
Gır gır geyik bir tarafa ben kendim nasıl yapılır pek bilmem ama sanayide yaptırdım hiç memnun kalmadım. çok kötü yapmışlar.hiç beğenmedim.asıl sorunum bagaj kapağında ceviz büyüklüğünde biraz çukurluk var. onu çekiç vurdurmadan nasıl yaptırırım.Ve frenden ses geliyor. daha 1 ay önce bakımı yapıldı.