kil olayını hiç denemedim ama sayenizde deneyip öğrenmiş olucaz bakalım etkisi olucakmı :)
Printable View
kil olayını hiç denemedim ama sayenizde deneyip öğrenmiş olucaz bakalım etkisi olucakmı :)
bence olucak ben de ilk defa cila aldığımda kil de aldım köksal abi'den ve bu konularda hiç bilgim yoktu saatlerce de uğraştım canım çıktı :D
ama kil farkettiriyo ben çok anlamasam da kili beraber kullandığım kişinin arabasında sonradan boyanan yerler böle pütür pütür olmuş ve onları tamamen aldı...
yagmurlu havalar için ne önerirsiniz mert bey yagmur damlasi koruyucu ürünleri felan var mi :D:D
Faydalı olabilirsem ne mutlu bana :)
Bu ara krom ve metal yüzeyler için henkelin metal pastasını aldım eski musluklarda deniyorum, sonucu resimli paylaşırım :D
Bir de plastikler için yenileyici bir ürün aldım onu da torpido kapağının iç kısmında denicem fırsat bulursam :)
Evet aynı firma :)
Hatta silikon glaze adında bir ürünü de mevcut.
Biraz reklam gibi olacak ama aşağıdaki sitede çok detaylı bilgiler (örnekli, videolu) mevcut :
Detailing World - A world for detailers by detailers.
Mertçim namını ve katoluğundaki yorumları okudum ama amway cilasını hiç kullanmadım... Nasıl tatbik ediyorsun.. Anladığım kadarıyla memnunsun... İhtiyacı olan üyelere satışını yapabilirim ben üyeyim.. :D Hemen bende bir tane alıp deniyeyim bari :D:D
bence kullan abi tavsiye ederim kullanırken arabaya sür bi 20 dk bekle iyice kurusun sonra microfiber bezle yedir yada kurumasını beklemedende yapabilirsin abi tavsiye ederim ilk uygulamadan sonra 15 günde bir veya ayda 1 ayway atarsanız kışın arabanızla çok mutlu olursunuz :)
aynen abi yapalım benim bu aralar bi düşüncem var ama pasta almam lazım, kıştan önce bi korumaya alsam mı diyodum...
yapın valla zevkli oluyor biz alışveriş merkezlerin kapalı otoparklarını tercih ediyoruz rahat oluyor görenler manyak diyor ama banane :D:D
ya benim çalıştığım yerin kapalı otoparkı var ve görücen millet porsche'lerini mercedes'lerini bırakıp gidiyo yani yedek araç niyetine Cayenne almış bi arkadaş daha sıfır ve günlerce haftalarca yatıyo burda araç :D
neyse kapalı otopark sıkıntım yok çok şükür(ama sadece işte)...
Kış öncesi en azından cila ile koruma altına almak lazım araçları. 2.kat cilanın aslında extra bir koruması yok, faydası ilk cilada unuttuğunuz yer varsa onu kapatması. Bildiğim bütün cilaların uygulanışı aynı, çok çok ince sür, kuruyunca sil. yıkama, cila sürme, kuruması, silmesi 1,5 saatinizi ayırsanız yeterli cila için :)
DW forum zaten bu işlerin dünyadaki lider forumudur. Studio bölümüne girmeyin, çıkamazsınız :D