Güzel makine güzel malzemeler güzel işçilikde olursa dadından yenmez... Güle güle kullanın....
Bugün gidip Attlas 180P 1300W 600-3000 Devir ayarlı polisaj makinesi aldım ilerleyen günlerde imkan bulabilirsem uygulama yapıp fotoları eklerim..
(Edit: Attlası iade edip Crown Flex aldım)
Elimdeki malzemelerle tam oldu
![]()
![]()
Konu siyahinci83 tarafından (21/10/2010 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
Güzel makine güzel malzemeler güzel işçilikde olursa dadından yenmez... Güle güle kullanın....
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
abi makinayı kaça aldın bazı makinalar yüksek devirde pek sağlıklı olmuyor açıkcası ben 140 liraya almıştım 3-4 araba sonra pert oldu şimdi 480 liraya makita aldım gayet memnunun maşallah tık yok![]()
Makineniz hayırlı olsun, ben de attlas ile crown flex arasında kalmıştım D kolu nedeni ile crownu tercih ettim. Güzel makinedir kullanan arkadaşlarım var. Şimdi size spot(75mm) tabla ile spot(80mm) ped gerekecek(dar alanlarda rahat çalışmak için). 600-1000 devirde ürünü yayıp 1800-2200 aralığında yedirirsiniz. uygulamaları merakla bekliyorum![]()
Şakir, sıraya gireyim mi kardeşim? Geçenlerde benim araba için ihtiyacı var diyordun![]()
Güle güle kullan. Fotoğrafları bekliyoruz. Bu arada araç Perşembe akşamı zaten yanıyordu. Daha fazla güzelleştirme istersen![]()
![]()
alıcam alıcam dedin aldın yani şakirhadi hayırlı osun kaptan..güzel uygulamalar..bende sıraya gireceğim ozaman
![]()
kardeşimiz dükkanını bize açarsa hertürlü polisajınız benden![]()
Güle güle kullan şakir guzel makına aslında her eve lazım![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
hocam nerden aldın makineyi
sanırım bu ağırlık konusunda köksal'a katılıyorum ben de çünkü crown'un kolu yukarda D şeklinde bence tutuşu daha kolay olacaktır ben de araştırma içindeyim alıcam kesin bahara doğru... 3 kg da az değil 2-3 saat kullancaz sonuçta...
şakir ben izmirdeyken bu alet yokmuydu benim düldülü bi parlatsaydık![]()
Emin ol daha fazla sürüyor, ben komple dış bakım için temiz 6-7 saat ayırmayı düşünüyorum. Benim elim mi çok ağır acabaözellikle kapı çıtalarının altını yapmak oldukça yoruyor insanı. Aklımdaki dış bakım da;
Aracı yıkama
kil uygulama
tekrar aracı yıkayıp durulama
polisaj ile çizik giderme(makine ile)
ince pasta veya glaze ile parlaklığı arttırma(makine ile)
cila ile koruma altına alma şeklinde.
dış bakım konusunda ben de senin gibi düşünüyorum ama aracı kendim yıkamadığım için yapamıyorum hepsini. bi kere kili senden alıp denediğimde elimde fısfıs öle kil yapmıştımcanım çıkmıştı. sonra tekrar sil durula,cila elle...yorgunluktan ölmüştüm tam anlamıyla...
ama şu makine olayına girdikten sonra genişletcem ben de uygulamaları...
hadi hayırlı olsun...
Konu siyahinci83 tarafından (21/10/2010 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun bende istiyorum ama yeni masraf yaptım sonra inşallah.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri