adam dünyanın parasını almıştır uygulamadan.
birde buna bakın aynı kişi yapmış
ASTRA PROJECT - Part 1. Introduction & Before Pictures - Detailing World
Bizim firmamızın sattığı 3M ve Autogylm ürünlerini kullanmış.![]()
Benim aracada bir test uygulaması yapacaklar bekliyorum. Sonucu paylaşırım![]()
adam dünyanın parasını almıştır uygulamadan.
birde buna bakın aynı kişi yapmış
ASTRA PROJECT - Part 1. Introduction & Before Pictures - Detailing World
adamlar yapiyo abi her evin önünde nerdeyse garaj var sıkıntı yok
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Izgara çıkarma işlemi için bana danışmıştı, ordan tanıyorum kendisini![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
benden daha iyi temizliyemezpaspasların altındaki halıflexden kürdanla toz temizleyen varmı aranızda
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Yasemin hanım, 3m in polisaj pedleri ve pasta çeşitleri elinizde mevcut mu acaba? auto gylm markasının super resin polish, vinyl and rubber care, intensive tar remover ürünlerini kullanıyorum. hatta autogylm istanbul buluşmasında da bulunmuştum. siz izmir bayisisiniz sanırım.
Köksal dediğin gibi İzmir bayisiyiz. 3M pasta ve cilalar ile autogylm pedleri ve diğer ürünleri var.
Tamam malzemeler pahalı işçilik detaylı ama aynı temizliği parça sokmeden biçok araç bakım istasyonu yapıyor. Artı ufak hilelerde yapmış ingiliz.fotograflara dıkkat edın temız fotolardaki adamın eli ve kirli fotolardakı adamın elinin rengıne ve tonuna bakın. Photoshop yapılmış....)
Kaça temızlıyosa bı zahmet şu benım Gp mede bı el atsa...Psikopata baglamıs amcam![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Orası İngiltere yağmur yağmadıkça sorun yok. Toz moz olmaz onların şehirlerinde. Adam da epey bi manyakmış bu arada
O kadar uğraşana kadar sıfırını alırdım galibabir iki ay sürmüşmüdür bir günde yenebilecek bir halt değil hemde bir kişiyle
![]()
Al galeriye sıfır diye koy bravo walla![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
dehşettt araba sevdasıı bu olsa gerekk![]()
süper....
sabır ister bu işler ,kim uğraşacak onun gibi...
butür işlemlerden sonra arabada olmadık bir durum derin psikolojik yaralar acar insanda
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri