Alıntı *C@N* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aha al benim gibi bi pinpirikli daha öle bi olay benimde başıma geldi benzeri. Arabamı her zaman parkettiğim yere değilde bahçenin yanına koydum 1-2 hafta önce.Bu bildiğimiz çim biçme makineleri değilde uzun sopa şeklinde kestiğini sağa sola fırlatan çim biçme aletleriyle bahçenin çimlerini biçmişler benim arabanın sağ tarafı olduğu gibi çimdi.Ben gördüm gördüğüm anda zaten direkk yıkamaya soktum çıktım eve geldim parkettim indim tam eve girecem arabanın sağ tarafa bide baktım yeşil yeşil lekeler kalmasınmı bit kadar o an bölee duygularımı tahmin edebilirsiniz eve çıktım gitti araba gitti araba diye başladım hayıflanmaya.Nası çıkar diye düşünürken gittim banyodan sıcak su doldurdum kovaya 2 saat süngerle şampuanla sıcak suyla bütün sağ tarafı bida yıkadım ama nası yıkamak bastırmaktan her yanım tutulmuş ama çıktı sonunda bütün lekeler o anki mutluluğumu tarif edemem

Bu anıdan sonra arkadaşım sana bişey sorim en iyi sen anlarsın beni.Siyah araba tavsiye edermisin benim gibi bir manyağa herkes bakımı çok zor diyor?
vallaha herkes bana dedi siyah araba alma. özellikle bizim buralar çok sıcak. bir de bakımı zor olur dediler. dedim bakım işi benim göbek adım zaten. sıcak desen arabanın kliması var. şu an için sıcaktan yana bir sorunum yok da bizim burada her yer eşili durumda. arabayı yıkıyorum. eve gelene kadar toz içinde kalıyo. bir de en ufak bir çiziği gösteriyor. ama yine de asaleti yeter 2 güne bir yıkayabileceğin bir yer varsa al. ama değilse bir daha düşün derim ben.