Benim araçta da epey var boya korumadan sonra daha da göze batar oldular. Can sıkıcı
Benim araçta da epey var boya korumadan sonra daha da göze batar oldular. Can sıkıcı
Gres - Vikipedi
Aracımı şehir dışında kullanacaksam mutlaka GRES YAĞI ile tampon ve taş/sinek darbelerinin gelebileceği yerlere ince bir tabaka şeklinde uygulama yaparım. Dönünce de oto yıkamacıda oto detarjanı/şampuanı ile yıkatırım.
![]()
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
boya korumadan önce pasta cila yaptırsak bu taş izlerini falan kapamaz mı?
ne yaparsak yapalım bu taş lekelerine karşı çözüm değil.tek çözüm araca taş vurdurmamak.o yüzden yol boşsa yavaş gidin,eğer arkanızdan araba hızlı gelip sizi geçeceğini fark ettiğinizde hızlanın sizi geçmesin.yoksa size taş fırlattığı zaman ne yaparsanız yapın o taş darbesini hiç birşey engellemiyor.
rötuşla kapatıyolar taş izlerini boya koruma-pasta cila yapan yerler bendede epey taş izi wardı boya koruma yaparken hallettiler şimdi belli bile olmuyo
o cakıl taslarını kahretsın arabamaın on kaputunun 2 yerınde gozuk oldu sayelerınde urkmez yoluna mıcır atmıslar ********ın bırı yardıra yardıra gıttı onumde yazın durunca farkettım o gozuklerı.
Captaİn Jack Sparrow
Çakıl taşına karşı yapacak pek birşey yok ne yazık ki ama nokta şeklinde atan boyaya rötüş yapıp sonrasında 2000 veya 2500 lük su zımparası ile rötüşün fazlalığını alıp pasta cila ile görünmez hale getirebilirsiniz. Benim aracımda da mevcut bu tip atmalar ve yakında rötüş yapmayı planlıyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri